C
CoolIris
Гостин
Queen B. She must be proud of me.Почнување реченица со три точки и мала буква. Хмм... од кај ми е познато ова!?![]()
![Претпазлив :cautious: :cautious:](/styles/default/xenforo/smilies/cautious.png)
Queen B. She must be proud of me.Почнување реченица со три точки и мала буква. Хмм... од кај ми е познато ова!?![]()
Не е темава за отворен брак.
Жена ти те знае ли што пишуваш тука на форумов?
Tesko nejze ako ja proveri, oti kako e zainteresirana za temata svalerajaj procitaj go vovedot i kazi mi dali e limitirana na samo toa kako ti go sfakas brakot?
tebe maz ti ti proveruva sto pisuvas na forumot?
Не барам никаква логика. Логика нема. Само мислам дека е lame причините за изневрување да се бараат во т.н. ноншалантност на партнерот на изневерувачот. Дури и да нема страст, дури и да нема разбирање...не постои ниту една оправдана причина за изневерување и швалерај.ako e potreba ko sto vikas togas od nekade toa mora da e proizlezeno. nekogas toa e od bas od doma, od partnerot nekogas i ne e... ti probuvas da baras logika i odgovor na custvo koe nekogas e posilno od razumot.
Извини пријател, ама да бидеш у отворен брак или да бидеш свингер, нема допирна точка со тоа да си ги лажете дома партнерките и да криете дека си се ебавате со други, па правете си филмови со фенел и тешете се до кога сакате дека се е нормално и ок.aj procitaj go vovedot i kazi mi dali e limitirana na samo toa kako ti go sfakas brakot?
tebe maz ti ti proveruva sto pisuvas na forumot?
Нешто прескокна да кажеш, мрдаш со мислите или не?Извини пријател, ама да бидеш у отворен брак или да бидеш свингер, нема допирна точка со тоа да си ги лажете дома партнерките и да криете дека си се ебавате со други, па правете си филмови со фенел и тешете се до кога сакате дека се е нормално и ок.
А ти оти не ми одговори на прашањето од пред еден сатНешто прескокна да кажеш, мрдаш со мислите или не?
aha... znaci druga rabota e ako e otvoren brakot ili ako imaat dogovor? togas "imaat svoe jas" i ne e "izdavanje na semejstvoto pa i familijata"...Нормално дека прајме муабет за мрцач/ка кој(а) сака само тој/таа скришем да мрца, а жената/мажот да бидат верни и поштени. А инаку ако е отворен бракот тоа е друга работа.
Прашањетво е до Корвуска, ја чекам на тенок мразА ти оти не ми одговори на прашањето од пред еден сат![]()
Е добро де, одговори ми и мене на прашањетоИнаку ова ми личи на еден муабет за една слава, гостите кумановци!
И кумановецот после некоја ракија вика: Ми кумановци сви имамо швалерке, е такој да знаете! После минута-две еден наш му вика: епа значи и вашите жени сите имаат швалери! Аааа ке ву ебу маму, само нека проба!
Автоматски споено мислење:
Прашањетво е до Корвуска, ја чекам на тенок мраз![]()
Се враќав назад , не најдов прашање од тебе, повтори де! Стар човек, сум изумил!Е добро де, одговори ми и мене на прашањето![]()
Има и посоодветен виц со Кумановци.Инаку ова ми личи на еден муабет за една слава, гостите кумановци!
И кумановецот после некоја ракија вика: Ми кумановци сви имамо швалерке, е такој да знаете! После минута-две еден наш му вика: епа значи и вашите жени сите имаат швалери! Аааа ке ву ебу маму, само нека проба!
Автоматски споено мислење:
Прашањетво е до Корвуска, ја чекам на тенок мраз![]()
Не барам никаква логика. Логика нема. Само мислам дека е lame причините за изневрување да се бараат во т.н. ноншалантност на партнерот на изневерувачот. Дури и да нема страст, дури и да нема разбирање...не постои ниту една оправдана причина за изневерување и швалерај.
Се враќав назад , не најдов прашање од тебе, повтори де! Стар човек, сум изумил!
Абе нормално дека не е исто еден испад и постојано швалерисување со некој/а, ама ај како да го карактеризираме тоа мрцнување шо викаш ти
Друго прашање, ништо лично, само ме интересира твое мислење, дали ќе ти смета ако на твојот партнер/ка и го мрцни некој еднаш, онака од ќеф, , пошто гледам полиберално мислење имаш околу тие ствари![]()