- Член од
- 3 јуни 2016
- Мислења
- 369
- Поени од реакции
- 642
Пријател, белки ме разбираш, а гледам и не сум сам во размислувањата.
Зошто не игнорираат од дотичната фирма, кога искрено бараме детални технички податоци. Така создаваат чуство дека нешто кријат, дека се срамат од производот. Ниеден продавач не е толку конспиративен за податоци од клима уред. Не е ова одбранбен ракетен систем !
Одма имаше реакција од непримерно правдање за грешката кај нив. А да објават нешто едукативно, корисно за нас од чии пари убаво живеат. До толку не потценуваат, не игнорираат како да сме виртуални. Нашите пари очигледно не им се виртуални и одбивни како нашите замолби за едукативно информирање.
Pa sto ne im pises. Ne sum im PR. Pisi im mail telefon facebook mobilen sms viber pa baraj si. Sigurno na nesto ke.se odzvat. Odbrale da ne pisuvaat na forumov oficijalno i toa e. Tebe galicanive sve tocno mislis ti plasiraat. Dilercinja sitni za nekoj gros povekke manipuliraat. I jas da sum oficijalen pretstavnik ne bi pisuval na forumov, zasto e odamna zaminat i sluzi za manipulacii i prodazba na nekoja klimicka plus samo.
Автоматски споено мислење:
Gledaj si go recnikot samo. Mizerija. Odi kopaj na prolet ako sakas da kopas tolku, sega e tvrda zemjata, podmrznata e.Znaes li be ti so kogo razgovaras... da te potsetam...nemavte kapacitet da se opravite so mene i go donesovte srbinot da pisuva za vas...znaes kaj e srbinot, se izgubi, go nema ni na srpskite forumi, go zakopav. Da te zakopaam i tebe ic nema da mi trepne i e mnogu lesno...sedi si madro
кога е надворешната температура е ниска -7-8 во исклуцена фаза трае 7 минути и дваесетина сек... кога надворесната температура е околу нула или мал плус циклусот е 15 минути (2мин и 10-20 сек вклучено)... (13-13,5 мин исклучено)