- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 893
- Поени од реакции
- 3.741
Nisu drug, to ti samo mislis.Svi koji imaju skenere toliko su opsjednuti tim skenerima da vise i ne gledaju teliviziju daj sto vise preskenirat a ujedno i unistit koji server
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nisu drug, to ti samo mislis.Svi koji imaju skenere toliko su opsjednuti tim skenerima da vise i ne gledaju teliviziju daj sto vise preskenirat a ujedno i unistit koji server
nije fora skenirati, nego uci u server![]()
Sta ces skidat cijelu bazu, ja izvezem u pdfu sta mi treba , isprintam i polijepim u A0 formatu po zidovima u kuci da me vazda podsjeca da sam IPTV freak.Ne tako skida im se baza a kasnije vadi uopste se ne ulazi unutra,ma to je nesto novo izradeno
Ако уђеш у сервер направио си кривично дело, ако скенираш, онда ниси. И ако користиш впн приликом уласка у сервер, опет се може доћи до твоје ип. Е сад и ја да вам оставим један смајлиnije fora skenirati, nego uci u server![]()
Srecom su to uglavnom legalni serveri pa nam je to jako bitno!Ако уђеш у сервер направио си кривично дело, ако скенираш, онда ниси. И ако користиш впн приликом уласка у сервер, опет се може доћи до твоје ип. Е сад и ја да вам оставим један смајли
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Ako se spojim prvo na neki VPN iz brazilske favele pa poslije toga ipak opet preko Tor-a se spojim na server, usput sam paralelno s tim promijenio i mac adresu uredjaja , a prije svega toga otisao u caffe bez kamera i spojio se na njihov wi fi.Ако уђеш у сервер направио си кривично дело, ако скенираш, онда ниси. И ако користиш впн приликом уласка у сервер, опет се може доћи до твоје ип. Е сад и ја да вам оставим један смајли
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
da da sigurno ke prijavat, toa ti e isto kako da ukrades kokain od diler i da te prijavi vo policija, sekako moze i da ima nekoj lud isklucok pa da prijavi@kljuki сваки сервер на интернету је на своју руку легалан корисник. Без дозволе улазак у његову базу података је кривично дело, без обзира за коју се сврху користи за база података. Једног дана када крену да пријављују.....
a, ja go k'o pistolj, nemam ni vpn ni av,znaci da se pakujem