Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Со среќа да ти е, јас сум со указ 185, цела постапка сам ја правев преку конзулат и сега пишува да резервирам час за Софија за кое многу се чека.
Дали само ке се смени дека е испратено во конзулат или ке треба некаква молба???
Јас бев вчера и поднесов молба, ти треба пасош и број на преписка то е се, оди и заврши работа, потоа за неколку дена стига Битола.

@palekrsrtic Edno prasanje ? Dali site BkK ja imaat istata funkcija I ingerencii ? :)
Momentalno dvete koi se registrirani kako Bugarski kulturen klub ,onoj na Lazar Mladenov i Makedonsko bugarsko prujatelstvo na Marinela,imaat isti ingerencii i ovlastuvanja.

И КАЈ МЕНЕ КОНЕЧНОООО УКАЗЗЗЗЗЗЗ 195 :ojeaa: :ojeaa: :ojeaa: ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ :ojeaa:
ДОКУМЕНТИ ПРЕДОК ПЛУС ПОТВРДА ОД БУГАРСКИ КЛУБ(СО БРАТ МИ НОСЕВМЕ ЗАЕДНО, ТОЈ Е УШТЕ НА ПОЛОЖИТЕЛНО).
-ИНТЕРВЈУ ПРЕКУ АМБАСАДА МИСЛАМ ДЕКА БЕШЕ КРАЈОТ НА МАЈ.
-ФИНАЛНА НА 23.08.2019.
-КОГА БЕВ НА ФИНАЛНА СЛУЧАЈНО РАЗБРАВ ОД ПАЛЕ ДЕКА ТРЕБА ПОВТОРНО ДА СЕ НОСАТ ДОКУМЕНТИ ВО ПРАВОСУДИЕ(ИАКО ПОСРЕДНИКОТ МИ РЕЧЕ ДЕКА НЕ ТРЕБАЛО).
-МНОГУ СЛИЧНИ НА МЕНЕ ГИ ОДБИЈА ИЛИ ГИ СТАВИЈА НА ДОПОЛНИТЕЛНА И СЕУШТЕ ЧЕКААТ.
-ПОСЛЕ 2ИПОЛ МЕСЕЦИ БРАТ МИ ГИ ИЗВАДИ СИТЕ ДОКУМЕНТИ ОТИ ЈАС НЕМАМ ЖИВЦИ ДА ГИ БАРАМ СЕЛАТА , ОДНЕСЕНИ ЛИЧНО ВО ПРАВОСУДИЕ ДУРИ НА 15ТИ НОЕМВРИ 2019.
-ПОЛОЖИТЕЛНО 30.1.2020.
-ДЕНЕС УКАЗ И ОДАМ ДА ПРОСЛАВАМ:ojeaa: А ПОСЛЕ ИМАМ НЕКОЛКУ ПРАШАЊА.
БЕСКРАЈНО СУМ БЛАГОДАРЕН НА СИТЕ ОД ФОРУМОТ ШТО СПОДЕЛУВАА ИНФОРМАЦИИ, ТАКА ДА ПРОДОЛЖЕТЕ И ВО ИДНИНА ОД СРЦЕ ВИ ПОСАКУВАМ СИТЕ ДА СИ ДОЧЕКАТЕ УКАЗИ :):):)

Screenshot_20201110_124244_com.android.chrome.jpgКонечно!!!Указ 195...
Поднесени документи 4Ноември 2016.
Интервју 13авг 2018
Положително 30јан 2019
и денес указ сите да си дочекате.
Документи прадедо воена книшка(лична карта), документ од струмица.

Momentalno dvete koi se registrirani kako Bugarski kulturen klub ,onoj na Lazar Mladenov i Makedonsko bugarsko prujatelstvo na Marinela,imaat isti ingerencii i ovlastuvanja.
Danke pale .,...Marinela bese Bt? Na sirok sokak taka ?
Автоматски споено мислење:

Хахах, неделава ич.
Meh Drzi see. :) Tek Ka CE go zemes nema Raat ama IC da spies :) Sad pocinje dramaturgija :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Meh
Posle ukazot ke spies kako bebe hahaha

Sent from my iPhone using Tapatalk

Тек после почнува вистинското засукување ракави и правата борба. Нема одмора док траје обнова!

Хахах

Дечки, честитки за указите денес. Идемо!!! :)

Прегледај го приврзокот 273895Конечно!!!Указ 195...
Поднесени документи 4Ноември 2016.
Интервју 13авг 2018
Положително 30јан 2019
и денес указ сите да си дочекате.
Документи прадедо воена книшка(лична карта), документ од струмица.

Ситнооооооо... :)

Честитки!

И КАЈ МЕНЕ КОНЕЧНОООО УКАЗЗЗЗЗЗЗ 195 :ojeaa: :ojeaa: :ojeaa: ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ :ojeaa:
ДОКУМЕНТИ ПРЕДОК ПЛУС ПОТВРДА ОД БУГАРСКИ КЛУБ(СО БРАТ МИ НОСЕВМЕ ЗАЕДНО, ТОЈ Е УШТЕ НА ПОЛОЖИТЕЛНО).
-ИНТЕРВЈУ ПРЕКУ АМБАСАДА МИСЛАМ ДЕКА БЕШЕ КРАЈОТ НА МАЈ.
-ФИНАЛНА НА 23.08.2019.
-КОГА БЕВ НА ФИНАЛНА СЛУЧАЈНО РАЗБРАВ ОД ПАЛЕ ДЕКА ТРЕБА ПОВТОРНО ДА СЕ НОСАТ ДОКУМЕНТИ ВО ПРАВОСУДИЕ(ИАКО ПОСРЕДНИКОТ МИ РЕЧЕ ДЕКА НЕ ТРЕБАЛО).
-МНОГУ СЛИЧНИ НА МЕНЕ ГИ ОДБИЈА ИЛИ ГИ СТАВИЈА НА ДОПОЛНИТЕЛНА И СЕУШТЕ ЧЕКААТ.
-ПОСЛЕ 2ИПОЛ МЕСЕЦИ БРАТ МИ ГИ ИЗВАДИ СИТЕ ДОКУМЕНТИ ОТИ ЈАС НЕМАМ ЖИВЦИ ДА ГИ БАРАМ СЕЛАТА , ОДНЕСЕНИ ЛИЧНО ВО ПРАВОСУДИЕ ДУРИ НА 15ТИ НОЕМВРИ 2019.
-ПОЛОЖИТЕЛНО 30.1.2020.
-ДЕНЕС УКАЗ И ОДАМ ДА ПРОСЛАВАМ:ojeaa: А ПОСЛЕ ИМАМ НЕКОЛКУ ПРАШАЊА.
БЕСКРАЈНО СУМ БЛАГОДАРЕН НА СИТЕ ОД ФОРУМОТ ШТО СПОДЕЛУВАА ИНФОРМАЦИИ, ТАКА ДА ПРОДОЛЖЕТЕ И ВО ИДНИНА ОД СРЦЕ ВИ ПОСАКУВАМ СИТЕ ДА СИ ДОЧЕКАТЕ УКАЗИ :):):)

Почекај ме за у кафана бееее...ако не денес, неделава. :) :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom