Skraja da eAko cekas Ukaz od zz
Skraja da eAko cekas Ukaz od zz
aj so srekaPolozitelno 30 januari, preku roditel
Хахах, неделава ич.
Јас бев вчера и поднесов молба, ти треба пасош и број на преписка то е се, оди и заврши работа, потоа за неколку дена стига Битола.Со среќа да ти е, јас сум со указ 185, цела постапка сам ја правев преку конзулат и сега пишува да резервирам час за Софија за кое многу се чека.
Дали само ке се смени дека е испратено во конзулат или ке треба некаква молба???
Momentalno dvete koi se registrirani kako Bugarski kulturen klub ,onoj na Lazar Mladenov i Makedonsko bugarsko prujatelstvo na Marinela,imaat isti ingerencii i ovlastuvanja.@palekrsrtic Edno prasanje ? Dali site BkK ja imaat istata funkcija I ingerencii ?
Posle ukazot ke spies kako bebe hahahaХахах, неделава ич.
Danke pale .,...Marinela bese Bt? Na sirok sokak taka ?Momentalno dvete koi se registrirani kako Bugarski kulturen klub ,onoj na Lazar Mladenov i Makedonsko bugarsko prujatelstvo na Marinela,imaat isti ingerencii i ovlastuvanja.
Meh Drzi see. Tek Ka CE go zemes nema Raat ama IC da spies Sad pocinje dramaturgijaХахах, неделава ич.
Тек после почнува вистинското засукување ракави и правата борба. Нема одмора док траје обнова!Posle ukazot ke spies kako bebe hahaha
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ситнооооооо...Прегледај го приврзокот 273895Конечно!!!Указ 195...
Поднесени документи 4Ноември 2016.
Интервју 13авг 2018
Положително 30јан 2019
и денес указ сите да си дочекате.
Документи прадедо воена книшка(лична карта), документ од струмица.
Почекај ме за у кафана бееее...ако не денес, неделава.И КАЈ МЕНЕ КОНЕЧНОООО УКАЗЗЗЗЗЗЗ 195 ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ
ДОКУМЕНТИ ПРЕДОК ПЛУС ПОТВРДА ОД БУГАРСКИ КЛУБ(СО БРАТ МИ НОСЕВМЕ ЗАЕДНО, ТОЈ Е УШТЕ НА ПОЛОЖИТЕЛНО).
-ИНТЕРВЈУ ПРЕКУ АМБАСАДА МИСЛАМ ДЕКА БЕШЕ КРАЈОТ НА МАЈ.
-ФИНАЛНА НА 23.08.2019.
-КОГА БЕВ НА ФИНАЛНА СЛУЧАЈНО РАЗБРАВ ОД ПАЛЕ ДЕКА ТРЕБА ПОВТОРНО ДА СЕ НОСАТ ДОКУМЕНТИ ВО ПРАВОСУДИЕ(ИАКО ПОСРЕДНИКОТ МИ РЕЧЕ ДЕКА НЕ ТРЕБАЛО).
-МНОГУ СЛИЧНИ НА МЕНЕ ГИ ОДБИЈА ИЛИ ГИ СТАВИЈА НА ДОПОЛНИТЕЛНА И СЕУШТЕ ЧЕКААТ.
-ПОСЛЕ 2ИПОЛ МЕСЕЦИ БРАТ МИ ГИ ИЗВАДИ СИТЕ ДОКУМЕНТИ ОТИ ЈАС НЕМАМ ЖИВЦИ ДА ГИ БАРАМ СЕЛАТА , ОДНЕСЕНИ ЛИЧНО ВО ПРАВОСУДИЕ ДУРИ НА 15ТИ НОЕМВРИ 2019.
-ПОЛОЖИТЕЛНО 30.1.2020.
-ДЕНЕС УКАЗ И ОДАМ ДА ПРОСЛАВАМ А ПОСЛЕ ИМАМ НЕКОЛКУ ПРАШАЊА.
БЕСКРАЈНО СУМ БЛАГОДАРЕН НА СИТЕ ОД ФОРУМОТ ШТО СПОДЕЛУВАА ИНФОРМАЦИИ, ТАКА ДА ПРОДОЛЖЕТЕ И ВО ИДНИНА ОД СРЦЕ ВИ ПОСАКУВАМ СИТЕ ДА СИ ДОЧЕКАТЕ УКАЗИ
Cestito od koga polozitelnoKonecno
Site da si docekate