shubo dojde do juli tija da pocna se cista dve nedeli ni traga ni glasfinalna kon polozitelno na ignore sme staveni
shubo dojde do juli tija da pocna se cista dve nedeli ni traga ni glasfinalna kon polozitelno na ignore sme staveni
Колку те чинеше за л.к и пасош преку амбасада?Jas se slikav nedelava vo ambasada i mi rekoa od mesec ipol do 2, zavisi koga se slikas i koga prakaat dipolomatska posta.
71 eur za dvete.Колку те чинеше за л.к и пасош преку амбасада?
Moze da mi kazas vo koja ambasada se imas slikano I koga go zema drzavjansto Dali ti trebase termin blagodaramКолку те чинеше за л.к и пасош преку амбасада?
Kraj na juli go podignav ukazot i podnesov za adresa. Dobiv adresa i egn minatata nedela i odma se slikav vo skopje. Bez terminMoze da mi kazas vo koja ambasada se imas slikano I koga go zema drzavjansto Dali ti trebase termin blagodaram
Znaci moze I vo ambasada da se slikas jas imam dobieno drzavjansto ama nema koj da mi vrati Dali treba termin za vo Germania znaci od koga ke se zema uste 3meseci najdocna I do pasos ke zavrsi ovaa golgota... so sreka da te sluzi veke sig go imas zemenoKraj na juli go podignav ukazot i podnesov za adresa. Dobiv adresa i egn minatata nedela i odma se slikav vo skopje. Bez termin
Koga ke ti go pratat ukazot vo ambasada ke go podignes, i ke podneses za adresa. Rabotata e sto koga ke ti iskoci adresata toj dokument ne stiga vo ambasada. Mene posrednik mi ja podigna, zaedno so egn. Najdobro da se javis vo ambasada moze ke ti dadat nekoja nasoka. Ili da odis vo Sofija koga ke ti iskoci adresata i da ja podignes i tamu da se slikas po brza postapka Ili pak so nekoj posrednik da vidis da ti prati po dhl. Posle koa ke go imas toj dokument mozes da se slikas vo ambasada. So sreka i tebeZnaci moze I vo ambasada da se slikas jas imam dobieno drzavjansto ama nema koj da mi vrati Dali treba termin za vo Germania znaci od koga ke se zema uste 3meseci najdocna I do pasos ke zavrsi ovaa golgota... so sreka da te sluzi veke sig go imas zemeno
Dali nekoj znae da mi dade broj od Direkcija za bugarsko drzavjanstvo od sofija?
Dali nekoj znae da mi dade broj od Direkcija za bugarsko drzavjanstvo od sofija?
Дирекција „Б'лгарско гражданство” | +35929237 455 |
Ti blagodaran Pale!!!
Дирекција „Б'лгарско гражданство” +35929237 455
BlagodaramKoga ke ti go pratat ukazot vo ambasada ke go podignes, i ke podneses za adresa. Rabotata e sto koga ke ti iskoci adresata toj dokument ne stiga vo ambasada. Mene posrednik mi ja podigna, zaedno so egn. Najdobro da se javis vo ambasada moze ke ti dadat nekoja nasoka. Ili da odis vo Sofija koga ke ti iskoci adresata i da ja podignes i tamu da se slikas po brza postapka Ili pak so nekoj posrednik da vidis da ti prati po dhl. Posle koa ke go imas toj dokument mozes da se slikas vo ambasada. So sreka i tebe