Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
koga posleden pat napravi deposit od skrill? ne pamtam dali bese bet365 ili pinnacle, ne mi davase deposit od skrill, pravev od mastercard so e vrzana so skrill akauntotВерифициран мие , еден куп трансакции имам правено до сега , ама можда е воа нешто ново у последно време
БравоFun fact na poslednite 5 megjusobni dueli Barca - Betis sekogas imalo 5+ gola.
Koeficientot za 5+ e 3.20, vredi da se proba na s1tno![]()
Види ги умрениве БВБ - Баерн, ги имам 1+ прво, 1,20 квота и нејке да испадне бе.. Попрво ќе фатиш 5 јаки квоти над 2 коеф отколку овие маливе.. Башка и со ВАР поништија гол офсајд беше..
ЛаганоЕвертон гг
Челзи 1
Барса гг
prepisav.. so srekja da ni еБафало Билс - Сиетл Сихокс 54,5+ @ 1,90
Сиетл га имат веројатно најдобрио напад моментално у лигата, само на една од седумте утакмици немат дадено преко 30 поена, а при тоа и примат минимум 20 поена на сите. Бафало имат солидан напад, добар КБ и би требало најмалце 20-25 поена да дадат. И двете екипи са ориентирани на пас игра и би требало лесно да иде над границата.
Џексонвил Џегуарс - Хјустон Тексанс Т2 28,5+ @ 1,85
Џексонвил имат лоша одбрана и на само една од седумте утакмици немат примано 30+ поена, доека Хјустон е добра офанзивна екипа. На Хјустон не им се погоди распоредо на почетоко на сезоната и само на две утакмици беа фаворити меѓу кои едната беше против Џексонвил. На таа утакмица помеѓу овие две заврши 30-14 за Хјустон.
ЛА Чарџерс - ЛВ Рејдерс 52,5+ @ 1,90
Две доста добри офанзивни екипи со не толку добри одбрани. И двете са повеќе ориентирани на пас игра, играт брз фудбал со ногу поени. ЛА на последните 4 утакмици на сите имат поминато преку оваа граница со кој и да играт, а па ЛВ на 6 од 7те имат поминато преку ваа граница со било кој противник.
Квотите са од Спортлајф.
Верифициран мие , еден куп трансакции имам правено до сега , ама можда е воа нешто ново у последно време
15@nasquez23 колку минути се игра 1 четвртина? Иначе Бафало и ЛА ги играв плус а Хјустон 2ка пошто нема Т2 во евротип.. така да сеуште сум во игра![]()