- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.452
- Поени од реакции
- 7.264
82'вердер дава гол 2.05 квота

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
82'вердер дава гол 2.05 квота
Мислам дека е најактивен кога има тенис гренд слемови... мада и во општи и корона теми го снема у последно време, можда е пак некој бан у питање ништо чудно (искрено се надевам не , бидејќи форумот последните години станува тапа, без него уште толку повеќе)Шо бидна со Владимир4о?
Да не јадел некој бан?
Според мое мислење 2-3 промени од тимот што играше против Рен во ЛШ.Znae li nekoj so koja postava Chelsea ke izlezi , posto ima natprevari vo LS , a i koef mi e sumliv 1.4 .
Ako igraat so prv tim , so site regularni , mi izgleda kako dobar koef za double ili combo tiket . Pozz
Иначе грешка си, нема натпревари во ЛШ, следна недела играат репрезентацииZnae li nekoj so koja postava Chelsea ke izlezi , posto ima natprevari vo LS , a i koef mi e sumliv 1.4 .
Ako igraat so prv tim , so site regularni , mi izgleda kako dobar koef za double ili combo tiket . Pozz
Има ли некој друг проблем со депозит на бет365 , одбива ми депозит преко скрилл ???Прегледај го приврзокот 273379
Верифициран мие , еден куп трансакции имам правено до сега , ама можда е воа нешто ново у последно времеВерифицирај го Скрил акаунтот можи да ти бараат видео или селфие незнам како им е сега не сум правел акаунт таму долго време.
Играт во шест и полМакедонија ракомет?
Играт во шест и пол
Ја ги играв коа беше 2.35 на Швајцарија така да незнам шо би ти предложил сеа да одиграшВреди ли да се игра на 2.35, ги немам гледано Швајцарците.
Веројатно ќе решава индивидуално кој одигра подобро меѓу Лазаров и Шмид но ако ги имаш гледано сподели некоја информација плус, ќе биде добредојдена.