Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Шо бидна со Владимир4о?
Да не јадел некој бан?
Мислам дека е најактивен кога има тенис гренд слемови... мада и во општи и корона теми го снема у последно време, можда е пак некој бан у питање ништо чудно (искрено се надевам не , бидејќи форумот последните години станува тапа, без него уште толку повеќе)

Znae li nekoj so koja postava Chelsea ke izlezi , posto ima natprevari vo LS , a i koef mi e sumliv 1.4 .

Ako igraat so prv tim , so site regularni , mi izgleda kako dobar koef za double ili combo tiket . Pozz

Znae li nekoj so koja postava Chelsea ke izlezi , posto ima natprevari vo LS , a i koef mi e sumliv 1.4 .

Ako igraat so prv tim , so site regularni , mi izgleda kako dobar koef za double ili combo tiket . Pozz
Според мое мислење 2-3 промени од тимот што играше против Рен во ЛШ.

Претпоставувам Абрахам ќе стартува наместо Вернер и Азпиликуета наместо Џејмс.

Солидни се Шефилд, ама да, освен Пулишиќ сите се достапни за Челзи.

Ама ете, уште у старт да знаеш очекувањата водат кон тоа дека ваљда Абрахам или Жиру би стартувале наместо Вернер како побитна промена што може да ти влијае врз очекувањето.

Да, малце е сумњива квотата, ама од друга страна Челзи на почеток на сезона се мачеа со други слаби екипи, а Шефилд ги намачи и Сити и Ливерпул... па ваљда затоа е таква квотата...шо знам.

Ваљда ќе тепаат?
Автоматски споено мислење:

Иначе грешка си, нема натпревари во ЛШ, следна недела играат репрезентации

Има ли некој друг проблем со депозит на бет365 , одбива ми депозит преко скрилл ???8D835C66-5D4D-4ED0-A306-CD6151B6A922.jpeg

Vredi povtorno da se odigra Chelsea deneska pobeda bez primen gol. :icon_mrgr:

Toa crnchishteto e golmanishte.

3/4 - 0 bi igral tochen. Bi trebalo da gi rascepat Sheffield.

Interesen tip : Everton - Man Utd 1X (1.50)

Последно уредено:
Верифицирај го Скрил акаунтот можи да ти бараат видео или селфие незнам како им е сега не сум правел акаунт таму долго време.
Верифициран мие , еден куп трансакции имам правено до сега , ама можда е воа нешто ново у последно време

Играт во шест и пол

:) Вреди ли да се игра на 2.35, ги немам гледано Швајцарците.
Веројатно ќе решава индивидуално кој одигра подобро меѓу Лазаров и Шмид но ако ги имаш гледано сподели некоја информација плус, ќе биде добредојдена.

:) Вреди ли да се игра на 2.35, ги немам гледано Швајцарците.
Веројатно ќе решава индивидуално кој одигра подобро меѓу Лазаров и Шмид но ако ги имаш гледано сподели некоја информација плус, ќе биде добредојдена.
Ја ги играв коа беше 2.35 на Швајцарија така да незнам шо би ти предложил сеа да одиграш

Види ги Барса, од умрена екипа - поумрена.
Примаат гол во 48', еден ебан кец у кец не можеш да ги погодиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom