- Член од
- 3 ноември 2020
- Мислења
- 118
- Поени од реакции
- 63
Зашто?Ги повикувам модераторите да ги избанират перманентно копуците од Бугариjа што побргу.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто?Ги повикувам модераторите да ги избанират перманентно копуците од Бугариjа што побргу.
Затоа што сте глупи, досадни, никогаш не знаете како се води дискусиjа и секогаш серете без благе везе, така да подобро да ве снема.Зашто?
Кажи ми Вие като сте толкова паметни, зашто сте на д'ното на Европа..?Зошто сте глупи, досадни, никогаш не знаете како се води дискусиjа, така да подобро да ве нема.
Даj не сери и ти. Им се обратив конкретно на Бугарите на форумов.Кажи ми Вие като сте толкова паметни, зашто сте на д'ното на Европа..?
Зошто Татарите не не примаат у ЕУ.Кажи ми Вие като сте толкова паметни, зашто сте на д'ното на Европа..?

сега има и други зае*анции, нова врста Коронски Шенген... така да за некој работи не ти вреди ни ЕУ... ете Манасков бидејќи игра и престојува во Унгарија не може да оди во Швицарска... а ова ќе потрае, јас прогнозирам дека и лето 2021 ЊАМА Грција ни за нас ни за србчињата...Зошто Татарите не не примаат у ЕУ.![]()
Дозволени јазици на форумов се македонски и англиски.Кажи ми Вие като сте толкова паметни, зашто сте на д'ното на Европа..?
Без вреѓање на национална основа. Секој што ги почитува правилата на форумов добива ист третман.Ги повикувам модераторите да ги избанират перманентно копуците од Бугариjа што побргу.
Чагатај Хан

Нема бугари на форумов. Има само неколку збунети тролобви што јадат гомна.Даj не сери и ти. Им се обратив конкретно на Бугарите на форумов.
Без вреѓање на национална основа. Секој што ги почитува правилата на форумов добива ист третман.
кој не признава етноси![]()
Тоа што нема уставна категорија малцинство не значи дека нема право секој да се самодекларира по народност како што сака. Б'лгарија признава индивидуални човекови права, а не колективни.
Сите граѓани на Б'лгарија имат истите права и обв'рзаности, без разлика от етнос, религија и т.н.
Имаш некој доказ за ова или онака од ракав, како мали Џокица замишља БалканПотеклото на Бугарите и Македонците, според светски докажаните податоци (не некоја митологија) е од земјите на Стара Велика Бугарија, земјата што ги родила Кан Кубер и Хан Аспарух (VI-VII век). Едниот ги води идните Македонци, а другиот современите Бугари. Општо земено.
Имаш некој доказ за ова или онака од ракав си тресеш.
што имаат врска г-динот Груевски и г-динот Мијалков со бугарскиот сељачизам, национализам и фашизам? Тие за вас и вашите политичари се недостижна величина. Многу дилетантски ги постираш мислењата.Зошто за ова организација во штип не се учи ништо https://bg.wikipedia.org/wiki/Скопски_студентски_процес кој осуден е подоцна преседател на про бугарското движњењ благој монев кој бил член дедото на груевски и госопдин михаил ,https://pogled.mk/dedoto-na-gruevski-i-mijalkov-chlen-na-b/ еве на груевски од кај му се има всадено идејата да биди вмроец . историски биле отсекогаш биле контра србите зато можи е мијалков јордан убиен во белград или несреќен случај не е разјаснето. све е измешано.и братму на ванцхо михајлов бил член на друштвото значи биле тие фашистите или со нив од 41 до 44
с'здаденијат исторически фактор от около 600 члена на ММТРО, все интелигентни-будни младежи, се наг'рби с апостолската мисија като нови паисиевци да крепјат националното с'знание, да обучават младежта на б'лгарски книжовен език, да ги снабдјават с б'лгарска револјуционна, а даже и с детска литература, а нјак'де и с тона на Паисиј да викат „О, неразумни.. зашто се срамуваш да се наречеш б'лгарин?