- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.696
- Поени од реакции
- 7.498
гледам ви лага и кочи нешто интернетот , слабо вифито е моликаSe prefrlivme na hoteli, pansioni , prazni stanovi i kukji i izumivme jbg , prostavaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
гледам ви лага и кочи нешто интернетот , слабо вифито е моликаSe prefrlivme na hoteli, pansioni , prazni stanovi i kukji i izumivme jbg , prostavaj.
Владе ваљда не си сериозенAma ne ste bas najbistri a ?
Ajde sega popoleka procitajte go postot ama popoleka, celiot.
Posebno delot posveten na bitolcankata i n-tiot ebac po red.
запали ја колата и паркирај надвор од град синкир обележана зона е за такви работи, божемесачувај, шо нема да прочитам на овај форумот 
може и још дваесе да има, мене па ќе ме тражи, космички смо повржани, како да ти кажу@HoT _iCe имала некој оваа

Iskreno za tvoe dobro se nadevam deka si licna, mnoogu licna oti bistra ocigledno ne siВладе ваљда не си сериозен
Не знајш сарказам да препознаеш ? Не гледаш дека мајтап прајме од преѓе, пишал некој на форум каде има најпогодни места за секс на отворено, овие па Џони и компанија со цел ум му наредија цела листазапали ја колата и паркирај надвор од град синкир обележана зона е за такви работи, божемесачувај, шо нема да прочитам на овај форумот
![]()
.Ти многу бистар со муабетите шо ги прајш тука, бистрина ти капи од сите страниIskreno za tvoe dobro se nadevam deka si licna, mnoogu licna oti bistra ocigledno ne si.

А од каде би знаелЗар во Битола паѓа секс,не сум знаел дека Битолчанки даваат.

A da odime da mi gi pokaziš tie mesta. Šo veliš?На патот накај Дихово од левата страна имаш неколку чикмаци, после на патот за на кај Цапари имаш една стреа каде што слегваш накај Братиндол и тука е перфекција, после на патот накај Грчка граница(после Кравари) имаш лево село се нарекува Оптичари и имаш неколку соодветни чикмаци за да се паркираш.
Ако сакаш во хотел си одиш како господин Молика и не се заебаваш со глупости
Доцниш многу години искрено, сега немам време за таква работаA da odime da mi gi pokaziš tie mesta. Šo veliš?

У која поза сакаш да ти ги покаже ?A da odime da mi gi pokaziš tie mesta. Šo veliš?