- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 7.278
гледам ви лага и кочи нешто интернетот , слабо вифито е моликаSe prefrlivme na hoteli, pansioni , prazni stanovi i kukji i izumivme jbg , prostavaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
гледам ви лага и кочи нешто интернетот , слабо вифито е моликаSe prefrlivme na hoteli, pansioni , prazni stanovi i kukji i izumivme jbg , prostavaj.
Владе ваљда не си сериозенAma ne ste bas najbistri a ?
Ajde sega popoleka procitajte go postot ama popoleka, celiot.
Posebno delot posveten na bitolcankata i n-tiot ebac po red.
може и још дваесе да има, мене па ќе ме тражи, космички смо повржани, како да ти кажу@HoT _iCe имала некој оваа
Iskreno za tvoe dobro se nadevam deka si licna, mnoogu licna oti bistra ocigledno ne siВладе ваљда не си сериозен
Не знајш сарказам да препознаеш ? Не гледаш дека мајтап прајме од преѓе, пишал некој на форум каде има најпогодни места за секс на отворено, овие па Џони и компанија со цел ум му наредија цела листазапали ја колата и паркирај надвор од град синкир обележана зона е за такви работи, божемесачувај, шо нема да прочитам на овај форумот
![]()
Ти многу бистар со муабетите шо ги прајш тука, бистрина ти капи од сите страниIskreno za tvoe dobro se nadevam deka si licna, mnoogu licna oti bistra ocigledno ne si.
А од каде би знаелЗар во Битола паѓа секс,не сум знаел дека Битолчанки даваат.