Место за секс во Битола и Пелагониски регион

• Креатор на темата Креатор на темата Ficooo01
  • Време на започнување Време на започнување
Кодош еден :mad:
Автоматски споено мислење:

Па до негде и ги разбирам да ти кажам право.

За жените мислев :icon_lol:
Жена домаќинка треба куќа да врти, што е тоа секс, скраја било :icon_lol:

Фала му на Господ со тој шо сум куќа има па сме немале потреба по хотели да имаме секс, швалер немам така да :toe:
Abe aj so toj sto si sega ama site pred nego imale posebno ljubovno katce kade nikoj ne vi preci. Kako gi pogodi bas site situirani :cautious:

Фала му на Господ со тој шо сум куќа има па сме немале потреба по хотели да имаме секс, швалер немам така да :toe:

Оти три пати, на сатница да не наплаќаат по хотели ?
Ја згази свекрвата из прве, значи никаков допринос на темава да не очекуваме за романтика во битолска природа

Од старото кино сум јас, со еден маж останав цел живот :(
Se toa vo red, ti si znajs mada zivotot e pred tebe. Statistikata veli zensko duri ne ja cuknat 5 para razlicni madinja nema mir da ima. Porano ili pokasno ke ja procitas ti temata povnimatelno okolu lokaciite vo priroda :свиркам:.

Se toa vo red, ti si znajs mada zivotot e pred tebe. Statistikata veli zensko duri ne ja cuknat 5 para razlicni madinja nema mir da ima. Porano ili pokasno ke ja procitas ti temata povnimatelno okolu lokaciite vo priroda :свиркам:.
Абе ти кажвај си за твоите девојки :D

Абе ти кажвај си за твоите девојки :D
Na moite generalno sum bil ili prv no najcesto vtor. Niti ednas tret ne se pogodiv, ni cetvrt, petti ni pod razno :cautious:.
I tebe vtoriot ke ti bidi vtor, tretiot pak vtor, n-tiot pak vtor i taka. Ne deka topla voda imas izmisleno ;).

Na moite generalno sum bil ili prv no najcesto vtor. Niti ednas tret ne se pogodiv, ni cetvrt, petti ni pod razno :cautious:.
I tebe vtoriot ke ti bidi vtor, tretiot pak vtor, n-tiot pak vtor i taka. Ne deka topla voda imas izmisleno ;).
Оди кај некоја мажена. Таму ќе бидеш прв. :)
Мислам прв со кого ќе го изневери мажот. ;)

Значи ти си тој Владе пола Битола шо ја има изе.ано :eek: :cuc:
Ne, na moe golemo zalenje izgleda toa nekoj drug moj imenjak e :(.

Оди кај некоја мажена. Таму ќе бидеш прв. :)
Мислам прв со кого ќе го изневери мажот. ;)
Da si prv e preceneto. Tri cisti od ebanje nema, bukvalno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom