- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 18.049
- Поени од реакции
- 21.045
Кодош еден@HoT _iCe имала некој оваа

Автоматски споено мислење:
Па до негде и ги разбирам да ти кажам право.Абе овие погоре што бараат места, жените не им даваат дома.
За жените мислев
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кодош еден@HoT _iCe имала некој оваа

Па до негде и ги разбирам да ти кажам право.Абе овие погоре што бараат места, жените не им даваат дома.
Жена домаќинка треба куќа да врти, што е тоа секс, скраја билоКодош еден
Па до негде и ги разбирам да ти кажам право.
За жените мислев![]()
Изговори, изговори everywhereЖена домаќинка треба куќа да врти, што е тоа секс, скраја било![]()

Abe aj so toj sto si sega ama site pred nego imale posebno ljubovno katce kade nikoj ne vi preci. Kako gi pogodi bas site situiraniФала му на Господ со тој шо сум куќа има па сме немале потреба по хотели да имаме секс, швалер немам така да![]()

Ја згази свекрвата из прве, значи никаков допринос на темава да не очекуваме за романтика во битолска природаФала му на Господ со тој шо сум куќа има па сме немале потреба по хотели да имаме секс, швалер немам така да
Оти три пати, на сатница да не наплаќаат по хотели ?
Од старото кино сум јас, со еден маж останав цел животAbe aj so toj sto si sega ama site pred nego imale posebno ljubovno katce kade nikoj ne vi preci. Kako gi pogodi bas site situirani![]()

Se toa vo red, ti si znajs mada zivotot e pred tebe. Statistikata veli zensko duri ne ja cuknat 5 para razlicni madinja nema mir da ima. Porano ili pokasno ke ja procitas ti temata povnimatelno okolu lokaciite vo prirodaОд старото кино сум јас, со еден маж останав цел живот![]()
.Абе ти кажвај си за твоите девојкиSe toa vo red, ti si znajs mada zivotot e pred tebe. Statistikata veli zensko duri ne ja cuknat 5 para razlicni madinja nema mir da ima. Porano ili pokasno ke ja procitas ti temata povnimatelno okolu lokaciite vo priroda.

Na moite generalno sum bil ili prv no najcesto vtor. Niti ednas tret ne se pogodiv, ni cetvrt, petti ni pod raznoАбе ти кажвај си за твоите девојки![]()
.
.Оди кај некоја мажена. Таму ќе бидеш прв.Na moite generalno sum bil ili prv no najcesto vtor. Niti ednas tret ne se pogodiv, ni cetvrt, petti ni pod razno.
I tebe vtoriot ke ti bidi vtor, tretiot pak vtor, n-tiot pak vtor i taka. Ne deka topla voda imas izmisleno.

Ne, na moe golemo zalenje izgleda toa nekoj drug moj imenjak eЗначи ти си тој Владе пола Битола шо ја има изе.ано![]()
![]()
.Da si prv e preceneto. Tri cisti od ebanje nema, bukvalno.Оди кај некоја мажена. Таму ќе бидеш прв.
Мислам прв со кого ќе го изневери мажот.![]()
А втор ? За другар прашвамNe, na moe golemo zalenje izgleda toa nekoj drug moj imenjak e.
Da si prv e preceneto. Tri cisti od ebanje nema, bukvalno.

Кај сакаш влези ќе бидиш ебан, исто ти се фаќа.Некое место за секс во Битола и регионот?