Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување

Planiraat da mu dadat sansa ili uste ke go vikaat trupot Georgievski?
АМан си глеал кој очобол е оваа лига воопшто. Митков со години беше еден од најдобрите бекови таму. Не дека Гоце е нешо подобар од овој ама оваа лига не е мерило.

АМан си глеал кој очобол е оваа лига воопшто. Митков со години беше еден од најдобрите бекови таму. Не дека Гоце е нешо подобар од овој ама оваа лига не е мерило.
Goce i vo ebenata romanska liga bese katastrofa, za vo repkata pa da ne zboruvam, mora da se proba Kosteski.

Никој не пишал па ај нека стои тука

Официјално, САД ја доби вајлдкартата, сега останува да видиме на местото на квалфиикациите од другиот дел од Американскот континент кој ќе добие вајлд карта, дали некоја екипа од таму или Европска екипа.

Мислам дека е фер да се каже дека Македонија би била екипата од Европа што би добила вајлд карта. Сега прашање е да одлучат дали Македонија им значи толку повеќе од..која и да е репрезентација што би требало да добие.

Некако ми стои дека повеќе ќар би виделе на друга земја да дадат во надеж дека ќе се мотивираат и да се крене возбудата за ракометот таму...ама ајде, ќе видиме...

Од општ аспект на ракометот како спорт...добро е ова за САД што им дадоа. Ќе ги напунат по 35 разлика....ама ако :D

Зоран Видевски:
Нашата репрезентација ќе ви понуди 90 минути задоволство.
Финска гостува без публика.

vidara mi e asocijacija za spor rakomet
ednash toj ko ke se penzinoira ke zavrshi erata na nè mora da se brza ili ako se zabrza tekot na utkamicata toa da e nevoobichaeno..

Добро не го сфаќам селекторов. Георгиевски не беше повикан првично, па заради ковид кај другото крило, го викнаа принудно. И сега Костеки грее глупа, а Гоце е тој што игра. Ако не играат младите на вакви утакмици, кај ќе играат.

Водиме во натпревар во кој се очекува по секоја логика да водиме и лагано да тепаме??? :eek::eek::eek:

What sorcery is this?

cela nasha igra e bukvalno davajte pokje goloj od nimi
vika tajm aut na 20 sekundi do kraj, namesto da ima nemoja akcija, nekoja zamisla, nekoj koncept mu vika ajde ajde soberete se

@Stefan-kobe Не знам зошто ама морам да те тагнам како фан на Видевски :D
Види го Видич се олешил сред бел ден у ек на пандемија, мисли фудбал е па нуди 90 минути уживање, бог да чува од човек.

Овој Кузманоски да беше интелегентен лик ке беше топ ракометар мислам на спортска интелегенција иако и онака ко е на клупа делуват глуп незнам дали е приватно таков

Топ, лесна победа, баш тоа што ни треба во вакви мечеви (y)

Одиме на победа и во Швицарска!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom