- Член од
- 26 август 2019
- Мислења
- 351
- Поени од реакции
- 763
Морнинг!
Фала на искуствата, половите ќе ги дознаеме здравје за 3-4 недели, па тогаш официјално ќе купам нешто од мерак, а останатото ќе нарачувам, ќе купувам со тек на време. Количка најдовме како изгледа за 3ка, не не, тоа нема шанси! Ќе се снаоѓаме некако, ќе најдеме решение.
Тенкју на сите!
Фала на искуствата, половите ќе ги дознаеме здравје за 3-4 недели, па тогаш официјално ќе купам нешто од мерак, а останатото ќе нарачувам, ќе купувам со тек на време. Количка најдовме како изгледа за 3ка, не не, тоа нема шанси! Ќе се снаоѓаме некако, ќе најдеме решение.
Природно! Докторот вика ова е толку ретко и во мојава 25 годишна кариера прв пат го гледам, е така. Отприлика 1 година пробувавме не идеше и после 1 година, ба бам, тројка! Засега вели постои ризик, до 13та недела, само од себе едното близиначе да се откине, така некако ми објасни, затоа ќе одмарам малку повеќе овие недели. Јас сум малку слабичка, за носење ќе биде малку тешко, па ме ставија на протеинска диета да качам малку килажа.... со среќа нека ти е бременоста,(ин витро?) нека помине со убаво, па купувањето не е проблем, количка ќе купиш исти три па ќе ги завариш кај мајстор ... тројка е и тешка задача на мајката да ги носи, мисли на тоа, пиј витамини и одмарај не се замарај со купување од сега, нели самата ни пишуваше за присуство на петарди и други особи кои ете ќе љубоморат... седи и уживај и не им давај повод! ...се разбира мое мислење!
Тенкју на сите!