Каква заслуга, каква победа... уште после да искочи на прес да каже дека имаме напредок. Све нека ги погуби до крај, гнаса ќелава.Pak nula od menadziranje, aj ok u vtoro pristapot dobro, edno mini bravo eve ti, 2-2, ali sto posle 3-2 ?
Koja bese idejata da se ide po sekoja cena na gol so ovaa formacija, zasto imase stoper plus na teren voopsto koga apsolutno nikakva funkcija nemase ni napred ni nazad, dambrosio isto ko so milan izvisi dole desno, znaev odma deka tuka sansa se stvara za gol, na kraj gol padna. 12 metri oddalecen od igracot samo trca nazad i apsolutno nisto drugo ne pravese tuka, koj kur go ostavi do 93ta na teren ebate inatot mrtov, i za vtoriot gol isto pred kornata otide napred i ne znaese ni samiot sto napravi pa izgubivme posed i padna golot.
120 gola primija sezonava on uste misli deka go ima balansot so formacijava, voopsto inace ne se slagam deka iame za sto da zalime, me boli kur i za onaa sansa na lautaro pa i perisic, sve koga ke se sobere go zasluzija porazov i nikakov izgovor nema tuka ni promaseni sansi ni individualni greski, nisto. Jedino nesto za koe treba da zalime e sto svedocime na mnogu los inter sezonava.
Твојот личен неуспех во животот, несигурноста која ја имаш во себе и константната мисла во твојата глава 'не бе кај сум јас таа среќа, мене никад нема тоа да ми се случи', потсвесно и космички му ја вметна на Интер.Иако посекако си ја рачунав за изгубена оваа утакмица...сепак во очи ми падна фактот дека во ниту една машка утакмица неможиме да победиме....веќе цела година се докажува дека сме апла лузерски клуб и екипа веќе цела година, а тука цел фан клуб упичку матер ме отеравте кога го пишев после поразот од Јувентус во март месец дури фан на нив ме напрајвте.
Не сме екипа џабе....штом Конте што е докажан победник со реноме неможи да не среди...не очекувајте дека Алегри ќе дојди и чуда ќе направи...не сме екипа џабе.....сите големи клубови зеле по некој трофеј само нас не нема 10 години никаде...Милан од дното се кренаа и побрзо ќе го турнат Јувентус од тронот отколку ние иако цела вечност бевме пред нив организационот и квалитативно.
И пред две години кога не ги победивме дома ПСВ се докажа тоа што го пишам....тешки лузери.
Доста бе со овие дефетистички глупости. Нема лузерски и нелузерски клубови, има клубови што работат добро и имаат резултати и клубови што прават грешки и остануваат со прст во уста.Иако посекако си ја рачунав за изгубена оваа утакмица...сепак во очи ми падна фактот дека во ниту една машка утакмица неможиме да победиме....веќе цела година се докажува дека сме апла лузерски клуб и екипа веќе цела година, а тука цел фан клуб упичку матер ме отеравте кога го пишев после поразот од Јувентус во март месец дури фан на нив ме напрајвте.
Не сме екипа џабе....штом Конте што е докажан победник со реноме неможи да не среди...не очекувајте дека Алегри ќе дојди и чуда ќе направи...не сме екипа џабе.....сите големи клубови зеле по некој трофеј само нас не нема 10 години никаде...Милан од дното се кренаа и побрзо ќе го турнат Јувентус од тронот отколку ние иако цела вечност бевме пред нив организационот и квалитативно.
И пред две години кога не ги победивме дома ПСВ се докажа тоа што го пишам....тешки лузери.