Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.266
Поени од реакции
13.222
Да му текнеше да го внесе коларов ќе ја свртевме.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.465
Поени од реакции
7.791
Ајде сега у Јануари нека ги доиздупи до крај нека побара уште два-тројца како Коларов и Видал +35 години, нека го продаде Шкрињар и после фино лепо накај Март нека се пензионира едно 2 години да си лапа по 12 милиони без да работи, нека шета по Барбадос...

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Со 2 до 3 гола примени по натпревар, ништо не правиме. Џабе целиот труд и залагање кога оставаат онака да им се шетаат во шеснаесетник.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Нема winning mentallity екипата, комотно можеа да ја добијат, ама тоа е. Лапај си три нови примени голови и пак Лига Европа.

Ако управата си ги задржи критериумите, барем на крај од сезона Конте треба да лета. Во нормални околности би го избркал уште вечерва и би го донел Алегри. Не гледам како би освоиле Серија А со ваква 0 мотивација, никаква игра и незапаметено лоша одбрана. Значи ова е криминал од одбрана, срам, жими се ваква одбрана не памтам Интер да имал.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.975
Pak nula od menadziranje, aj ok u vtoro pristapot dobro, edno mini bravo eve ti, 2-2, ali sto posle 3-2 ?
Koja bese idejata da se ide po sekoja cena na gol so ovaa formacija, zasto imase stoper plus na teren voopsto koga apsolutno nikakva funkcija nemase ni napred ni nazad, dambrosio isto ko so milan izvisi dole desno, znaev odma deka tuka sansa se stvara za gol, na kraj gol padna. 12 metri oddalecen od igracot samo trca nazad i apsolutno nisto drugo ne pravese tuka, koj kur go ostavi do 93ta na teren ebate inatot mrtov, i za vtoriot gol isto pred kornata otide napred i ne znaese ni samiot sto napravi pa izgubivme posed i padna golot.

120 gola primija sezonava on uste misli deka go ima balansot so formacijava, voopsto inace ne se slagam deka iame za sto da zalime, me boli kur i za onaa sansa na lautaro pa i perisic, sve koga ke se sobere go zasluzija porazov i nikakov izgovor nema tuka ni promaseni sansi ni individualni greski, nisto. Jedino nesto za koe treba da zalime e sto svedocime na mnogu los inter sezonava.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Барела-Гаљардини измената кажува се што треба да се каже за Конте. Нормално, одма гол примија после тоа. :LOL:
Дури и универзумот му кажува какво неспособно смрдле е.
Али не се секирајте, Конте кажа дека градат нешто специјално тука. Дури го спомна и Ливерпул на Клоп, како му требале 4 години за резултат. Така да, за само 2 години од сега ќе го добиеме тој sweet пласман во нокаут фаза.:zloo:

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.255
Поени од реакции
10.350
Pak nula od menadziranje, aj ok u vtoro pristapot dobro, edno mini bravo eve ti, 2-2, ali sto posle 3-2 ?
Koja bese idejata da se ide po sekoja cena na gol so ovaa formacija, zasto imase stoper plus na teren voopsto koga apsolutno nikakva funkcija nemase ni napred ni nazad, dambrosio isto ko so milan izvisi dole desno, znaev odma deka tuka sansa se stvara za gol, na kraj gol padna. 12 metri oddalecen od igracot samo trca nazad i apsolutno nisto drugo ne pravese tuka, koj kur go ostavi do 93ta na teren ebate inatot mrtov, i za vtoriot gol isto pred kornata otide napred i ne znaese ni samiot sto napravi pa izgubivme posed i padna golot.

120 gola primija sezonava on uste misli deka go ima balansot so formacijava, voopsto inace ne se slagam deka iame za sto da zalime, me boli kur i za onaa sansa na lautaro pa i perisic, sve koga ke se sobere go zasluzija porazov i nikakov izgovor nema tuka ni promaseni sansi ni individualni greski, nisto. Jedino nesto za koe treba da zalime e sto svedocime na mnogu los inter sezonava.
Каква заслуга, каква победа... уште после да искочи на прес да каже дека имаме напредок. Све нека ги погуби до крај, гнаса ќелава.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
Не заслуживте пораз и бевте подобри во второ полувреме. Немавте и среќа пособено со ударот на Лаутаро.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.363
Posle Fiorentina, Lacio, Borusija i Sahjtor mislam deka ni bese Jasno kako kje ide sezonava.
Vidi ja samo odbranava kako ni ispagja so eden pas.
Sto e tuka, neka si se nasocat kon ligata, ovde se e zagubeno.
Ajt bez nervozi.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.587
Поени од реакции
6.750
Ова беше последен клин во ковчегот наречен Конте 3-5-2 , а реално не ни имав високи очекувања во лига шампиони сакав само да помине групи бар. А за Серија А мислев дека ке биде подоминантен со ваков беден јуве, но инат е инат и ја игра истата такија која екипи од рангот Парма и мизерен Лацио го читаат, и не само што го читаат туку и не пунат по 2-3 гола од текма.

Штета сезонава отиде у курац и реално освен чудо да се деси и Алегри да превземе се додека не биде се касно и ке се вратиме пак на борба за 4то место но овој пат со многу подобар состав од тој на Спалети.

#ConteOut

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Иако посекако си ја рачунав за изгубена оваа утакмица...сепак во очи ми падна фактот дека во ниту една машка утакмица неможиме да победиме....веќе цела година се докажува дека сме апла лузерски клуб и екипа веќе цела година, а тука цел фан клуб упичку матер ме отеравте кога го пишев после поразот од Јувентус во март месец дури фан на нив ме напрајвте.

Не сме екипа џабе....штом Конте што е докажан победник со реноме неможи да не среди...не очекувајте дека Алегри ќе дојди и чуда ќе направи...не сме екипа џабе.....сите големи клубови зеле по некој трофеј само нас не нема 10 години никаде...Милан од дното се кренаа и побрзо ќе го турнат Јувентус од тронот отколку ние иако цела вечност бевме пред нив организационот и квалитативно.

И пред две години кога не ги победивме дома ПСВ се докажа тоа што го пишам....тешки лузери.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.465
Поени од реакции
7.791
Иако посекако си ја рачунав за изгубена оваа утакмица...сепак во очи ми падна фактот дека во ниту една машка утакмица неможиме да победиме....веќе цела година се докажува дека сме апла лузерски клуб и екипа веќе цела година, а тука цел фан клуб упичку матер ме отеравте кога го пишев после поразот од Јувентус во март месец дури фан на нив ме напрајвте.

Не сме екипа џабе....штом Конте што е докажан победник со реноме неможи да не среди...не очекувајте дека Алегри ќе дојди и чуда ќе направи...не сме екипа џабе.....сите големи клубови зеле по некој трофеј само нас не нема 10 години никаде...Милан од дното се кренаа и побрзо ќе го турнат Јувентус од тронот отколку ние иако цела вечност бевме пред нив организационот и квалитативно.

И пред две години кога не ги победивме дома ПСВ се докажа тоа што го пишам....тешки лузери.
Твојот личен неуспех во животот, несигурноста која ја имаш во себе и константната мисла во твојата глава 'не бе кај сум јас таа среќа, мене никад нема тоа да ми се случи', потсвесно и космички му ја вметна на Интер.

Можеби звучи чудно како тоа еден човек на планетава може да влијае врз резултатите на еден тим кој никако не е поврзан со него, но едноставно универзумот функционира на начин кој е несватлив за нас обичните смртници, сите работи се поврзани и влијаат една на друга. Така да до тебе е, друго објаснување нема, еден навивач на Ливерпул од Шриланка го снемало и одма и тргна.

СИ пробал да одиш на бајачка? :pos:

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811

Доста бе со овие дефетистички глупости. Нема лузерски и нелузерски клубови, има клубови што работат добро и имаат резултати и клубови што прават грешки и остануваат со прст во уста.
Конте потфрла, тоа е проблемот со сезоната до сега. Клубот си го направи своето, во рамките на ресурсите, тимот е сосема добар, рамо до рамо со Јувентус и доволно добар за да помине групи во ЛШ.
И не може тренер што има проблеми да искочи од групи во ЛШ цела кариера да биде докажан победник. Тек треба да докажува дека е победник, не го има уште тој атрибут, посебно не со тоа што го прави во Интер во моментов.
Докажани тренери се Клоп, Пеп, Мурињо, Анчелоти, таа клапа. Дури и Алегри е подокажан тренер од Конте.
Да не се преправаме дека ова е ради подземни води и лоша карма. Конте е проблемот во моментов, ништо друго. И треба сезонава да си одработи согласно реномето и да донесе резултат, зошто ги има сите услови за тоа.

Ако пропуштат ваква златна шанса за титула сезонава (дури и во купот) тоа значи дека назначувањето на Конте беше голема грешка и некој сериозно посрал со проценката за него.

Kajgana Shop

На врв Bottom