Аliexpress (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
https://forum.kajgana.com/threads/А...ема.75203/page-66#lg=attachment269714&slide=0
Od 29ti na aerodrom i seuste ne e dostavena niti ja ima vo traking recordot na Mak. Posti.

https://forum.kajgana.com/threads/А...ема.75203/page-66#lg=attachment269714&slide=0
Od 29ti na aerodrom i seuste ne e dostavena niti ja ima vo traking recordot na Mak. Posti.
Мене една пратка веќе недела дена ми е како остаток во Пошта...

Zdravo sakam da ve prasham dali do tolku e uzasna situacijata so dostavava ? Prashuvam za preprodazba na produkt aktuelen samo vo zima pa da ne mi stigne u april hahahahah :unsure::unsure:
I ako moze nekoj da mi objasni dali posle 50 evra naracka se plakja danok i dali mozam da go izbegnam toa ako naracam povekje pati od istiot covek za na primer 49 evra pratka mnogu bi bil blagodaren.
Зависи од службеникот, ми се има случено и да не ме царинат, а пред неколку денови на 91 евро нарачка си платив уште 1200 денари царинење.
Од алиекспрес е хаос доставата, мене ми откажаа 2 нарачки од алиекспрес и 2 нарачки од ибеј.

Дали постои начин да се донесе продукт од Алиекспрес, кои што е габаритен и тежок (20kg, димензии 100cm x 50cm x 25cm) ?
Опциите кои ми се нудат е или преку ДХЛ или Fedex и само транспортот е 300 евра.

Дали постои начин да се донесе продукт од Алиекспрес, кои што е габаритен и тежок (20kg, димензии 100cm x 50cm x 25cm) ?
Опциите кои ми се нудат е или преку ДХЛ или Fedex и само транспортот е 300 евра.
За ДХЛ спремај бубрег, федекс не знам како е

ДАЛИ ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА СЕ ВРШАТ ДОСТАВА НА ПРАТКИ АЛИЕКСПРЕС ПРЕКУ ДРЖАВНА ПОШТА ОТКАКО СЕ ОБЈАВИ ДЕКА Е ВО ЗАГУБА ОД КРАДЕЊЕ И КЕ СЕ ПРОДАВА?

ДАЛИ ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА СЕ ВРШАТ ДОСТАВА НА ПРАТКИ АЛИЕКСПРЕС ПРЕКУ ДРЖАВНА ПОШТА ОТКАКО СЕ ОБЈАВИ ДЕКА Е ВО ЗАГУБА ОД КРАДЕЊЕ И КЕ СЕ ПРОДАВА?
да

Нели велеа едно време за зголемување на износот за ненцаринење и неданочење за пратки под 150 еур? гледам тука и ништо ново. Се по старо.

Oд 17 јуни порачката дури денеска ми дојде... Од тогаш ништо немам порачано. Е сега дали ако порачаш нешто ќе стигнуваат ли побрзо нарачките како порано за 23-30 дена???

Oд 17 јуни порачката дури денеска ми дојде... Од тогаш ништо немам порачано. Е сега дали ако порачаш нешто ќе стигнуваат ли побрзо нарачките како порано за 23-30 дена???
Зависи мене ми стасаа за 20 други за 45 дена нема правило..

Vo Kumanovo nisto ne pristignuva od pred mesec dena. Imam deset pratki koi treba da pristignat vo Skopje- prateni za aerodrom Skopje i edna pred mesec dena po traking pristignata na aerodrom Skopje, i tuka zaglavi trakingot nema dostava veke mesec dena.

Прашајне, која е максималната цена дозволена за нарачка од Ali Express ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom