Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Анемична игра од нашиве.....пак примаме гол по вина на Чех. Прво не го намести убаво Малуда во блокот, второ дреми на втора статива. Бане киксираше на двапати - направи и пенал и мислам дека и печен за мењање + и жолт има...судијава сака да е во центар на внимание.... Ливерпул не казнија за грешките - можеа и повеќе да дадат ама СУПЕР што сме уште на -2

како и да е...коцките се поклопија за нив и то е....
вака ако продолжиме во второ, чао ЛШ, ама мислам дека една лекција сега на полувреме од Гус и второво ќе глеаме вистински Челзи...

Чех,абе сместа нов голман да земеме...леле бе ауу бе!
Со два нула тие одат?

Почна глата да ме боли жими се!

Бане оут, Ди Санто ин. Есиен десно, па што биде нека биде!

Ќе одам болница вечер..татко ми сака да не го гледам второ полувреме!

Со два нула тие одат?
Не другар, Челзи иде со 2-0.
Ливерпул мора да дае 3 гол ако сака да иде понатака(евентуално Челзи да не постигне гол).

Чех, не знам дали до глата удрена е, или шо е...стварно не знам....
Калу...:pos2:

Канталехо морону еден, ако имаш кретериум за мекуши, барем држи го цело време. Карагер буквално го истурка Иванович во шеснаесетнико на Реина пет минути по пенало, кај беше тогаш бе ало??? Ако веќе имаме таков пенал и жолт картон за Иванович, и оваа ситуација беше пенал.

Вреди да се спомене и дека можи најглавен пробелм е утнатата поставеност од страна на Хидинк, и отсуството на командантот кој не би престанал од викање по соиграчите за тргнување напред во ваква ситуација. Како да очекувам од Лампард да командува (капитен), ко и тој самио најмалку трча...:toe:

Со два нула тие одат?
Не ние, заради победата во гости 1:3 (повеке гостински голови)

Кај го виде тој пенал бе племето да му го ебам јас негово, се по список да му ебам, и мајка и сестра и се шо е женско у фамилија да му ебам бе аууууу:vozbud:
Играч шо е на 7-8 метри од топка, чуван само со 1 рака (десната на иванович му беше настрана) и на ваков меч тој суди пенал безвеза.
Па ако е така и наредниот напад кога Маскерано го бутна Иванович беше пенал бе, племето да ти го ебам јас твое..

Јас неможам да гледам веќе луѓе, ќе скинам нерви....

Многу лошо, не очекував дека вака ќе ве надиграат. Се надевам на ваша консолидација во второто полувреме.
Нема да е чудно да гледаме и продолжение:toe:

Ало џаци... мирни бе.
Ако гледате фудбал појќе од 2 години, сигурно знајте каква г’зничка среќа имат Ливерпул. Зато пак, ние сме поголеми г’зници и ќе ги тепаме тесно, да им е појќе мака.
Бане е бледа сенка на то од пред шест дена, Малуда некако тромо делува, а целокупната одбрана подобро да не ја коментирам, да не си уништувам неврони на млади години.
Веројатно додека го пишувам постов Хидинк ги тушира со плунка од дерење во соблекувална. Мора да се постигне гол, за да имаме резерва да се играат продолженија, во случај да примиме уште еден гол (не ми се вервит дека ова го напишав :kesa:).

Ајде со среќа во второ, се читаме по крајот.

Зошто не игра Деко прва постава повреден е или?

Не ние, заради победата во гости 1:3 (повеке гостински голови)

Кај го виде тој пенал бе племето да му го ебам јас негово, се по список да му ебам, и мајка и сестра и се шо е женско у фамилија да му ебам бе аууууу:vozbud:
Играч шо е на 7-8 метри од топка, чуван само со 1 рака (десната на иванович му беше настрана) и на ваков меч тој суди пенал безвеза.
Па ако е така и наредниот напад кога Маскерано го бутна Иванович беше пенал бе, племето да ти го ебам јас твое..

Јас неможам да гледам веќе луѓе, ќе скинам нерви....
Другар тоа беше грчко римски зафат со две раце.Смешна е било каква реакција за пеналот.Чист како солза.Топка не топка...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom