Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Виде ли ти заинтересираност за: Босингва, Карваљо, Тиаго и други да не ги набројувам ко се убаци Мурињо?:smir:
Не те разбирам со Босингва и Мурињо, ама Босингва е вистински пример за дискусијава. Играч кој се шпекулираше дека има некои шанси да го засили Јунајтед, слета во Лондон. :toe:

Мурињо ми беше само ко пример, пошто донесе играчи што не се збореше дека ќе дојдат.

Дај Боже да биде како што викаме ние: Ќути и прави!

Не те разбирам со Босингва и Мурињо, ама Босингва е вистински пример за дискусијава. Играч кој се шпекулираше дека има некои шанси да го засили Јунајтед, слета во Лондон. :toe:
Можда ради Сколари, исто ко што не „засили“ Деко или можда имало магла во Манчестер, па авионот слетал во Лондон:pos2:

Да го дообјаснам ова со Мурињо. Од каде да знаеме кој трењер ќе ни биде догодина и кои играчи ќе ги донесе. Арно викаше FantomX, додека немаме тренер, не треба ни да има шпекулации:salut:

Максимум уште две сезони ќе ги игра на високо ниво, барем во клупскио фудбал. Се кладам за ова. А не вреди за толку. Бензема за толку ќе си ој од Лион (можи и помалку), ние по Виља...

Неможеме со си гурност да кажеме уште колку ке и гра на тоа ниво, може уште 1вата година во новиот клуб да падне во форма, а може и како Малдини и Кафу да игра до фудбалска старост:toe:

Кој гарантира оти Бане ќе остани? Како то ќе игра тој? Таков играч не вреди да го држиш на клупа, голема гужва е вака. Сепак се ќе зависи од ебанио нов менаџер, кој и да е...
На Микел договоро му истекува в лето, кои црни 25 милиони? :smir:

Со оглед на тоа шо Карваљо се почесто е повреден, и е во поодминати години, (исто и Тери морам да споменам) покрај Алекс и Иванович е соодветна замена така да засега нема потреба да правиме промени на стоперските позиции (најмалку да продадеме некој играч, дури јас би рекол да се купи некој млад надежен стопер)

Ај добро жити све не гледаш дека не се заинтересирани за Банзема барем никаде таква информација нема така да оладете за него :salut:

Во Премиер Лигата се е можно и треба се да се очекува (примерот со Робињо)
Немојте да се изненадите ако од август го земеме и Величе Шумуликовски :pos2:
Шала на страна, тоа е вистината. И ја се надевам дека Бензема ќе дојде во Челси но... Не зависи од никој тука на форумов:toe:

хаха епа ако е така да прикенеме со шпекулациии овој ќе дошол оној ќе отишол најдобро реков Хидинг да остане а другто се ќе си дојде:baeh:

Можда ради Сколари, исто ко што не „засили“ Деко или можда имало магла во Манчестер, па авионот слетал во Лондон:pos2:

Да го дообјаснам ова со Мурињо. Од каде да знаеме кој трењер ќе ни биде догодина и кои играчи ќе ги донесе. Арно викаше FantomX, додека немаме тренер, не треба ни да има шпекулации:salut:
Нема врска Сколари, во мај дојде момчево. Ден пред или по фналето на ЛШ, како беше точно, потпиша.

Додека немаме тренер, не треба да има шпекулации....да, така сакаме, ама реалноста е....додека немаме тренер ќе има секакви шпекулации, од логични и реално, до апсурдно-смешни и фантастични. А со назначен нов тренер, ќе има колку-толку пологични, повозможни шпекулации (како шо не беше нереално да се мисли дека Челзи по доаѓањето на Сколари е заинтересиран за Робињо).

Неможеме со си гурност да кажеме уште колку ке и гра на тоа ниво, може уште 1вата година во новиот клуб да падне во форма, а може и како Малдини и Кафу да игра до фудбалска старост:toe:

Со оглед на тоа шо Карваљо се почесто е повреден, и е во поодминати години, (исто и Тери морам да споменам) покрај Алекс и Иванович е соодветна замена така да засега нема потреба да правиме промени на стоперските позиции (најмалку да продадеме некој играч, дури јас би рекол да се купи некој млад надежен стопер)
Можда, ја реков оти не верувам. Во Ливерпул да, Ливерпул е шпански тим. Не и во Челзи. :smir:

Не ме заебавај, не е можно да се држат четири стопери од светска класа. Претерано е. Мора да си ој Карваљо или Алекс, за Бранислав да остани. Со Мансиен шо прајме? Освен овај ако не се префрли како последен везен, кон шо исто така има склоности.
Ама да не се тупам(-име), Рајкард е Рајкард, Манчини е Манчини, Анчелоти е Анчелоти....секој тренер е засебна приказна.

Нема врска Сколари, во мај дојде момчево. Ден пред или по фналето на ЛШ, како беше точно, потпиша.

Додека немаме тренер, не треба да има шпекулации....да, така сакаме, ама реалноста е....додека немаме тренер ќе има секакви шпекулации, од логични и реално, до апсурдно-смешни и фантастични. А со назначен нов тренер, ќе има колку-толку пологични, повозможни шпекулации (како шо не беше нереално да се мисли дека Челзи по доаѓањето на Сколари е заинтересиран за Робињо).

Можда, ја реков оти не верувам. Во Ливерпул да, Ливерпул е шпански тим. Не и во Челзи. :smir:

Не ме заебавај, не е можно да се држат четири стопери од светска класа. Претерано е. Мора да си ој Карваљо или Алекс, за Бранислав да остани. Со Мансиен шо прајме? Освен овај ако не се префрли како последен везен, кон шо исто така има склоности.
Ама да не се тупам(-име), Рајкард е Рајкард, Манчини е Манчини, Анчелоти е Анчелоти....секој тренер е засебна приказна.
И ниту еден во нив не го сакам и не сакам да биде во Челзи...

Ако ме прашуваш мене стопер од светска класа е само Тери, а другите се класа подоле.(јас под светска класа стопер подразбирам Видич,Фердинанд,Канаваро...) Карваљо беше до оваа година но постепено спласнува. Иванович и Алекс сеуште се немаат докажано целосно.
Мансиен мислев дека игра везњак, затоа не го спомнав.
Како и да е, во глобала гледно ни фалат замени за бековските позиции, левак напаѓач, плејмејкер. :toe:

Хехе...уште една јака шпекулација во утрешен Вечер : Прво засилување на Анчелоти ќе биде "Босанскиот Дијамант"...

...сигурно погодувате - Џекооооооооооо :helou:

Оф Топик:

Мило ми е шо се поголем број на членови пишуваат на темава, сеуште сме далеку од некои други фан клубови но добро е и вака, да имаме поголема прегледност на туѓите мислења.

Така треба што повеќе и повеќе да пишуваме на темава ( не да билдаме глупости ).
Џеко би било одлично засилување,ама ако дојди Анџелоти :toe:

Во врска со денешниот натпревар, Болтон многупати до сега се покажал како исклучително тежок противник за Челзи но мислам дека маѓионичарот Хидинк ќе постави правилна тактика и Челзи ќе ги земе трите бода од овој дуел. Трката за титулата не е завршена се додека тоа не биде и теоретски така. Затоа бодовите од овој меч се исклучително важни.

Оф Топик:

Мило ми е шо се поголем број на членови пишуваат на темава, сеуште сме далеку од некои други фан клубови но добро е и вака, да имаме поголема прегледност на туѓите мислења.

Колку години има Џеко?
Иначе за мечов со Болтон,очекувам победа да им вратиме за лани коа ни извадија нерешено.Ливерпул или Манчестер мора да кикснат денеска,се мислам дека Ливерпул ќе го направи тоа,тоа ќе ни биде шанса да скокнеме втори.

Нема да има нигде пренос ?
Денес мора победа не смееме да кискнеме против Болтон.

Ако ме прашуваш мене стопер од светска класа е само Тери, а другите се класа подоле.(јас под светска класа стопер подразбирам Видич,Фердинанд,Канаваро...) Карваљо беше до оваа година но постепено спласнува. Иванович и Алекс сеуште се немаат докажано целосно.
Мансиен мислев дека игра везњак, затоа не го спомнав.
Како и да е, во глобала гледно ни фалат замени за бековските позиции, левак напаѓач, плејмејкер. :toe:
Канаваро, а? :)
Да речиме дека е така (макар шо не се согласувам). Како Иванович и Алекс би се докажале, ако Карваљо е тука, се повредува често ама и се враќа; и како Алекс и Иванович би се развиле во светска класа дефанзивци (пошто велиш не се) ако немаат минутажа, а во случајов еден да игра, за другио нема место (да не го сметаме Карваљо еве)?
Невозможно е, некој мора да си ој (Карваљо).

Chelsea will line-up in a 4-3-3 formation as follows:
1 Petr Cech
2 Branislav Ivanovic
6 Ricardo Carvalho
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
13 Michael Ballack
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard
21 Salomon Kalou
11 Didier Drogba
15 Florent Malouda
Substitutes: 40 Hilario, 35 Juliano Belletti, 42 Michael Mancienne, 33 Alex, 18 Ricardo Quaresma, 20 Deco, 39 Nicolas Anelka.

Не ме бендисува. :toe:

Ќе ги тепаме..штом ја викам така ке биде..само дајте линкови за гледање дека не нема по телевизииве!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom