Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Ја само фактографски приметувам дека мали или никакви се шансите ако со маска (и држење дистанца) влезеш, на кратко у продавница у која има заболен.
Автоматски споено мислење:

намали бре будало, ало!!!!

земи по 7-8, па помалку и така...
редно време е, нема кога

(и 2 кутии се многу, али ај сеа да не претерувам)

мада, се повеќе истражувања има у кои се повеќе наоѓаат корисни ствари у пиењето кафе
ова како факт, морам да го спомнам
Ти кажав што е проблемот,не можам да одам по нужда без тоа,на психа ме удара.Опасно е тоа што го правам зашто од толку кафиња,од толку течност зимно време ни жед не чуствувам за вода да пијам.Се дешава ни една чаша вода да не се напијам ради кафињата.Без цигари и многу кафе јок по нужда,многу многу лоша навика

Ти кажав што е проблемот,не можам да одам по нужда без тоа,на психа ме удара.Опасно е тоа што го правам зашто од толку кафиња,од толку течност зимно време ни жед не чуствувам за вода да пијам.Се дешава ни една чаша вода да не се напијам ради кафињата.Без цигари и многу кафе јок по нужда,многу многу лоша навика
Одма на тоа ми текна.И милката ја заборави. [emoji3]

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Пиј чај специјално наменет за таа проблематика, клизма ако треба, пиј парафин секој ден.....леле колку си бил хаварисан:eek:...дури ке почнам да те жалам:(

Прогнозата на @Bafra се остварува.
Ова е тотално лудило:(

Вакцината овде ќе ја нема минимум до 2022, до тогаш да не фатиш корона ќе е епска среќа, живеење ко робот, со маска дома и надвор или евентуално сам во планина, надвор од цивилизација.
Вајда ќе има до пролет. После зимава ми се чини ќе се избоцкаме со све живо што ќе ни дадат.

Ги знаеш ти муките што ги тргам.
... временскиот простор го пополнуваш со пушење и пиење кафе додека „чекаш“, решавај крстозбор или читај весник кога „чекаш“ тоа ти е ритуал, а не дека кафето и цигарата ќе те протера, секој ден изеди по 3,4 смокви за неколку дена ќе се средиш!

Тоа неофицијално може да биде со 5% грешка, не повеќе. Нејверојатно ќе биде официјално.
Каде се изгубија оние што тврдеа дека болниците се празни?
Автоматски споено мислење:

Прогнозата на @Bafra се остварува.
Ова е тотално лудило:(
Ако Словенија отиде до 2000, за нас нема што да размислуваме...

Вајда ќе има до пролет. После зимава ми се чини ќе се избоцкаме со све живо што ќе ни дадат.
Нема за нас, ние сме земја од третиот свет. Откако ќе се исфиксаат големите земји, отпадот ќе го пуштат кај нас.

Мислам дека знам зошто НЕ се затвараат кафани, фризерници... а измислија маска на отворено... шемата е јасна НЕ ТИ ЗАБРАНУВАМ ама НЕМА пари... е сега народот ако почне од СТРАВ да НЕ ИДЕ на Фризер, кафана...итн, ќе има циркуси...

Ти кажав што е проблемот,не можам да одам по нужда без тоа,на психа ме удара.
Би рекол, нормално е тоа. Ама тоа се, колку? Едно-две кафиња само.

Додатно лошо, според мене, е тоа што на толку кафиња вода не пиеш. Мислам дека кафето дехидрира.

А директорот на струмичката болница преку фејсбук барал донации за ново амбулантно возило?
Кој го е.е.Битно имаме обучени магариња кои се истренирани по сите ЕУ стандарди.:cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom