MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Јас кога ги баталив Телеком, кога направив транзиција на Неотел, ми кажаа да ги вратам двата IPTV приемника, Далечинските управувачи и Рутерот.

Не ме прашаа во врска со тоа, нит па се понудија да ми дадат пари за некаква оштета, или јас да им дадам. Само си ги собраа стварите и толку.

Едино што ме прашаа е зошто ги напуштам, ама им реков, од одредени причини :D

HBO пакетот бесплатно до 15. 01. 2021 година. Активирање преку Телеком МК апликацијата.

Attachments

• Screenshot_20201030-132039.jpeg
    Screenshot_20201030-132039.jpeg
    145,9 KB · Прегледи: 52
Пак истава фора. "Ќе дадеме гратис, пошто секако некој ќе заборави да го деактивира и ќе му лапнеме 350 денари"

Ако даваат гратис пакет можат комотно тие да го пуштат пакетот на сите корисници и на 15ти јануари да го изгасат. Без вакви цигански фори.

Дали некој знае,даљинското не ми работи добро некои копчиња работат некои не,дали го сменуваат бесплатно во телеком или се плаќа и колку ако се плаќа?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Мене ми дадоа друго старо без наплата, ми рекоа донеси го старото, но им кажав кој модел е од трите што ми ги покажаа, и ми дадоа. Бев во салонот во Беверли

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Каде го прочита ова? На Телеком сајтот барав не можам да најдам.
и ја ова се прашував [emoji849]никаде не пишува[emoji849]

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Тв пакетот го има на Телеком МК апликацијата во делот на тв пакети. Преку апликацијата испратив барање за активирање на пакетот и сеуште чекам
Автоматски споено мислење:

Промотивниот ТВ пакет на НВО е тргнат од Телеком МК апликацијата. Претпоставувам дека предвреме го имаа вметнато, но верувам дека ќе го има пак како и секоја година промотивно.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom