Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Шансата у Милано ќе си ја бараме годинава. Мрхенгладбах и Шахтјор ќе паднат, со реал сеа МОРА ол ин да се иде. Барем 3 бода он нив да зееме и на коњ сме после.
Многу лесни бодови изгубивме, сеа, интерашки по потешкиот пат...

Член од
6 април 2014
Мислења
5.127
Поени од реакции
6.563
Kako prvo se gleda deka Lukaku posle 70 minuta page i ja nema svezinata ne e ni kriv covekot igra sekoj 3 den po 90+ minuti. Potrebno e Konte da rotira pocesto makar da igra i so 1 spic ali kaj ovoj peder znae drugo nesto osven 3-5-2.

Sega protiv Parma da go odmori Lukaku neka igra Pinamonti.

Kolarov- skrinar- bastoni
Darmian-brozovic-galjardini-yang
Eriksen-barela
Pinamonti

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.190
Поени од реакции
10.205
Kako prvo se gleda deka Lukaku posle 70 minuta page i ja nema svezinata ne e ni kriv covekot igra sekoj 3 den po 90+ minuti. Potrebno e Konte da rotira pocesto makar da igra i so 1 spic ali kaj ovoj peder znae drugo nesto osven 3-5-2.

Sega protiv Parma da go odmori Lukaku neka igra Pinamonti.

Kolarov- skrinar- bastoni
Darmian-brozovic-galjardini-yang
Eriksen-barela
Pinamonti
Со оваа постава на Парма нема 7 утакмици гол да и дадеме.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.127
Поени од реакции
6.563
Па ваљда поентата е да не се повтори ова гомно од денес, а не да тераме 0-0 до крај на сезона.
Peoblemo e sto igrat vo sreda so Real a protiv Parma nemora da znaci deka ovie igraci nema da zavrsat rabota, plus ima 5izmeni ako slucaj ne odi kako sto treba tuka se i ovie da vlezat vo igra.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.190
Поени од реакции
10.205
Тешко веројатно е да тргне со еден шпиц само, се надевам Санчез ќе се опорави па бар он да почне со Лукаку/Лаутаро. Иако мислам на Лукаку под итно му треба одмор, а и Интер да проба да изигра нешто друго освен НФЛ акциите, везњак/стопер долга топка до Лукаку, за овој да ја гради пола вечност.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
sea go gleam pak sramnoto promasuvanje na lautaro, dobro koj kur mu e ovoj stil na sutiranje, shut-pad, pagja pa sutira, sto e ova ? zasto ? pola od golovite sto gi ima daeno mu se prvo da padne, pa da sutne, koj mu e filmot be ? Tuka duri i mozese da ja smiri pa od vtora da dade rutinski gol, a ispadna promasuvanje od 4 metri, na prazen gol pred nego.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.241
Поени од реакции
13.169
Многу голема срамота е што и во ваква сезона во која јувентус е мувла,пирло дамбетер,ние незнаеме кај тераме и пак со кур у рука ќе си останеме!
Срамотно и жално во исто време.

Kajgana Shop

На врв Bottom