- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.524
- Поени од реакции
- 7.357
Барнли-тотенхем 0.5+ прво 1.70 18'
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Milan - Roma gg3+
Milan mi e konjak za igranje 3+ ili tim1, poat korona nad 80% davaat 2 ili poise golovi.. Se otkazav vekje od igranje fiksovi, iako mislam ke tepa milan ama doza na nesigurnost, ne e taka losa Roma.. sposobni se da dadat i dvete ekipi makar 1 gol zs da ne i po 2... Mislam 2:1 za milan e ovaa..

Od 5 oktomvri nemaat pobedeno, neverojatno![]()
![]()
Секоја чест, ама јас не играм 2јка на Тотенхем, со 1.76 па ако сака и последна да е.
И јас не играм екипи на Мурињо ни на 1.15 ама касно отидов во клаџа немаше многу понуда... И ете кога сака сакаСекоја чест, ама јас не играм 2јка на Тотенхем, со 1.76 па ако сака и последна да е.
Арно за тебе, 1.60 беше попладневоИ јас не играм екипи на Мурињо ни на 1.15 ама касно отидов во клаџа... И ете кога сака сака

На мојте нормалноНа шо ќе се паѓа вечер?![]()

На мојте нормално
1.75 квота му дале,Салзбург не е за потценување ама квотата на домашен терен вреди да се испоштова, после поразот од Баерн мора на три бода да се атакува тука.
Чоловци имаат страшна статистика бо ЛШ на домашен терен така да 1
И Аталанта Ајакс ми е неизбежна за голови ама неа ке ја пробаме на поголем коеф. 7 + или гг1&гг2

Сабајлево се изначудив од кој кур 1000че плус кај овие до душа имав 4 тикета со одложени ама не се совпаѓаше сумата 1000че баш ми идаше вишокЗаборавив дека имам акаунт на овие отепаниве, нешто арно и од нив да видиме.![]()