Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ko si ti @crvena kobra da pišeš tako o nekome koga ne poznaješ?
Ovdje si godinu dana, sakupio 30 poena i tako nešto da napišeš o nekome ko je za tebe Messi, (uzmemo li nogomet u poređenje). VRATI SE KLIKERIMA, MOŽDA TU BUDEŠ USPJEŠNIJI...

Lupetaš.. Liste su se vadile godinama prije vampira... A i na taj način isto prije vampira.. Nemas pojma sta je bilo.. Da imam volje vratio bi skajp u nazad pa bi to i dokazao.. Ali iskreno nije me briga.. Samo ubi me nepravda kad netko piše neistine.. Mene nije sram reći da mi je international prije sedam godina slao liste, dosta me naućio i pomogao.. Bez obzira sto danas mogu sam naći izvući i ući.. Jer to je istina..

Lupetaš.. Liste su se vadile godinama prije vampira... A i na taj način isto prije vampira.. Nemas pojma sta je bilo.. Da imam volje vratio bi skajp u nazad pa bi to i dokazao.. Ali iskreno nije me briga.. Samo ubi me nepravda kad netko piše neistine.. Mene nije sram reći da mi je international prije sedam godina slao liste, dosta me naućio i pomogao.. Bez obzira sto danas mogu sam naći izvući i ući.. Jer to je istina..
Kakve veze ima moj post sa Franz Bekenbauer???
Ocigledno te je Corona posjetila!!!!!!
Jebe se meni za liste....to je proslost....Android Box i to je to...Polako mi svi "Majstori" postaju smjesni....majstori a pojma o nicemu!!!!
Jebot........gdje smo sada???

Das covjeku ribu i nahranio si ga danas. Naucis ga pecati i nahranio si ga za cijeli zivot. Eto ko zeli me nauciti pecati tu sam ili na PM.

Kakve veze ima moj post sa Franz Bekenbauer???
Ocigledno te je Corona posjetila!!!!!!
Jebe se meni za liste....to je proslost....Android Box i to je to...Polako mi svi "Majstori" postaju smjesni....majstori a pojma o nicemu!!!!
Jebot........gdje smo sada???
Ja neznam sta ti govoriš ja sam pun ovih m3u i sa više i sa jednom konekcijom.. Makova svega.. Ali stvarno.. Nemam razloga lagat.. I i nisam više toliko aktivan.. Više ono usput.. Ako ti neznas gdje si, ja znam

Das covjeku ribu i nahranio si ga danas. Naucis ga pecati i nahranio si ga za cijeli zivot. Eto ko zeli me nauciti pecati tu sam ili na PM.
Svi "Majstori" na ovom Forumu te nece nista nauciti...
Kada je situacija na gusto svi sute jer su kukavice....
Sutra....su oni opet "Majstori"
I tako godinama,Jovo na novo :cool:
Автоматски споено мислење:

Ja neznam sta ti govoriš ja sam pun ovih m3u i sa više i sa jednom konekcijom.. Makova svega.. Ali stvarno.. Nemam razloga lagat.. I i nisam više toliko aktivan.. Više ono usput.. Ako ti neznas gdje si, ja znam
Drug,
sve u redu....ti imas svoje....ja imam svoje...uzivaj...
Ja uzivam i sa nista se ne kurcim.:D

Super sta si pun kad svratis malo se i aktiviraj mislim da sam bio .............

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom