Vidis da se nekom uvlacitako je ziva istina atebi ljuti na podrsci evo lista od 20000 konekcija nasa vrhunska

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vidis da se nekom uvlacitako je ziva istina atebi ljuti na podrsci evo lista od 20000 konekcija nasa vrhunska
Ne razumijem zašto takva reakcija..Ja sam ga tako doživio. Za razliku od nekih koji se ovdje svakodnevno razmeću "znanjem" a ne udostoje se niti odgovoriti na pp, a kamoli nešto objasniti, on je osvježenje, svaki puta se javio i dao mi željeni odgovor. To se ne zaboravlja. Takvih je ljudi, kako sam već i rekao dosta. No, da me ne bi "častili" raznim epitetima poput "dupeuvlakač" i sl., povlačim se iz ove raspravetih i samozatajan![]()
![]()
mislim da je meni i to dozvoljenoNe razumijem zašto takva reakcija..Ja sam ga tako doživio. Za razliku od nekih koji se ovdje svakodnevno razmeću "znanjem" a ne udostoje se niti odgovoriti na pp, a kamoli nešto objasniti, on je osvježenje, svaki puta se javio i dao mi željeni odgovor. To se ne zaboravlja. Takvih je ljudi, kako sam već i rekao dosta. No, da me ne bi "častili" raznim epitetima poput "dupeuvlakač" i sl., povlačim se iz ove rasprave![]()
Pošteno.mislim da je meni i to dozvoljeno, poznajem ga samo jedno 10-ak godina, imajte na umu da smo mi stare kuke![]()
Ma nema li da vratis nekad ponovo u rasprave?Ne razumijem zašto takva reakcija..Ja sam ga tako doživio. Za razliku od nekih koji se ovdje svakodnevno razmeću "znanjem" a ne udostoje se niti odgovoriti na pp, a kamoli nešto objasniti, on je osvježenje, svaki puta se javio i dao mi željeni odgovor. To se ne zaboravlja. Takvih je ljudi, kako sam već i rekao dosta. No, da me ne bi "častili" raznim epitetima poput "dupeuvlakač" i sl., povlačim se iz ove rasprave![]()
ponekad zaboravljate da postoje 1. 2. i 3. liga clanova foruma, bez ikakve uvrede
ti su najboljiI rekreativci
Samo, kao i u nogometu, neki članovi ispadaju iz lige, drugi ulazeponekad zaboravljate da postoje 1. 2. i 3. liga clanova foruma, bez ikakve uvrede
ali zna se ko jeSamo, kao i u nogometu, neki članovi ispadaju iz lige, drugi ulaze![]()
Franz Bekenbauerali zna se ko je![]()
Aha....dali je dao jednu svoju listu???Tako je covjek je delio Liste Sakom i Kapom i svaka mu cast na tome