Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ne razumijem zašto takva reakcija..Ja sam ga tako doživio. Za razliku od nekih koji se ovdje svakodnevno razmeću "znanjem" a ne udostoje se niti odgovoriti na pp, a kamoli nešto objasniti, on je osvježenje, svaki puta se javio i dao mi željeni odgovor. To se ne zaboravlja. Takvih je ljudi, kako sam već i rekao dosta. No, da me ne bi "častili" raznim epitetima poput "dupeuvlakač" i sl., povlačim se iz ove rasprave ;)

Ne razumijem zašto takva reakcija..Ja sam ga tako doživio. Za razliku od nekih koji se ovdje svakodnevno razmeću "znanjem" a ne udostoje se niti odgovoriti na pp, a kamoli nešto objasniti, on je osvježenje, svaki puta se javio i dao mi željeni odgovor. To se ne zaboravlja. Takvih je ljudi, kako sam već i rekao dosta. No, da me ne bi "častili" raznim epitetima poput "dupeuvlakač" i sl., povlačim se iz ove rasprave ;)
mislim da je meni i to dozvoljeno :D , poznajem ga samo jedno 10-ak godina, imajte na umu da smo mi stare kuke ;)

Ma nema li da vratis nekad ponovo u rasprave?

Ako neko prati MMA jos 4 borbe pa ide Khabib vs Gaethje.Ima prenos na Max Sport 2 Bugarska.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom