Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Бара Depth цела година и му зимаат играчи и на крај шо праи ?

Не го стави Наинголан ,, брозович го стаи... баш кога треба да брка резултат.

Ваков одвратен Интер не сум гледал со години,... в. Без Хакими , Сенси и Бастони па и Јанг до негде, екипава делува на тежок просек . Се е кривица на конте дури и со втор тим е дупло појак од германциве, кој на моменти едвај пасеви сврзуваа а успеаа да ја свртат .

Срамно...

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
На лошо тргната е сезоната....сите играчи лошо играат, малери не отепа со короната, ептен несреќа во текот на утакмиците каде заслуживме повеќе....малце требаше сега да го фалиме Конте....заради мизерни сплет на околности ни се случуваат триста глупости....добро е што играме со кластерџиите Џенова и Шахтјор пациентите следните две кола.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.667
Поени од реакции
7.310
Mene povekje me zagrizuva toa sto ne odstapuva od ovaa formacija, imame igraci i za drugi formacii, so 4ka nazad, 3 vo sreden, 1 poluspic i dva spica. Imame igraci i za dijamant formacija, imame i za 4-2-3-1. Ama ovoj zapnal so 3-5-2 kako slep za stap.

Eriksen mu se desetkuva kvalitetot vo formacijava.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.153
Поени од реакции
10.087
Кога го гледам ова што го играат Баерн, греота е за овие да кажеш дека се фудбалери.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.188
Поени од реакции
46.400
Какви 352 ние денеска игравме 532 од кој само 1,5 е на своја позиција.
darmian bese dosta ofanzivno postaven denes, perisic potfrli mnogu t.e. ne potfrli, za da potfrli treba prethodno da igral dobro na toj del od terenot a toa seuste ne e slucaj, ali denes osobeno ne postoese tamu.
Nema veze, toj balans koj mu go davase taa trojka u sredina se izgubi koga smeni so dvajca pozadi eden sto igra ko 10ka napred, barela i broz narocito deluvaat ko voopsto da ne si ja znaat ulogata na teren, a i vidal isto trpi. Iako pak ke kazam za denes konkretno ova ne vlijaese tolku mnogu za losiot rezultat kolku sto gi osakati greskata na de vrij i vidal, do toj moment bezopasni bea borusija, a ke se otvorea poveke i ke imase prostor za uste nekoj gol. Ali namesto ova da e slucaj, i inter da go iskoristi toa sto borusija ke se otvori poise, inter pokloni gol, po ne znam koj pat godinava.

Mozeme da pcueme po konte do utre i toa da e opravdano ok e, ama ne moze da se ignorira faktot deka najdobriot stoper denes amaterski pogresi, plus vidal koj po taa greska napravi penal nepotrebno, glup start. Konte moze i da e prefekten i sve perfektno da postavi, vakvite greski ednostavno ne smeat da se deshavaat po 1-2 prosecno sekoj eban natprevar, namesto 1-2 na 2 meseci.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Sto se odnesue do konte, 3412 ne e taktika za timov, iako denes mozda ne bese ova pricinata za losiot rezultat, ali definitivno sredinava e totalno izgubena, dezorientirana i ne znae kako da tera u vakov sistem, i barela pocna da se gubi ko vetruska da se ponasa. Ispusteni 3 boda bea ova protiv mnogu los protivnik, se nadevam nema da gi koshtaat na kraj eliminacija od grupi pak ko sto bese slucaj lani.
Па ова е директна кривица и причина за сите порази кога на терен магот искача со ваква поставеност.

Истото од Милан и денеска гледавме, се мачи одбраната да изнесе топка, везниот ред не постои, нит Барела уште помалце Видал се плејови што знаат да пренесат топка од одбрана до напад. Се ствара дупка и простор за противникот у таквата поставеност, нашата 10ка Ериксен денеска тотален вишок. Не само денеска туку општо у таквата поставеност.

Де Вриј 10 пати надвор од позиција, испаѓа преку центар, иде лево десно, до лани не се приметуваше дека игра од што играше точно и педантно.

Не се проблем толку многу играчите колку што тактички не ја бива работава. Конте зима 12 милиони евра плата и за вакви глупости треба да добива по уста. Ќе испадне пак од групи.
Многу лош тренер.

Почнувам да мислам дека згреши кинезот што не го ишамара летово коа квичеше као пичка.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.343
Поени од реакции
11.765
Абе не туку ми пробувајте да ги браните со тој несрекен пенал, 0 шанси до тогас итн. ШТО ИГРАВМЕ НИЕ ЦЕЛА УТАКМИЦА? Па после 1-1 како на релаксирање да беа дојдени, и не се криви тие поради тоа, туку тикваров на клупа.
Да не го гледам повеке! И со втора постава требаше да ги победи рутински овие.
Никаква игра, НУЛА. По 2 минути траат акциите па да стигнат до некаков си центаршут од богот Дармиан.
Ван Гал ли е, Конте ли е?
Ериксен нема шанси да се оправи со оваа формација. Барела и тој почнал да трча а да нема контрола што прави. Перо? Нема потреба да се коментира. Видал играше супер до пеналот, не го хејтајте џабе.
Само еден спас имаме, да го клоцнат тикваров на клупа. Во спротивно, пропаст. Не гледам како би се оправиле и магично би почнале да играат друг фудбал?

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.230
Поени од реакции
13.152
Нека го замолат Алегри (или Покетино) да преземе со време,во спротивно мириса на таква една бедотија од сезона што 2013/2014 та ќе ни се гледа ко лш да сме освоиле.
Овој очобол и блам од денес(а беше во најава,спомнав некоја страна поназад) ни зоран стратев да ни беше тренер немаше да го достави.
12 милиони мајки у сред пичка да му изнаебам на контенаторот а!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.667
Поени од реакции
7.310
Vidite samo Brozovic od koa vleze u igra, kako prv pat da igra fudbal deluvase, neznae kaj tera, do nego soigrac se oletka so topka, ne e negova pozicija, on treba da igra pred odbrana, tamu e sosema ok.
Barela od 70min se izgubi totalno, ne postoese. Pravis zameni a ne si po stignal nisto. Zosto se desava toa, zatoa sto Konte od shuplivo vo prazno pravi so zamenite.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.188
Поени од реакции
46.400
tesko otkaz, i letovo i sea, mnogu pari ke davaat i za nego i za spaleti, u korona vreme toj trosok tesko bilo koj klub da si go dopusti.
Jedina realna promena na koja moze da se nadevame e toa konte da smeni nesto u pristap i taktika, za menuvanje na trener u momentov mnogu tesko, finansiski e ova neizvodlivo u momentov.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Кога ќе се постави нормална тактика со нормални позиции за играчите кај што треба да си играат, нема да има вакви прости грешки.

Ние сеуште ја бараме првата полусезона од минатата сезона со оваа тактика каде што играа висок пресинг и имаа изградени акции.
Очигледно се тоа било моментална мотивација на играчите и ништо повеќе.

Ова моментално што го играат е дно и не е крив ни Дармиан, ни Перишич туку Контенаторот.

Ради Конте, Ериксен изгледа како подпросечен фудбалер што е жално да се гледа...

4231 му е мајката :)

Член од
16 април 2014
Мислења
7.343
Поени од реакции
11.765
tesko otkaz, i letovo i sea, mnogu pari ke davaat i za nego i za spaleti, u korona vreme toj trosok tesko bilo koj klub da si go dopusti.
Jedina realna promena na koja moze da se nadevame e toa konte da smeni nesto u pristap i taktika, za menuvanje na trener u momentov mnogu tesko, finansiski e ova neizvodlivo u momentov.
А некој што лапа 12кк не треба сам да се свести дека ја промашил тактиката?
Aј формацијата, ами играчиве како ги бира?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.790
Поени од реакции
115.743
4231 му е мајката :)
4-3-1-2
За таа твојата неаме крила. Поидеална од 4 3 1 2 нема, двајца топ напаѓачи, топ играч на 10ка, баланс у одбрана, среден ред исто, ама неееее мора со 3 5 2 или 3 4 1 2, идење со глава кроз ѕид. Овој па Урко што збореше, династија ќе праел Конте овде. :pos:

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
4-3-1-2
За таа твојата неаме крила. Поидеална од 4 3 1 2 нема, двајца топ напаѓачи, топ играч на 10ка, баланс у одбрана, среден ред исто, ама неееее мора со 3 5 2 или 3 4 1 2, идење со глава кроз ѕид. Овој па Урко што збореше, династија ќе праел Конте овде. :pos:
На таа и мислев сум пишал обратно, јбг...

Како и да е мора да мења тактика ако нејќе да умрат 60% од фановите на овој проклет тим што цел живот ми прави стресови.:гомце:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.188
Поени од реакции
46.400
А некој што лапа 12кк не треба сам да се свести дека ја промашил тактиката?
Aј формацијата, ами играчиве како ги бира?
pa da toa u pravo ste, ne moze pred ova da se prai coek slep, na taa plata barem vakvi propusti ne smee da ima. Ne deka platata pod difolt ti nosi dobri rezultati ama ako bese za vakvi greski i formaciski utki, ova moze i serse kozmi da ni go dostavi.
Na konte bazicnata formacija tuka mu bese 352 i so taa ima najdobri rezultati, ok e da proba da smeni u 3412, ama i lani i godinava apla e evidentno deka igracite ova ne mozat da go igraat, u krakti crti, poim nemaat. On seuste se obiduva da nametne nesto sto e nenametlivo, toa ne koshta u momentov, i bodovno trpat i igrata opsto trpi.
Ke vidime periodov dali uste ke ide so glava kroz zid ili ke se opameti, najloso e koga trenerot e ubeden deka ili nema sreka, ili individualni greski se pricina za losi rezultati, a ne i on samiot.

Kajgana Shop

На врв Bottom