A
Alexander Nevsky
Гостин
Ќе биде се малце по малце,прво игравме супер додека не заврна дождАбе тоа да.Не сум задоволен од играта а не од резултатот..
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
Ќе биде се малце по малце,прво игравме супер додека не заврна дождАбе тоа да.Не сум задоволен од играта а не од резултатот..
Абе ве гледам овде само кукате кога вашите тимови играат со слабиве екипи нема каде да ги гледате.. бидејки обично преносите се од дербите натпревари, а некогаш среде недела нема на А1.. Се чудам како тоа не реагирате или какви се тие кабловски.. кај нас во Прилеп сите фудбали ги има тв.. не дека ги имаме сите програми нон стоп на кабловска туку кога има натпревар исклучуваат некоја програма.. и се уклучуваат за тие 90 мин на онаа која го пренесува натпреварот било таму да игра Челзи, Арсенал, Ливерпул, Манчестер, Интер, Милан, Јуве, Барса, Реал.. така да вечерва ги имаше сите.. Лацио - Јуве, Портсмут - Челзи, Ливерпул, Арсенал..
Ајде сега малку за утакмицава.. бидејки ми беше пишана.. ја гледав малку неа малку Лацио..
Прво.. ваму незнам кое село е ова Портсмут или каде е, врнеше дожд истураше.. теренот кочина, фудбалерите жива вода, услови за игра минимални.. Челзи почна со формација 4-3-3, само со Дрогба во нападот.. тактика 4-3-3 која е причината поради која заостанувате зад Манчестер и поради која не можевте да дадете гол до кај 75 мин.. е сега некој ке рече бевме две години шампиони со таа 4-3-3, да така е.. бевте.. ама дури сега убаво го изгледав Челзи и разликата поради која тогаш бевте, а сега не сте е во тие две крила односно два полушпица кои се зад напаѓачот.. абе овај Малуда.. незнај на која страна тера.. еден асолен центаршут да се немало.. еден пробив по левата страна немаше.. дрво невидено.. а на таа позиција ви играше Робен.. од овој Малуда до Робен има светлосни години.. абе тој Робен знаеше да дрибла, да нафрли, да трча брзо, да даде гол.. овај Малуда во Вардар да го пратиш ке го вратат назад.. од другата страна ви беше Џо Кол.. исто така тој ви недостасува.. доста е подобар од Калу.. побрз е.. итн.. тоа е причината поради која вие не сте веќе оној Челзи.. Дрогба.. не е веке тој истиот.. мислам дека уште силниот шут му остана.. изгуби многу дуели 1 на 1, доста фаули во напад од него.. за голот што го даде.. топката беше нафрлена по земја од десната страна.. се одби од играчот на Портсмут и овој од прва ја удри и заврши во голот од едно 11 метра.. Петре Чех имаше една интервенција во второво која вредеше за сите 3 бода на резултат 0-0, Лампард и Тери доста стабилни, а оној вашион бек Босингва една убава ке нафрли потоа ке има 3 нафрлени во публиката зад голот..
И за крај.. за трењерот.. абе незнам што прави овој.. некој ке речите победува арен е.. абе Манчестер ви бега 10 тина бода.. а тој ми почнува само со Дрогба.. па титулата веке е кај Манчестер 70 %, незнам зошто не става во игра два напаѓачи.. и онака нема што да загуби.. не можи вака да игра сега на крајот.. кога има уште некои 10 кола.. кога мора да се победува.. како и да е.. победа си е победа.. кажав јас според мене.. очекувам најмалку полифинале лига на шампиони од овој тим.. за премиер лигата мислам дека е касно.. но тоа е мое мислење.. :smir:
Теренот мислиш на нива некаде играшАбе ве гледам овде само кукате кога вашите тимови играат со слабиве екипи нема каде да ги гледате.. бидејки обично преносите се од дербите натпревари, а некогаш среде недела нема на А1.. Се чудам како тоа не реагирате или какви се тие кабловски.. кај нас во Прилеп сите фудбали ги има тв.. не дека ги имаме сите програми нон стоп на кабловска туку кога има натпревар исклучуваат некоја програма.. и се уклучуваат за тие 90 мин на онаа која го пренесува натпреварот било таму да игра Челзи, Арсенал, Ливерпул, Манчестер, Интер, Милан, Јуве, Барса, Реал.. така да вечерва ги имаше сите.. Лацио - Јуве, Портсмут - Челзи, Ливерпул, Арсенал..
Ајде сега малку за утакмицава.. бидејки ми беше пишана.. ја гледав малку неа малку Лацио..
Прво.. ваму незнам кое село е ова Портсмут или каде е, врнеше дожд истураше.. теренот кочина, фудбалерите жива вода, услови за игра минимални.. Челзи почна со формација 4-3-3, само со Дрогба во нападот.. тактика 4-3-3 која е причината поради која заостанувате зад Манчестер и поради која не можевте да дадете гол до кај 75 мин.. е сега некој ке рече бевме две години шампиони со таа 4-3-3, да така е.. бевте.. ама дури сега убаво го изгледав Челзи и разликата поради која тогаш бевте, а сега не сте е во тие две крила односно два полушпица кои се зад напаѓачот.. абе овај Малуда.. незнај на која страна тера.. еден асолен центаршут да се немало.. еден пробив по левата страна немаше.. дрво невидено.. а на таа позиција ви играше Робен.. од овој Малуда до Робен има светлосни години.. абе тој Робен знаеше да дрибла, да нафрли, да трча брзо, да даде гол.. овај Малуда во Вардар да го пратиш ке го вратат назад.. од другата страна ви беше Џо Кол.. исто така тој ви недостасува.. доста е подобар од Калу.. побрз е.. итн.. тоа е причината поради која вие не сте веќе оној Челзи.. Дрогба.. не е веке тој истиот.. мислам дека уште силниот шут му остана.. изгуби многу дуели 1 на 1, доста фаули во напад од него.. за голот што го даде.. топката беше нафрлена по земја од десната страна.. се одби од играчот на Портсмут и овој од прва ја удри и заврши во голот од едно 11 метра.. Петре Чех имаше една интервенција во второво која вредеше за сите 3 бода на резултат 0-0, Лампард и Тери доста стабилни, а оној вашион бек Босингва една убава ке нафрли потоа ке има 3 нафрлени во публиката зад голот..
И за крај.. за трењерот.. абе незнам што прави овој.. некој ке речите победува арен е.. абе Манчестер ви бега 10 тина бода.. а тој ми почнува само со Дрогба.. па титулата веке е кај Манчестер 70 %, незнам зошто не става во игра два напаѓачи.. и онака нема што да загуби.. не можи вака да игра сега на крајот.. кога има уште некои 10 кола.. кога мора да се победува.. како и да е.. победа си е победа.. кажав јас според мене.. очекувам најмалку полифинале лига на шампиони од овој тим.. за премиер лигата мислам дека е касно.. но тоа е мое мислење.. :smir:
Јас не реков дека е глуп.. реков веке нема што да изгуби.. треба на таа крилна позиција на местото на Малуда да игра Анелка! Бидејки оваа тактика со две класични крила е за надигрување и понекогаш завршуваат натпреварите тесно само со еден напаѓач.. а Челзи веке го нема тој луксуз.. вака се играше од почеток и полека да си се добиваат утакмиците една по една.. сега Челзи треба да ги добие сите до крајот, а Манчестер да загуби 4 ако не се лажам.. значи.. нема веке што да се чека.. 2 или 3 место не менува многу.. А како што памтам Анелка ви е најдобар стрелец.. од кога тоа му падна формата? Или нема дадено гол долго време.. нема врска тоа.. стави го во игра.. доста е само да стои таму.. повеке простор и за него и за Дрогба кога се заедно..А што да праи Хидинк со петина напаѓачи да игра?Човекот е паметен,и ме потсетува на Мурињо.Онака не толку убав фудбал за око,но резултатите и промените се препознаваат.Нека продолжи само вака и тој и Дрогба.Се враќа малку по малку Дрогба,токму кога ни е најпотребен,кога Анелка не е во форма,а Ди Санто е премногу млад да го сноси товарот да игра во првиот тим на Челси.Малуда е дрво и не треба воопшто веќе да заигра за Челси.Сега кај и да е се враќа Есиен,и ке биде добро...
Кажи убајни, а?Абе ве гледам овде само кукате кога вашите тимови играат со слабиве екипи нема каде да ги гледате.. бидејки обично преносите се од дербите натпревари, а некогаш среде недела нема на А1.. Се чудам како тоа не реагирате или какви се тие кабловски.. кај нас во Прилеп сите фудбали ги има тв.. не дека ги имаме сите програми нон стоп на кабловска туку кога има натпревар исклучуваат некоја програма.. и се уклучуваат за тие 90 мин на онаа која го пренесува натпреварот било таму да игра Челзи, Арсенал, Ливерпул, Манчестер, Интер, Милан, Јуве, Барса, Реал.. така да вечерва ги имаше сите.. Лацио - Јуве, Портсмут - Челзи, Ливерпул, Арсенал..
Прво.. ваму незнам кое село е ова Портсмут или каде е, врнеше дожд истураше.. теренот кочина, фудбалерите жива вода, услови за игра минимални..
Челзи почна со формација 4-3-3, само со Дрогба во нападот.. тактика 4-3-3 која е причината поради која заостанувате зад Манчестер и поради која не можевте да дадете гол до кај 75 мин.. е сега некој ке рече бевме две години шампиони со таа 4-3-3, да така е.. бевте.. ама дури сега убаво го изгледав Челзи и разликата поради која тогаш бевте, а сега не сте е во тие две крила односно два полушпица кои се зад напаѓачот.. абе овај Малуда.. незнај на која страна тера.. еден асолен центаршут да се немало.. еден пробив по левата страна немаше.. дрво невидено.. а на таа позиција ви играше Робен.. од овој Малуда до Робен има светлосни години.. абе тој Робен знаеше да дрибла, да нафрли, да трча брзо, да даде гол.. овај Малуда во Вардар да го пратиш ке го вратат назад.. од другата страна ви беше Џо Кол.. исто така тој ви недостасува.. доста е подобар од Калу.. побрз е.. итн.. тоа е причината поради која вие не сте веќе оној Челзи.. Дрогба.. не е веке тој истиот.. мислам дека уште силниот шут му остана.. изгуби многу дуели 1 на 1, доста фаули во напад од него.. за голот што го даде.. топката беше нафрлена по земја од десната страна.. се одби од играчот на Портсмут и овој од прва ја удри и заврши во голот од едно 11 метра..
Петре Чех имаше една интервенција во второво која вредеше за сите 3 бода на резултат 0-0, Лампард и Тери доста стабилни, а оној вашион бек Босингва една убава ке нафрли потоа ке има 3 нафрлени во публиката зад голот..
Дали ова е реално остварливо?????Јас не реков дека е глуп.. реков веке нема што да изгуби.. треба на таа крилна позиција на местото на Малуда да игра Анелка! Бидејки оваа тактика со две класични крила е за надигрување и понекогаш завршуваат натпреварите тесно само со еден напаѓач.. а Челзи веке го нема тој луксуз.. вака се играше од почеток и полека да си се добиваат утакмиците една по една.. сега Челзи треба да ги добие сите до крајот, а Манчестер да загуби 4 ако не се лажам.. значи.. нема веке што да се чека.. 2 или 3 место не менува многу.. А како што памтам Анелка ви е најдобар стрелец.. од кога тоа му падна формата? Или нема дадено гол долго време.. нема врска тоа.. стави го во игра.. доста е само да стои таму.. повеке простор и за него и за Дрогба кога се заедно..
Не само ова туку и одбиле 2 понуди во висина од околу 20милиони евра за Дрогба. Како што ми се чини овој полека почнува да ја оправдува/враќа довербата:smir: