Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Ние си го отпеавме одамна своето..Сега да го задржиме второто место и да се сконцентрираме на Јуве!
Даворе уште не си пр*нал а мислиш дека си се пос*ал
(извини другар али многу си песимист)
ја би рибери и банезема:back: а од овие двајца шева и пизаро,пизаро се врати во форма мислам добар е во вердер не е лош додека шева слабо некако :toe:
И ја би, и ја би, али Роман не би :):helou:
Со оглед на тоа шо дуово "тежи" околу 90тина милиони... импосибл

В

Вори

Гостин

Брат биди реален и објективен.10 бода и тоа како се големи.Да даде Господ да грешам,ама за жал нема да е така.Оваа година во ПЛ се загубена,да се насочиме кон другите.

M

Mario Gómez

Гостин
ја би рибери и банезема:back: а од овие двајца шева и пизаро,пизаро се врати во форма мислам добар е во вердер не е лош додека шева слабо некако :toe:
Рибери не е за продавање,тешко дека ќе го продадат за помалку од 80 милиони.А Пизаро би посакал да остане пошто таму е стандарден а кај вас нема да игра.

Заедно..?150 милиони...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Брат биди реален и објективен.10 бода и тоа како се големи.Да даде Господ да грешам,ама за жал нема да е така.Оваа година во ПЛ се загубена,да се насочиме кон другите.
Абе све е можно до крајот не се знае што може да се случи.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Абе све е можно до крајот не се знае што може да се случи.
Те разбирам Даворе, знам како ти е, али сеуште не е крај...
Еве Инзаги ти одговори место мене :toe:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ќе видите дека на крајот јас ќе бидам во право:helou:
Мисли во позитивна смисла нонстоп и да си 20 бодови позади ке ги стигнеме нема шанса да ни ја земат титулата зш ако вака се откажуваат играчите замисли како ќе е,интер му бе га на Милан 11 бода па пак се надевам.
:helou::helou:

Член од
5 јули 2008
Мислења
418
Поени од реакции
11
Ќе видите дека на крајот јас ќе бидам во право:helou:

И јас го делам твоето мислење.ПЛ е загубена.Да се фокусираме на Лигата на Шампиони

П.С

И дај некој нека ми кажи како да ставам слика на профилов.100 пати пробав и небиват

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
И за Реал беше загубена минатата сезона па накрај им го шибнаа на Барса :helou:
Само треба да продолжиме континуирано да победуваме, и да чекаме киксеви на Јунајтед (кога и да е ќе мора на некоја утакмица да останат без бодови или само со 1):toe:

F

fantomX

Гостин
АКО ги земеме овие 2ца (или барем 1 од нив) тоа ќе биде супер, иако јас секогаш му давам предност на Бензема :back:

Инаку сега гледам трансфер листата за оваа сезона, Шевченко и Пизаро се дадени на позајмица а ја мислев дека се продадени. Ај барем 1 од нив 2ца (или другите позајмени играчи) да се врати во форма, шо е оваа работа веќе...:tapp:
Ја Шевченко би го пратил во ЈУСА, со платена авионска карта (или приватен авион да сум ко Абрамович). Пизаро не ме бендисува, Ди Санто можи да пружи многу појќе.

Рибери не е за продавање,тешко дека ќе го продадат за помалку од 80 милиони.А Пизаро би посакал да остане пошто таму е стандарден а кај вас нема да игра.
Заедно..?150 милиони...
Не заебавај, Баерн е голем клуб и тешко ќе се откажи од најдобрио играч, ама ако не ој се ко шо треба, односно Рибери сака да си ој, за 30-35 милиони евра ќе си замини. Бензема за 50-55 милиони евра, како помлад. Ола е најтежок чоек за преговарање во Европа, ама во ваква состојба, за година и пол или две, Бензема ќе си ој за отприлика толку пари.
150 милиони само ако некој е заинтересиран за договор со Манчестер Сити. А не се ни Бензема, ни Рибери.

Честито победа, ве среди малку Гус, секоја чест. далеку сме но сеуште имате шанса за титулата, се бориме до крај:smir:
И Арсенал има, знајш то...:pos2:
Не заебавај, Челзи ги изгуби шансите за титулата ко го отпушти Сколари, то е неверојатна грешка, па Челзи тогаш им напрај услуга на своите конкуренти. Значи ич не го слушаш Фергусон. :nenene:

Ај бидете малку реални ебаго, шансите се само математички, не и оствраливи. Вака не треба да размислуваат и играчите на Челзи, ама ние како фаној, од страна можиме да кажиме како стојат работите. Да си глејме ЛШ ние и ФА, пошто реков, Гус можи да излези Свети Гус со својата моќ за одлично поставување против-игра (вчера баш и не беше така, али сепак, малку време е со играчите, а пошто очигледно знај шо сака од нив, ќе биди поарно).

И да го цитирам Балак:
“Никогаш не сме играле со стил каков што има Арсенал, кој игра повеќе фудбал. Нашата сила е во моќта и мораме да се вратиме на тоа.”
“Дури и кога не е предводник на добар тим го вади најдоброто од тимот.”
“Веќе имаме некои добри резултати што е фантастично. Тој ни даде самодоверба.”

В

Вори

Гостин
Ето,Силвињо,Олегуер,Чави...Што се запнал Абрамович по Рајкард не ми е јасно.Плус нека седи Хидиник повеќе а не да оди на лето.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom