Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
A

Alexander Nevsky

Гостин
од тери голот машинен си е и од лампард никаде немаше фаул штета неможев да го гледам натпреварот излезен бев:jaj: мислам дека и покрај победата хидинг ќе биде незадоволен од поединци како ањелка на пример и балак мора да се поправат :uvo:

F

fantomX

Гостин
Многу добар гол на Тери.....од Лампард можеби имаше малку фаул но победа си е победа.Честито
Можи и да имаше, можи и не. Ако имало, Лампард како екстра-интелигентен фудбалер напрај то да не се примети од никого.
Мада ја би рекол дека Мелкиот погрешно ја процени топката.

Егзит, ја би рекол прво се Дрогба, Микел, Калу, Куарезма, Мансиен(не бек дечково, ама се вклопува во кондициското сивило), Белети; Фереира, Иванович односно тие шо не играа денеска...па после Алекс, Анлека и Балак се на листата за „добрата формата“ во која играат. Тери и Лампард се терминатори, макар шо секош има место за напредок. Чех затаи малку за голо шо го примивме, инаку солидно.

Гледав негде статистика, посед на топка: Челзи - околу 42%, Виган - околу 58%.

A

Alexander Nevsky

Гостин
абе шо знам мене ањелка никако не ми се вклопува во челзи и покрај тоа што има дадено 16 гола така? а јесте да сите играчи уште како да сме на почеток на сезона никој не е подготвен 100 посто се виде тоа против манчестер,ливерпоол и јуве :toe:ама мислам дека хидинг ќе среди тоа

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
добро е бе ајде. Значи оваа година титулата ја губиме од дуелите со фаворитите, малите екипи ги победивме:toe:

A

Alexander Nevsky

Гостин
да се надоврзам
Chelsea owner Abramovich planning to buy Ribery, Zhirkov for Hiddink

27.02.09 | tribalfootball.com

значи очигледно е дека хидинг останува и по завршувањето на сезоната а на негово место во руската репрезентација ќе седне дик адвокат или тренерот на зенит така да ќе бидат задоволни двете страни и руската репрезентација и челзи:wink:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
да се надоврзам
Chelsea owner Abramovich planning to buy Ribery, Zhirkov for Hiddink

27.02.09 | tribalfootball.com

значи очигледно е дека хидинг останува и по завршувањето на сезоната а на негово место во руската репрезентација ќе седне дик адвокат или тренерот на зенит така да ќе бидат задоволни двете страни и руската репрезентација и челзи:wink:
АКО ги земеме овие 2ца (или барем 1 од нив) тоа ќе биде супер, иако јас секогаш му давам предност на Бензема :back:

Инаку сега гледам трансфер листата за оваа сезона, Шевченко и Пизаро се дадени на позајмица а ја мислев дека се продадени. Ај барем 1 од нив 2ца (или другите позајмени играчи) да се врати во форма, шо е оваа работа веќе...:tapp:

A

Alexander Nevsky

Гостин
АКО ги земеме овие 2ца (или барем 1 од нив) тоа ќе биде супер, иако јас секогаш му давам предност на Бензема :back:

Инаку сега гледам трансфер листата за оваа сезона, Шевченко и Пизаро се дадени на позајмица а ја мислев дека се продадени. Ај барем 1 од нив 2ца (или другите позајмени играчи) да се врати во форма, шо е оваа работа веќе...:tapp:

ја би рибери и банезема:back: а од овие двајца шева и пизаро,пизаро се врати во форма мислам добар е во вердер не е лош додека шева слабо некако :toe:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Честито победа, ве среди малку Гус, секоја чест. далеку сме но сеуште имате шанса за титулата, се бориме до крај:smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Честито победа. Што му е на Тери што се здивел? Против Хал што промаши, а гледај го сега каков гол даде :):) Уште еднаш честитки :smir:

В

Вори

Гостин
Ние си го отпеавме одамна своето..Сега да го задржиме второто место и да се сконцентрираме на Јуве!

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
абе шо знам мене ањелка никако не ми се вклопува во челзи и покрај тоа што има дадено 16 гола така? а јесте да сите играчи уште како да сме на почеток на сезона никој не е подготвен 100 посто се виде тоа против манчестер,ливерпоол и јуве :toe:ама мислам дека хидинг ќе среди тоа

Ости го ти него.Оти од кога дојде Гус неговата улога ја имам Дрогба тој е "гол играч" а Анелка игра повеќе како крило.А додека беше сколари тој беше нај истурен играч на теренто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom