АКО ги земеме овие 2ца (или барем 1 од нив) тоа ќе биде супер, иако јас секогаш му давам предност на Бензема :back:
Инаку сега гледам трансфер листата за оваа сезона, Шевченко и Пизаро се дадени на позајмица а ја мислев дека се продадени. Ај барем 1 од нив 2ца (или другите позајмени играчи) да се врати во форма, шо е оваа работа веќе...
Ја Шевченко би го пратил во ЈУСА, со платена авионска карта (или приватен авион да сум ко Абрамович). Пизаро не ме бендисува, Ди Санто можи да пружи многу појќе.
Рибери не е за продавање,тешко дека ќе го продадат за помалку од 80 милиони.А Пизаро би посакал да остане пошто таму е стандарден а кај вас нема да игра.
Заедно..?150 милиони...
Не заебавај, Баерн е голем клуб и тешко ќе се откажи од најдобрио играч, ама ако не ој се ко шо треба, односно Рибери сака да си ој, за 30-35 милиони евра ќе си замини. Бензема за 50-55 милиони евра, како помлад. Ола е најтежок чоек за преговарање во Европа, ама во ваква состојба, за година и пол или две, Бензема ќе си ој за отприлика толку пари.
150 милиони само ако некој е заинтересиран за договор со Манчестер Сити. А не се ни Бензема, ни Рибери.
Честито победа, ве среди малку Гус, секоја чест. далеку сме но сеуште имате шанса за титулата, се бориме до крај:smir:
И Арсенал има, знајш то...:pos2:
Не заебавај, Челзи ги изгуби шансите за титулата ко го отпушти Сколари, то е неверојатна грешка, па Челзи тогаш им напрај услуга на своите конкуренти. Значи ич не го слушаш Фергусон. :nenene:
Ај бидете малку реални ебаго, шансите се само математички, не и оствраливи. Вака не треба да размислуваат и играчите на Челзи, ама ние како фаној, од страна можиме да кажиме како стојат работите. Да си глејме ЛШ ние и ФА, пошто реков, Гус можи да излези Свети Гус со својата моќ за одлично поставување против-игра (вчера баш и не беше така, али сепак, малку време е со играчите, а пошто очигледно знај шо сака од нив, ќе биди поарно).
И да го цитирам Балак:
“Никогаш не сме играле со стил каков што има Арсенал, кој игра повеќе фудбал. Нашата сила е во моќта и мораме да се вратиме на тоа.”
“Дури и кога не е предводник на добар тим го вади најдоброто од тимот.”
“Веќе имаме некои добри резултати што е фантастично. Тој ни даде самодоверба.”