Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
„Венгер рекол дека размислува да ме доведе? Тоа е чест за мене, тоа е чест. Затоа што тој е одличен тренер и знам дека секој играч во светот сонува да игра за него. Имам многу почит за него, тој е еден од најдобрите тренери на светот, па зошто да не?“, вели 23-годишниот Калу.
„Се уште сум под договор со Челзи, но имам многу пријатели кои играат во Арсенал, како Коло Туре, Емануел Ебуе и Емануел Адебајор. Тие

постигнуваат големи нешта во Арсенал“, додаде Калу.

За ПЛ ама ич не треба да се мисли, Анелка - Дрогба - Куарезма, ова е и поарно според мене, само не знам во каква ебана кондиција е Кварезма. За ЛШ ќе биди потешко ама ќе се снајме и со Малуда и Ди Санто.

За дечково шо е „восхитен од постигнувањата на Адебајор, Туре и Ебуе“...подолг „одмор“ треба.

Ако не е шпекулација ова,гарант Калу ќе паузира со Виган.Кај Хидинк нема заебанција!

Мислам дека право место би му било Арсенал без провокација повеке ке му одговара играта на Венгер негоди на Хидинк:smir:

ех бе а баш добар натпревар изигра вчера што му текна ваква изјава да даде:tapp:ај сеа малце дисциплинска постапка од хидинг нека му вади маста на тренинзи и нека не го става 2 меча во премиер таман за јуве да биде свеж и да им се истури,ама што знам не ми личи калу на таков играч така да си знае хидинг

Браво и за Челзи и за Јуве, може малку каснам ама еве сега ке искористам да ви честитам, Иако немаше многу шанси сепак беше многу добра утакмица, тврда, со многу борба и тактика, Голот беше регуларен, Во линија беше Дрогба со одбраната, само може да искоментирам за една сомнителна одлука на судијата кога не му покажа втор жолт на Балак (од позади Балак го собра Сисоко а имаше еден жолт). Сепак не е ништо завршено Челзи доаѓа во Торино со голема предност.:smir:

Не е ништо чудно Челзи ако освои ЛШ;секоја чест за играта со Јувентус.Гус Хидинк стварно е феномен ,кај ќе појде оцвојува титули.Позз:helou:!

На 19.12.2008 ви го напишав ова.. Кај се тие Фантомците.. кукаа овде со Сколари.. кога ви реков дека ги имате најдобрите играчи.. и сега ке ви речам.. ке играте финале.. финале во лига на шампиони..
Поздрав!! :smir:
И јас ќе се повторам/цитирам, ако ги поминеме групите ќе играме финале во ЛШ:toe:

Добра победа, одличен резултат без примен гол. Јуве ме изненадија со добрата игра, очекував послабо од нив. Тежок натпревар не очекува во Торино, но мислам дека ако им дадеме таму гол ќе си ја завршиме работата, три сигурно нема да примиме.

За жал веќе имаме изиграно 3:1 на Италијанско тло (со Рома)
така да ни 1 постигнат гол неможе да значи сигурен пласман, Италијаниве ќе играат остро,цврсто,мотивирано и мора да им возвратиме со иста мера...

http://www.goal.com/en/news/11/tran...would-love-to-play-for-arsene-wengers-arsenal

Што му е сеа на овој..ем игра прв состав ем се буни.

Што ли му е?
Па ваљда му требаат неколку натпревари греење клупа, за да му дојди умот:toe:

СЕКОЈА ЧЕСТ на Калу ( мислам дека тој беше ) за асистенцијата до Дрогба....:cuc:
Голот на Дрогба за тие што не го виделе

Секоја чест, извонредна асистенција - извонредна реализација :toe:

Мислам дека право место би му било Арсенал без провокација повеке ке му одговара играта на Венгер негоди на Хидинк:smir:

Да ти мислеше и оти ке изгубат Челзи па не излезе така затава уживи си и не мисли ного ного:pos2::pos2:

drogba.png

Да, Дрогба, сме го виделе и порано.
Али по кој повод ја постираш сликава?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom