Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
браво ја реков нерешено ќе биде ама ако и 1-0 доста е таму исто ќе ги тепаме:vozbud:не ја гледав утакмицата ама сеа ќе ја гледам реприза ако ја даваат на мтв1 така?

Ке ја даваат за пола сат.Ја ја глеав на мтв 2.Албанецот ми пукна мДата.Само џаш квадрати викаше!

Дрогба не беше во офсајд,Лампард беше малце ама се тргна:smir:
Добро е што судијата сочека, бидеќи ако беше некој друг ке кренеше офсајт бидеќи Лампард прв тргна на топка.. Сепак да го сотавиме тоа и да не ви го сипам со тој офсајт славјето:smir: !! Поздрав

Анелка имаше друга улога денеска..играше по страна,трчаше,крадеше топки,дури неколку пати играше во дефанзива.Неговата улога вечерва ја имаше Дрогба и Хидинк не згреши што го стави шпиц.

Чудно некако на фан клубов без пцовките на Давор упатени кон Дрогба и Чех. :)

И Анелка не се покажа баш...

Анелка стартоваше како Лево Крило :S, од кога влезе Малуда се смени на Десната страна.

Хидинк играше 4-3-3

ПС : Искрено Балак Катастрова Без Навреди.

Позздрав Честито Победа! :smir:

Чудно некако на фан клубов без пцовките на Давор упатени кон Дрогба и Чех. :)

Нема потреба од тоа.Кога играат добро не викам ништо..иначе истото мислење го имам за Дрогба да си знаеш.

Абе,што го замарате Давор?
Доста не го критикувајте.

Јувентус не е ништо посебно имате далеку поквалитетни фудбалери, единствен проблем кај вас според мене е Сколари, кој којзнае од кога не водел еден тим, најчесто последниве години бил со репрезентација, човекот нема искуство во лига на шампиони, а и нема којзнае колкав авторитет кај фудбалерите да речиме од типот на Жозе Мурињо! Како што реков Јувентус 80 % го поминувате, едноставно добар маркер на Амаури, и да се пази на онај Дел Пиеро да не се направи фаул на 20-30 м, и ке ја видите истата утакмица од Милано пред неколку недели Интер - Јуве кога имаа само 1 удар во голот!!! Тери кажа пред да почни, односно веднаш после назначувањето на Мурињо за трењер на Интер, знам рече дека ке се сретниме со Интер, сите во соблекувалната зборуваат дека Мурињо ке се врати на Стемфорд Бриџ, така да очекувам супер утакмица Интер - Челзи во 1/4 или 1/2 финале! Сакам тоа да бидат 2 утакмици.. Среќно..

На 19.12.2008 ви го напишав ова.. Кај се тие Фантомците.. кукаа овде со Сколари.. кога ви реков дека ги имате најдобрите играчи.. и сега ке ви речам.. ке играте финале.. финале во лига на шампиони..
Поздрав!! :smir:

Искрени честитки од мене за победата. Браво, бев сигурен дека ќе ги тепате, со среќа на Комунале :helou:

Честито победа да ни е колеги, да ни се множат, па само вака да продолжиме и правац Рим. :)

Одлично издание на Челзи, изгледа напорните тренинзи на Хидинк одма вродиле со плод... Малце Анелка делуваше инфериорно и заспано, ама Дрогба од друга страна блесна како во старите времиња. Супер игра во средината, одлична одбрана и Чех кој ако брани вака до крај на сезона, и ПЛ ќе освоиме (ха, шега).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom