Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Веќе ништо не ме чудиАко и овој театар не е дел од играта на владава за да ги заташка лАјната што ги сее на сите страни.
Веќе ништо не ме чудиАко и овој театар не е дел од играта на владава за да ги заташка лАјната што ги сее на сите страни.
Тој ѝ пишал прв, ама со тоа не и го нарушил мирот. Негово е да си праша. Уште помалку ѝ ја нарушил приватноста. Не објавил ништо за неа, а претпоставувам дека тоа било во приватна порака.Тоа нема поента, напротив, таа може да го тужи за нарушување на мирот и приватноста, сепак тој прв и има пишано со одредена намера.
Пс.Каква несреќа би било на крај таа да излезе крива.
Па не баш. Пораките нити се од државен карактер, нити се класифицирани. Нема основа за било што, напротив, со самото пишување тој влијаел на нејзиното расположение.Тој ѝ пишал прв, ама со тоа не и го нарушил мирот. Негово е да си праша. Уште помалку ѝ ја нарушил приватноста. Не објавил ништо за неа, а претпоставувам дека тоа било во приватна порака.
Таа јавно ја пушта преписката, мислам дека направила кривично дело.
На крај ќе излезе дека таа е крива.
Момче, полуписмениов сеЉак сам си се искомпромитирал, или што би рекол Колозов од тетовирање, кој ти е крив кога стопираш баш денеска, вторник е, ееј. А шипо му враќа, хаај ноона што сум кревал рака бе.Ја мислам дека според закон нема она право да објавува јавно такви разговори особено слики од личности на нејзин профил, и жена му има право да ја туже оти со сликата нарушен и е јавниот мир и нарушување на психата и со оглед на тоа што е бремена и по страшно е. Ама што знам со адвокат тоа едино..
Можело само едноставно да ја исконтактира жена му лично ако толку сака да ја спасе од такви типови како него и крај на приказната...
Ама типкава(дролјава) не објавува колку да помогне на некого туку објавува само со намера да стекне слава, внимание, лајкови и слични намери. Потоа со оглед на на ситуацијата таа слава и внимание ќе ја искористи понатаму за правење блогови, вебстраници, виртуелни стории, видео влогови, дрвење прикаски, испрување на криви дрини и слично.. Нешто во стилот на таквите на ИнаМногуФина и слично само што оваа е од алиекспрес копија нејзина заедно со нејзините другарчиња ботови како лиде лиде, јоци, конопова и слично...
Погрешно ти е сфаќањето. Си се пуштил на некоја, не и се допаѓаш... Културно ќе те одбие, не да се дере (се разбира ако и ти си културен). Со самото дерење го нарушува јавнниот ред, башка ако изнесува информации за тебе, тоа е дополнително.Па не баш. Пораките нити се од државен карактер, нити се класифицирани. Нема основа за било што, напротив, со самото пишување тој влијаел на нејзиното расположение.
Хипотетички тоа ти е како да одела по улица и' некој да ја застанал и почнал да и' зборува т.е. да и се пушта. Меѓувремено таа го распрашала што-како и откако видела колку е саат и за што се работи, почнала да се дере на цел глас, со тоа, нормално дека сите што биле околу нив дознале за што се работи. И' за тоа дерење ти сметаш дека треба да биде тужена таа?! Не сметаш дека тоа е нејзино демократско право на изразување, (без разлика колку е "казнета" во приватниот живот)?!
За типот немам коментар.
Пс. Ако целава приказна нè е измислен театар за јавноста за да можат да заташкаат одредени скандали...
Па после толку разговор преку пораки нели гледаш дека не беа сигурни и двајцата дека му се ебе. Мораше "јаката риба" да го праша "султанот" дали му се ебе а овој нели треба искрено да си каже преку поракаМомче, полуписмениов сеЉак сам си се искомпромитирал, или што би рекол Колозов од тетовирање, кој ти е крив кога стопираш баш денеска, вторник е, ееј. А шипо му враќа, хаај ноона што сум кревал рака бе.
![]()
Ne e drama, izgorena za vnimanie. Posle toa sto go pravese so Venko, vekje ne ja registriraat i sea ajde da napravam nesto za da bidam u vnimanie na lugjeto.
хахахаххаахNe e drama, izgorena za vnimanie. Posle toa sto go pravese so Venko, vekje ne ja registriraat i sea ajde da napravam nesto za da bidam u vnimanie na lugjeto.
Mislam deka se drugarki so ovaa Frose.
Ovie dve koa bile mali izgleda nikoj ne im posvetuval vnimanie pa se odnesuvaat vaka.
ne lazi sramota e.Pa eve ti ja branish, pa tebe te prashuvam.
Ne znam za koja drugarka mi zboruvash.
Ана?Абе готоо се затрча филипче по Ѓорѓиевска Фросина или Лиле Лиле
Знаете која му е жена на Венко и како изгледа ?
![]()
Да Ана !Ана?