Не гледам што е глупаво во прашањата. Повеќето од нас се нашле во некоја од улогите, на овој или онај начин. Јас имав пријател за кого знаев дека девојката го изневерува. Онака со 100% сигурност. И долго размислував дали да му кажам. На крајот му кажав, тој раскина со неа, а по извесно време престанавме да комуницираме. И ден денес мислам дека донесов правилна одлука, без разлика на последиците. И јас би сакал некој познаник да ми каже ако мојата девојка, сопруга ме изневерува, колку и да е понижувачки во моментот тоа. Затоа мислам дека е подобро за сопругата на овој тикварот што дознала, дури и на овој начин.
Немој сад да лажеш Ставрогине. Ја сам сво време овде за истим ник нејмом. Ти си промјенио профил.
Туку признај дека си љубоморен на типо кој очигледно дека со жена му сакаат да свингаат и оргијашат.
Ти неможеш да замислеш таа идеја и затоа ги мразеш.
Принзај мизда ти патерина признај!
Каков его буст и желба за слава. Во неколку наврати ја читам оваа Фросина и се истата приказна ја врти. Скриншотови од мажи кои и пишуваат, а таа ги објавува, ги исмејува, ги понижува.
Овој Стефан навистина гад над гадовите, меѓутоа јавната објава на Фросина која имаше за цел да " и помогне на жена му да се разведат " воопшто не испадна така како што таа замислувала. Дури и самата таа, во еден момент јавно ја омаловажува жена му. Цитирам: " Ете затоа никогаш нема да се мажам, барем ќе нема кој да ме вара и ќе можам да го шутнам тој некој ропак што ќе ми е партнер дури и да има само обид да ме изневери, па макар и имала 5 деца со него. ... И дај боже да имаш ќерка на која некој во иднина ќе ѝ го прави ова што ѝ го правиш ти на жена ти. Не знам само што си мислат женичкиве што рипаат од среќа коа некој ќе им извади прстен да ги бара? "
Низок удар Фросе. Ако веќе толку и била намерата да ги разведува и да се меша во туѓи бракови можело тоа да го направи на приватна порака.
Како може некој да напише „ce ti go izgoram gazeto“? Каков човек пишува такво нешто? Низ какви филтри мине текот на мислата за резултатот да биде ce ti go izgoram gazeto? Има ли филтри? Дали оваа мисла е ексклузивна за швалерката или и неговата сопруга ја привлекол со такви пиромански реченици? Ако ја привлекол со такви пиромански реченици, каков човек се привлекува на ce ti go izgoram gazeto? И не е ли за очекување, не е ли предвидливо се ова што на таа жена сега и се случува? Ако си зела човек кој те освоил со ce ti go izgoram gazeto, последиците на заедница со тој таков човек се скроз очекувани, нели?
Како може некој да напише „ce ti go izgoram gazeto“? Каков човек пишува такво нешто? Низ какви филтри мине текот на мислата за резултатот да биде ce ti go izgoram gazeto? Има ли филтри? Дали оваа мисла е ексклузивна за швалерката или и неговата сопруга ја привлекол со такви пиромански реченици? Ако ја привлекол со такви пиромански реченици, каков човек се привлекува на ce ti go izgoram gazeto? И не е ли за очекување, не е ли предвидливо се ова што на таа жена сега и се случува? Ако си зела човек кој те освоил со ce ti go izgoram gazeto, последиците на заедница со тој таков човек се скроз очекувани, нели?
Еј маму ме ебем,све светци и светињи на форумов,хахаха а се кладам дека 90 посто од овие шо шиткаат морал,би шмрљале настрана при прва прилика ))))))Се рокаат на секое ќоше,и мажени и женети,пиќките то татар бифтек им се станати а овој,и пишал на фејс.
Голем кур, бил еден месец у брак,шо знаеме ние што мука видел за тој месец..
...прво незнаеме колку е вистина случкава, односно дали типот на сликата е тој или е лажен профилот
Понатака
Незнам што човек треба да бидеш и кој ментален склоп да го имаш за да и се пушташ вака на девојка, а тазе женет.
Се гледа за што и пишува ама од каде ја најде оваа јадников незнам, веројатно некој другар му кажал абе пиши на оваа дава 100 посто. Ако ја прател како што кажува веќе морал да знае и таа каков ментален склоп е односно дали и колку држи вода девојката.
Да е ебач шмекерот не е, ако бил сигурно немаше да дознаеме сите за него. Гнасотилак во секоја смисла.
А девојкта убаво му направила, барем до некаде имала морал па го разоткрила што сорта е, го навчече да пише што сака за да си има доказ црно на бело...
Веројатно but let's give him the benefit of the doubt, според нејзината филозофија на животот што имаше некој постирано не е на неа да носи носи такви заклучоци и да суди што е во ред што не, можела само со жена му да искомуницира ако навистина е загрижена.
Мислам дека е фејк ова и видеово и скриншотовите се од лаптоп, а во пола минута мојш да смениш разговор со inspect опцијата на пц/лаптоп, затоа не се направени скриншотови од мобилен, како и да е бламажи безпотребни си направија двајцава...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.