Швалерисување....

Статус
Затворена за нови мислења.
C

CoolIris

Гостин
Не знам дали си мажена или не, но еве да речеме да имаш маж, не мора ни трудна да бидеш, дали би сакала да знаеш дека мажот ти се обидува преку фејсбук да најде малку секс настрана од бракот со тебе?
Имав таков маж. И не би ми било пријатно цела Македонија да гледа слики од мене заради фактот што мојот маж решил да испадне ѓубре.
Тоа што мажот ми го направил мене е моја работа и не сакам некоја трета жена да ме омаловажува мене јавно и да се обидува да ми ги решава проблемите во бракот пред очите на јавноста. Уште помалку да ми посакува (ако сум бремена), да родам ќерка која ќе го ужива истиот третман како јас од татко и.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Не е поентата дали ефектот ќе е помош на сопругата.
Намерата од Фрос сигурно не е помош на сопругата, него ступидни пар илјади лајкови.
Несомнено. Не мислам дека сакала да и помогне на сопругата, ама на крајот од денот ефектот е тој. Бидејќи мангупот очигледно бил решен да ебе нешто настрана од бракот. Е сега има и мажи и жени кои мислат дека е подобро да не знаат отколку да се соочат со измамникот. Секој со своето. Ако жената на овој тикварот сака да знае за таков случај, тогаш Фросина несакајќи и направил услуга.

Limbo

maybe an alien
Член од
26 декември 2007
Мислења
835
Поени од реакции
1.471
A што ако дечково е у отворен брак и има дозвола од жена му да ебе настрана, која е таа да се меша и да суди како другите го живеат животот :angel::toe:

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Имав таков маж. И не би ми било пријатно цела Македонија да гледа слики од мене заради фактот што мојот маж решил да испадне ѓубре.
Тоа што мажот ми го направил мене е моја работа и не сакам некоја трета жена да ме омаловажува мене јавно и да се обидува да ми ги решава проблемите во бракот пред очите на јавноста. Уште помалку да ми посакува (ако сум бремена), да родам ќерка која ќе го ужива истиот третман како јас од татко и.
Не те прашав тоа. Те прашав дале е подобро да не знаеш, или да дознаеш дури и на ваков понижувачки начин.

Член од
21 септември 2011
Мислења
713
Поени од реакции
2.197
Ти знаеш што прават половина од поштените дами во Македонија? Имаш информации за 100 000 до 200 000 жени во Македонија, проследени со докази?
Не сакам да се убедувам со тебе ама не си свесен што се дешава низ државава, поточно се дешаваше последниве години.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Не сакам да се убедувам со тебе ама не си свесен што се дешава низ државава, поточно се дешаваше последниве години.
Имаш докази за 100 000-200 000 жени или немаш? Дај да ги разведеме, па куд пукло.

C

CoolIris

Гостин
Не те прашав тоа. Те прашав дале е подобро да не знаеш, или да дознаеш дури и на ваков понижувачки начин.
Да. Подобро да ме прави будала во моја населба. Отколку да ме прави будала пред цела Македонија.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.697
Поени од реакции
8.348
Прегледај го приврзокот 270527 Прегледај го приврзокот 270528
... нема врска, парот дефинитивно не се од овде, нашите црквени круни за венчавање се без црквена икона на неа, такви круни најчесто има во Русија, дефинитивно овие двајцата се негде од Русија! (дополнително и руската крагња на кошулата) :D
Не ме држи за збор, ама во Св.Петка чинам, имаат добиено вакви круни, баш од Русија подарок;)

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Никој неможе да те омаловажува. Човек сам себе се омаловажува. Таа Фросина ако е реална, сама себе се омаловажува со компплексите кои си ги искажува несвесно.
A што ако дечково е у отворен брак и има дозвола од жена му да ебе настрана, која е таа да се меша и да суди како другите го живеат животот :angel::toe:
Аааа не буразер. Не смее да има таква опција. Нема шанса они да си дале дозвола еден на друг да се ебат со други. ;)

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Да. Подобро да ме прави будала во моја населба. Отколку да ме прави будала пред цела Македонија.
Значи повеќе би сакала да не знаеш дека те изневерува, отколку вака да бидеш понижена?

Тоа е потполно погрешна перцепција. Вистинското понижување е да бидеш изневерувана и лажена дека не си, а во целиот овој настан сите ќе гледаат на сопругата како на жртва.

Член од
21 септември 2011
Мислења
713
Поени од реакции
2.197
Имаш докази за 100 000-200 000 жени или немаш? Дај да ги разведеме, па куд пукло.
Не биди буквалиста ...толку немам ама имам доста добар бро,ј што е индикатор дека светов отишол у к.рац одамна.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Не биди буквалиста ...толку немам ама имам доста добар бро,ј што е индикатор дека светов отишол у к.рац одамна.
За колкав број имаш докази? Јас таков сум, се буквално сфаќам.

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Значи повеќе би сакала да не знаеш дека те изневерува, отколку вака да бидеш понижена?

Тоа е потполно погрешна перцепција. Вистинското понижување е да бидеш изневерувана и лажена дека не си, а во целиот овој настан сите ќе гледаат на сопругата како на жртва.
Ставре бе буразерче! Абе ти ли си бе? Абе немаш појма како си ми недостајао и ти и Даедалус.
Даедалуса сам пронашао почетком ове године, ево сада и тебе. Јооој како сам само сретан :brlav:

C

CoolIris

Гостин
Многу глупави прашања поставуваш. Највеќе би сакала никогаш да не сум остварила контакт со таков човек. Ама ете, биднало. Сепак, стојам на фактот дека трет човек нема право да се меша во бракот/врската на двајца луѓе. Дури и да е швалерката во прашање....како да ти кажам, швалерката/третата личност не ја изневерила мојата доверба, туку будалата со која што сум го живеела животот.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Ставре бе буразерче! Абе ти ли си бе? Абе немаш појма како си ми недостајао и ти и Даедалус.
Даедалуса сам пронашао почетком ове године, ево сада и тебе. Јооој како сам само сретан :brlav:
И ти мене ми недостигаше, како дупка во главата.
Автоматски споено мислење:

Многу глупави прашања поставуваш. Највеќе би сакала никогаш да не сум остварила контакт со таков човек. Ама ете, биднало. Сепак, стојам на фактот дека трет човек нема право да се меша во бракот/врската на двајца луѓе. Дури и да е швалерката во прашање....како да ти кажам, швалерката/третата личност не ја изневерила мојата доверба, туку будалата со која што сум го живеела животот.
Не гледам што е глупаво во прашањата. Повеќето од нас се нашле во некоја од улогите, на овој или онај начин. Јас имав пријател за кого знаев дека девојката го изневерува. Онака со 100% сигурност. И долго размислував дали да му кажам. На крајот му кажав, тој раскина со неа, а по извесно време престанавме да комуницираме. И ден денес мислам дека донесов правилна одлука, без разлика на последиците. И јас би сакал некој познаник да ми каже ако мојата девојка, сопруга ме изневерува, колку и да е понижувачки во моментот тоа. Затоа мислам дека е подобро за сопругата на овој тикварот што дознала, дури и на овој начин.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom