Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Него, вчера пишав еден тикет со 3+ од тој фа купот, 6 утакмици. 5 влегоја, едната ја одложија за денес. Се работи за Marske - Blyth Spartans. 1.45 е за 3+ квотава. Дали да ја бранам, 2.50 квота е за 0-2 гола. Ги прати некој овие нисколигашиве англија?
Никој не може да ти одговори на тоа прашање. 1.45 за 3+ доволно кажува што се очекува. Нема некоја филозофија, дали да ја браниш ти зависи само од тоа колку ти требаат парите, ништо друго.

Последно уредено:
Член од
5 август 2020
Мислења
95
Поени од реакции
117
Никој не може да ти одговори на тоа прашање. 1.45 за 3+ доволно кажува што се очекува. Нема некоја филозофија, дали да ка браниш ти зависи само од тоа колку ти требаат парите, ништо друго.
Па не знам другар, со оглед на тоа дека од рекреативен тикет испадна добар, реално боље ишта него ништа. Колку пати сум паднал на најмал коеф, а овај е најмалиот што го имам на тикетот.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Па не знам другар, со оглед на тоа дека од рекреативен тикет испадна добар, реално боље ишта него ништа. Колку пати сум паднал на најмал коеф, а овај е најмалиот што го имам на тикетот.
Тоа ти велам, никој не може да ти каже брани и ја или не, ако ти требаат парите покри се, ако не, немој. Ако се играше вчера секако немаше да можеш да ја браниш.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Јак напад со Тричковски и Несторовски кој заедно имаат даден 1 гол во последниве 2 и кусур години
Јас слепец се зацепив ГГ на оваа, ми се виде висок коефициентот, овие уште 180 минути да имаат нема да дадат по еден гол.

M

Macedon1um

Гостин
Јас слепец се зацепив ГГ на оваа, ми се виде висок коефициентот, овие уште 180 минути да имаат нема да дадат по еден гол.
И јас се мислев за ГГ ама на крај ја изиграв само Полска, мислам Грузијциве ќе ни дадат гол а за нашиве дали ќе успеат да закачат некој не сум баш сигурен

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.313
Поени од реакции
3.372
so naprajivte so evrotip
Бев средив во УЈП.. Евротип неодговорно увек каснеле со данокот и уплатиле во 2020 за 2019.. А овие мрзеве не го изработиле тоа.. Се карав дај да видиме кај е грешката и знаеш она од врата на врата ме упатуваа за на крај еден човек што го знам од извиѓење ми среди со 1 клик..

После тоа се јавив во евротип ги отерав у 3 лепе и побарав да ме тргнат да не постоим у нивниот систем ради данокот што исплаќале на ќоро и сакато на мој матичен..

Член од
14 август 2020
Мислења
228
Поени од реакции
533
Отварам ујп.45.000 да платам.чепкам убаво гледам од евротип.од сите други обложувалници нема проблем само од нив.корегирав и отидов во ујп.дечко немај гајле они си се криви законот се знае каков е.ама кога гледам сега и други со проблемов...во државава што све бива па може да треба да си враќаме ние данокот.особено ако затвори евротип преку ноќ.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
И јас се мислев за ГГ ама на крај ја изиграв само Полска, мислам Грузијциве ќе ни дадат гол а за нашиве дали ќе успеат да закачат некој не сум баш сигурен
Сепак бидна

Kajgana Shop

На врв Bottom