i kaj mene ne e platen danoko ko ce stegnis pregled pisuva deka se e plateno ne mu e koregirano od ujpИма некој што Евротип не му уплатиле данок и сега од ујп го гонат истиот сам да си го плати?
За 2019 на еден тон луѓе денеска им стигна на мејл да си платат..
Башка тоа што на туѓ матичен исплаќале тикети...
mene vo 2018 mi imase 105000 za plakane od sportlife ama sebese platenoНе го знам баш законот ама мислам дека немаат обврска истото играчите да го направат за то е должен тој шо ги приредуват игрите на среќа како субјект во случајов Евротип
а за то дека од туѓи матични се исплаќаат и тоа како е вистина
Да друже ама еве мене ми стигна 4050 денари да платим во рок од 1 недела..Не го знам баш законот ама мислам дека немаат обврска истото играчите да го направат за то е должен тој шо ги приредуват игрите на среќа како субјект во случајов Евротип
а за то дека од туѓи матични се исплаќаат и тоа како е вистина
Утре ќе им кажем или ќе подмирите за 24 часа или се гледамо на суд..Nema sansi da treba da go plakjas. Ne bidi budala.
Kako da si gi pocastil kladilnicite ide vaka. 100% dobivas na sud, ako stigne do tamu.
Од повеќе тикети е собрано друже не е од 1 тикет..i mene ne mi e platen danokok od eurotip 700denari ama mi nema nisto na mail stignato baka vo 2018 na tatkomi isto nemu bese platen danokot od euro ama posle go koregira od ujp
Автоматски споено мислење:
Curva_sud vidi vo pregled za 2019 godina vo dobivka od igri na sreka kaj so pisuva vidi podetalno da li e platen danoko
КОнсултирај се со некое правно лице за подетално ама ти според закон МИСЛАМ не си должен ништо да плаќаш сето тоа е обврска на кладилницатаДа друже ама еве мене ми стигна 4050 денари да платим во рок од 1 недела..
И пред неколку месеци имале исти ваков проблем Евротип па исплатиле но ова не е работа у пм..
483.836 денари биле исплатени на мое име ок сум фаќал ама скоро пола милион??![]()
Според законот за игри на среќа, секоја обложувалница или автомат клуб е задолжен да го плаќа данокот на добивка во твое име.Да друже ама еве мене ми стигна 4050 денари да платим во рок од 1 недела..
И пред неколку месеци имале исти ваков проблем Евротип па исплатиле но ова не е работа у пм..
483.836 денари биле исплатени на мое име ок сум фаќал ама скоро пола милион??![]()