Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.033
Транспорт на пратки во Скопје со велосипед или мотор? Без тие карго/марго. Не мора да биде велосипед или мотор ама од денес за денес ми треба?
Не знам дали сеуште работат со коронава ама бајаги ги користев Велосипедист..

Член од
1 април 2017
Мислења
283
Поени од реакции
44
Здраво, каде можам да најдам во Скопје таканаречено antifog огледало, огледало што нема да се замаглува при туширање итн.
Ви благодарам.

Член од
7 јануари 2015
Мислења
955
Поени од реакции
629
Здраво, каде можам да најдам во Скопје таканаречено antifog огледало, огледало што нема да се замаглува при туширање итн.
Ви благодарам.
Не сум чул дека постои такво
У секој случај, исчисти го, па помини го со сув сапун, па потоа со сува крпа изгланцај го. Проверено.
Може и гел за бричење наместо сапун)

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

H

HoT _iCe

Гостин
Предлог за правосмукалки? Буџет до 12 000. Која марка да барам, гледам? Добро би било да биде наменета и за влакна од домашни животни, имам и папагала и куче у стан.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.629
Поени од реакции
5.343
Предлог за правосмукалки? Буџет до 12 000. Која марка да барам, гледам? Добро би било да биде наменета и за влакна од домашни животни, имам и папагала и куче у стан.
Не ти давам марка или модел зашто не знам што имаш достапно до таа цена во мкд.
Гледај да има ротирачка глава чим имаш куче/мачка. По можност со мотор да е поврзана ротирачката глава не на воздух.

H

HoT _iCe

Гостин
Не ти давам марка или модел зашто не знам што имаш достапно до таа цена во мкд.
Гледај да има ротирачка глава чим имаш куче/мачка. По можност со мотор да е поврзана ротирачката глава не на воздух.
Хм интересно, гледа ги ПРО верзие од Бош имав такви ствари.
Фала ти!

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.481
Поени од реакции
4.308
Каде може да најдам респиратор за прашина?

Член од
10 август 2013
Мислења
541
Поени од реакции
929
Некој да не знае усни хармоники на ново кај се купуваат? (по можност низ Скопје)

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Ај и тука да пишам, бидејќи е доста почитана темава. :)

Барам ниска патика-кондура за лесен hiking (од типот на Адидас Терекс ниските) за пролет-лето сезона, до кај 1500-1800 денари.
Би ги носел 1-2 пати неделно, ништо повеќе од тоа. Значи не ми треба ништо посебно, едноставно не сакам да си арчам running shoes за на планина.
Не мора да биде бренд, битно е да бидат што е можно поквалитетни за таа цена.

Видов во Ваикики околу 1200 ден. а и на ФБ постојано ми излегуваат некои онлајн продавници, што продаваат фејк Адидас, Саломон и Норт Фејс, цените се движат од 1200 до 1800. Дали има некој искуство со овие?

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.406
Поени од реакции
16.649
Декатлон за тие цени се наоѓа, ама сеа шипак со затворени граници.
А за овие шо си пишал не знам шо да ти кажам, дан останеш без ѓон на прв поголем напор :)

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.512
Не знам какви се со квалитет тие во Ваикики, јас такви слични зедов од NewYorker и се раскостија после 2 месеци носење.

Kajgana Shop

На врв Bottom