Македонска фудбалска репрезентација

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
И секако ако нашите изгубат, се знае дека веќе имаат спремно говор

"Тоа е, Косово изгледа како повеќе да ја сакаше победата денеска, делуваа на моменти помотивирано, ние ги имавме своите шанси, ова беше голема прилика, не сакаме да покажуваме прсти, ама и судијата во неколку наврати имаше контроверзни одлуки, жал ни е што ја разочаравме македонската јавност, сепак тоа е, мала земја сме, толку ни се можностите, добро беше што и стигнавме до тука, сепак на крајот нијанси решаваа...."

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Што да ти праам кога ти немаш мозок да размислиш за себе.
Ok. Cim nemas dovolno kapacitet da vodis pristojna diskusija, da ti kazam nesto.

Abe glupaku gluposan naj glupisan, so koja formacija trebase da izlezeme so ovie igraci koi gi imame na raspologanje?
Od usta ne go vadis Mourinjo, da ti ebam konjo glupav.
Gledas, napravi da spadnam na tvoeto mizerno nivo. Teraj magareto.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Ok. Cim nemas dovolno kapacitet da vodis pristojna diskusija, da ti kazam nesto.

Abe glupaku gluposan naj glupisan, so koja formacija trebase da izlezeme so ovie igraci koi gi imame na raspologanje?
Od usta ne go vadis Mourinjo, da ti ebam konjo glupav.
Gledas, napravi da spadnam na tvoeto mizerno nivo. Teraj magareto.
"Кодексот" на пристојна дискусија сам го прекрши. По заслуга враќам.

Намали малку и отшетај.

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
"Кодексот" на пристојна дискусија сам го прекрши. По заслуга враќам.

Намали малку и отшетај.
Ne si mi na nivo da diskutiram so tebe. Nemas pristoen recnik.

So ovaa formacija igrame celo vreme, ovoj se cudel zosto igrame so istata. :pos: pa i mourinjo go spomnuva. Svasta.
Odi drkaj na Solskjer i kvalifikuvaj se da stanes trener, da dobies licenca, ocigledno e deka povekje razbiras od Mrme i Mourinjo a si na isto nivo so Solskjer. :pos:

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.155
Поени од реакции
83.914
Порано сум бил активен член на навивачка група, а во старост само репрезентација ме интересира. До кај 2000-та сум бил на сите нејзини утакмици тука и ги чувам и картите. Дури и од војска бегав за да идам на репрезентација. (мада ок, бегав и за многу помалку важни ствари)

Сега, кога прв пат имаме шанса за пласман, баш некако ми е гајле. Никако не можам да се отргнам од гадливиот впечаток кој го имам за овој сосема неправеден начин на пласирање, преку кој многу репрезентации незаслужено ќе се пласираат. Се надевам дека ваква глупост нема друг пут да праат.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Ако ви треба информацијава за после утакмица, Мрме трча секое сабајле на стазана во парк од тартан што е, you are welcome :icon_lol:
Заедно со Нина? :D

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Ако ви треба информацијава за после утакмица, Мрме трча секое сабајле на стазана во парк од тартан што е, you are welcome :icon_lol:
Uste eden ekspert imame tuka. Ne e loso da se potrudis da dobies licenca za trener, mozebi pouspesna kje bides od Mrme.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Дајте некој линк за нас од тугина.

Член од
13 септември 2020
Мислења
48
Поени од реакции
56
почна фудбалот Северната република против Косово. Двете американски творби. Едната во времето на Клинтон. Другата во времето на Обама. Фуј.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.870
Поени од реакции
7.103

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Хахаха, Бејтулаи жолт уште у 13 минута биваше ли бе :D До 30 мин ќе добие црвен :D

Kajgana Shop

На врв Bottom