- Член од
- 17 мај 2016
- Мислења
- 3.687
- Поени од реакции
- 4.169
Дали може изборен од 7ми семестар да се земе во 5ти семестар. Aко редметот има предуслов минимум 150кредити, дали со молба ќе дозволат?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Христина е срцка.Koja e podobra po APS, Magdalena Kostoska ili Hristina Mihajloska?
на iknow иди документи па уверение за положени(старо), треба да платеш 100 денара и со уплатница кд улезеш у ТМФ одма првата врата кај скалите лево, там ќе ти дадатЗнае некој како може да се извади уверение за положени испити, и дали се плаќа?
Koja e podobra po APS, Magdalena Kostoska ili Hristina Mihajloska?
Moze li da se sluci da baraat da prepolagame predmeti zatoa sto gledam deka se menuvaat programi i predmeti postojano ?Не ти треба ништо во индекс, ја 2 оценки имам а еве ќе дипломирам
Aко сите оценки ти се внесени во iknow , имаш 39 положени премети меѓу кои и задолжителните кои биле наведени во програмата тогаш кога си се запишала, нема шанси.Moze li da se sluci da baraat da prepolagame predmeti zatoa sto gledam deka se menuvaat programi i predmeti postojano ?
so 3 godisni 29 se , imam na iknow site oceni (29)Aко сите оценки ти се внесени во iknow , имаш 39 положени премети меѓу кои и задолжителните кои биле наведени во програмата тогаш кога си се запишала, нема шанси.
Уживај, нема ништо да бараат да преполагаш.so 3 godisni 29 se , imam na iknow site oceni (29)
Кире- срцка и предобар профМислење за:
Триводалиев Кире - Professional skills
Јанчески Методија - Calculus
Ѓорѓевиќ Дејан - Structural programming
Здравкова Катерина - Introduction to computer science
Здравески Владимир - Business and management
Ве молам пишете, многу би ми значел вашиот одговор.
Кире срцка? Да не имаш нешто смешано? Човекот е исфрустрирано маже.Кире- срцка и предобар проф
Методија- значи прелош предмет с подобар проф - не знам дека има
Дејан- трошка емпатија , нечовек,и преееетежок професор и кско карактер
Катерина- фина но со принципи
Владимир- предобар проф и убаво предава
Автоматски споено мислење:
Дали постапката беше :
заверување семестар: пишуваш и што имаш положено и неположено ( битно е само да е слушан предметот ) ?
запишување семестар: што си напишал у iknow тоа пишуваш и на листо
Сигурно професионални вештини му предавал, па вакво мислење стекналКире срцка? Да не имаш нешто смешано? Човекот е исфрустрирано маже.
На системот courses професорите ќе ви ги стаават презентациите од предавањата , ама ако евентуално сакаш од книги да учиш можеш да ги спуштиш од нет книгите.Moze li da mi kazete dali treba da se kupuvaat knigi ili gi ima online?