Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Whitehead 13.5+
Еден од главните напаѓачи на Морнар, заедно со Пулен секако. Игра на позиција 2-3, НБА калибар за во Европа, и на првата утакмица од Еврокупов даде 25 поени, одличен напаѓач на ваква брза игра на Морнар вакви бројки ќе бидат честа појава. Уникаха игра на многу поени сезонава, околу 170 по меч има, не гледам освен лош шут што би спречило лесен прелаз.
Дали знаеш зошто паѓа коефициентот на Морнар?

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Дали знаеш зошто паѓа коефициентот на Морнар?
Немам претстава, Бутеј што е меѓу најдобрите играчи на Уникаха е под знак прашалник, Морнар одигра добро кај Улм ама на крај изгубија, секако 1.20 беше смешна квота..

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Немам претстава, Бутеј што е меѓу најдобрите играчи на Уникаха е под знак прашалник, Морнар одигра добро кај Улм ама на крај изгубија, секако 1.20 беше смешна квота..
Ми го пушти уште од сабајле типот на Морнар еден познаник кој е експерт за кошарка па го уплатив, инаку три чисти немам за кошарката, посебно европската. Ме интересираше да не знаеш нешто. 3.10 беше највисок коефициент што можеше да се најде. bf bas.jpg

Последно уредено:
Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Каков choke на Шварцман на 5-4 и 30-15, нестварно е што промаши, сам ќе се победи.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Ми го пушти уште од сабајле типот на Морнар еден познаник кој е експерт за кошарка па го уплатив, инаку три чисти немам за кошарката, посебно европската. Ме интересираше да не знаеш нешто. 3.10 беше највисок коефициент што можеше да се најде.Прегледај го приврзокот 269651
Арно велат, ако не знаеш, препиши.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Ми го пушти уште од сабајле типот на Морнар еден познаник кој е експерт за кошарка па го уплатив, инаку три чисти немам за кошарката, посебно европската. Ме интересираше да не знаеш нешто. 3.10 беше највисок коефициент што можеше да се најде.Прегледај го приврзокот 269651
Честито. Морнар се многу незгодна екипа за кладење, огромни осцилации имаат во играта и може една четвртина да дадат 30, а другата 9 поени, тој ризик го носи Run&Gun. Во секој случај паметен тип, Уникаха има само една победа во домашна лига и играат многу слабо во дефанзива, 90 примија и денес.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Честито. Морнар се многу незгодна екипа за кладење, огромни осцилации имаат во играта и може една четвртина да дадат 30, а другата 9 поени, тој ризик го носи Run&Gun. Во секој случај паметен тип, Уникаха има само една победа во домашна лига и играат многу слабо во дефанзива, 90 примија и денес.
Ти велам, ништо не знам за кошарката. Пуштив да гледам втора четвртина, имаше на Спортклуб, Морнар што фрлија се влезе во кошот, едноставно ги сакаше.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.880
Поени од реакции
116.182
Леле Свитолина освоила еден сервис гем против Подороска...... :facepalm: :facepalm: :pos:

M

Macedon1um

Гостин
Го испофаливте овој Синер минатиот пат, какви му се шансите денеска да земе 1 сет против Надал или тешко таа работа ?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Го испофаливте овој Синер минатиот пат, какви му се шансите денеска да земе 1 сет против Надал или тешко таа работа ?
најмногу што може да му земе на Рафа е автограм..

Kajgana Shop

На врв Bottom