- Член од
- 7 декември 2019
- Мислења
- 4.652
- Поени од реакции
- 8.255
Го има ли некој гледано овој Телеш? Многу ме интересира каков тип на бек е (претпоставувам офанзивен?) и колку има квалитет за да игра во тим што (треба да) цели за највисок пласман?
![Збунет :confused: :confused:](/styles/default/xenforo/smilies/confused.png)
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
Го има ли некој гледано овој Телеш? Многу ме интересира каков тип на бек е (претпоставувам офанзивен?) и колку има квалитет за да игра во тим што (треба да) цели за највисок пласман?
Ако приоритет им е десно крило во ред.Уште колку ќе го постирате ова пред да видите дека нема баш никакво десно крило?
Викаш единствено Чоло ќе е крив ако Атлетико не земе Ла Лига, подобри играчи имате од Реал и Барса, на чело со двата најпропаднати напаѓачи во светот, најдобриот везњак ќе ви бега за Арсенал, голманот како најдобар поединец во клубот сака да си одиОва е полошо и од распадот на Југославија, дајте од отровот, ракија немам поќе
Заборајв да преведам и Облак сака да бега
Киеза, некни така педерски ја отшета утакмицата, да се замисли човек фудбалер ли е овојЕдна утакмица изигра Десен вингбек.
Кулушевски ќе игра полушпиц или CM/AM.
Киеза ќе игра лево или крило. Кулушевски не е во опасност плус го платија тон пари во Јануари.
Тоа што е можно еден од Алонсо/Палмиери да стигни утре е уште еден знак дека Кулушевски нема да игра вингбек.
Оо па вас ви пораснале акциите! Да не бевте на ниет Азар да го продавате?Ко за нив е одличен.
Мора да го тргнат од wage bill оти изгледа пропаднал трансферот на Колашинац во Леверкузен, заврши преодниот таму и сеа ќе прифатат и позајмица мисламМуабетот ми е за доколку не им го дадете на позајмица него само како перманентен трансфер (имаше таков твит во темава).
Барса фанс сте последни шо треба да се гибате за било какви трансфери на темата, убедливо најлоша трансфер политика имате во цел универзумВикаш единствено Чоло ќе е крив ако Атлетико не земе Ла Лига, подобри играчи имате од Реал и Барса, на чело со двата најпропаднати напаѓачи во светот, најдобриот везњак ќе ви бега за Арсенал, голманот како најдобар поединец во клубот сака да си оди
Мало клупче е то![]()
Нема шанса да ти го пуштат Облак испод клаузулата, па уште пацерот КепаДа не го соберат Облак овие од Евертон, па стварно да освојат ПЛ.Челзи може избрза со Менди, таман ќе им дојдеше, трампа Кепа плус пари за Облак.
Ете гледаш, не е тешкоАко приоритет им е десно крило во ред.
И поради една утакмица е лош играч ?Киеза, некни така педерски ја отшета утакмицата, да се замисли човек фудбалер ли е овој
Автоматски споено мислење:
Оо па вас ви пораснале акциите! Да не бевте на ниет Азар да го продавате?
Italian media reports Christian Eriksen has rejected loan moves from Borussia Dortmund and Hertha Berlin.Denes pazarat tie cija transfertaktike ne uspea poslednite 3 meseci![]()