Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.636
Поени од реакции
8.214
Го има ли некој гледано овој Телеш? Многу ме интересира каков тип на бек е (претпоставувам офанзивен?) и колку има квалитет за да игра во тим што (треба да) цели за највисок пласман?
:confused: Јас го имам гледано 2-3 пати во Порто! Нит смрди, нит мириса:toe:

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Ова е полошо и од распадот на Југославија, дајте од отровот, ракија немам поќе :несвест:
Заборајв да преведам и Облак сака да бега
Викаш единствено Чоло ќе е крив ако Атлетико не земе Ла Лига, подобри играчи имате од Реал и Барса, на чело со двата најпропаднати напаѓачи во светот, најдобриот везњак ќе ви бега за Арсенал, голманот како најдобар поединец во клубот сака да си оди :D
Мало клупче е то :toe:

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.636
Поени од реакции
8.214
Една утакмица изигра Десен вингбек.

Кулушевски ќе игра полушпиц или CM/AM.

Киеза ќе игра лево или крило. Кулушевски не е во опасност плус го платија тон пари во Јануари.

Тоа што е можно еден од Алонсо/Палмиери да стигни утре е уште еден знак дека Кулушевски нема да игра вингбек.
Киеза, некни така педерски ја отшета утакмицата, да се замисли човек фудбалер ли е овој :facepalm:
Автоматски споено мислење:

Ко за нив е одличен.
Оо па вас ви пораснале акциите! Да не бевте на ниет Азар да го продавате?

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.857
Поени од реакции
10.228
Муабетот ми е за доколку не им го дадете на позајмица него само како перманентен трансфер (имаше таков твит во темава).
Мора да го тргнат од wage bill оти изгледа пропаднал трансферот на Колашинац во Леверкузен, заврши преодниот таму и сеа ќе прифатат и позајмица мислам

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.549
Поени од реакции
8.128
Да не го соберат Облак овие од Евертон, па стварно да освојат ПЛ.Челзи може избрза со Менди, таман ќе им дојдеше, трампа Кепа плус пари за Облак.

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Ovaj pa Vinagre od Wulwerhemton sto mu tekna da odi vo Olimpijakos. Naj WTF transfer ovaa leto. Ima potencijal da igra za mnogu podobri klubobi, ovoj vo Grcija otisol. Neznam kako e so plata, ama sigurno kje zima pomalku od Wulws.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.011
Поени од реакции
19.364
Викаш единствено Чоло ќе е крив ако Атлетико не земе Ла Лига, подобри играчи имате од Реал и Барса, на чело со двата најпропаднати напаѓачи во светот, најдобриот везњак ќе ви бега за Арсенал, голманот како најдобар поединец во клубот сака да си оди :D
Мало клупче е то :toe:
Барса фанс сте последни шо треба да се гибате за било какви трансфери на темата, убедливо најлоша трансфер политика имате во цел универзум

Да не го соберат Облак овие од Евертон, па стварно да освојат ПЛ.Челзи може избрза со Менди, таман ќе им дојдеше, трампа Кепа плус пари за Облак.
Нема шанса да ти го пуштат Облак испод клаузулата, па уште пацерот Кепа

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.757
Поени од реакции
17.662
Киеза, некни така педерски ја отшета утакмицата, да се замисли човек фудбалер ли е овој :facepalm:

Оо па вас ви пораснале акциите! Да не бевте на ниет Азар да го продавате?
И поради една утакмица е лош играч ?
Киеза реално игра одлично веќе 3 сезони во Италија.

Плус тоа беше последната утакмица на веќе најавен трансфер фала богу ќе се чува.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.931
Поени од реакции
23.720
Paddy Power се пример за тоа како треба маркетинг...

Kajgana Shop

На врв Bottom