Фудбалски/трансфер дискусии

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.597
Поени од реакции
59.366
Абе 15м за Телес не е многу да сме реални, ама не пак дека купија некое играчиште. А не пак и дека имаат подобар од него :D На прекини билдаше бројки во Португалија. Ќе добијат добар изведувач на корнери.

Btw нели уште пролетта Порто постигнаа договор со ПСЖ? :D

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.770
Поени од реакции
17.691
DOUGLAS COSTA will return to Bayern from Juventus. [KICKER]

// @kicker // Since Bayern München failed to reach agreements with Chelsea over Callum Hudson-Odoi, Douglas Costa is supposed to go back there.

:confused:
Има ова логика, го договорија готово Киеза.
Де Шиљо на позајмица во Лион заминва, Ругани во Рен.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.770
Поени од реакции
17.691
Alex Telles is now arriving in Manchester to sign his contract as new #MUFC player. Deal to be announced tomorrow. Contract until June 2025. Here-we-go confirmed. #ManUtd #transfers

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.591
Поени од реакции
22.312
Ни Баерн ни Коста гордост при трансферов. Од ко замина во времето во Јуве Хенес тогаш изјави: „Коста не функционираше пошто е типичен платеник кој карактернo не ни се допадна.“

Честито трансфер.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Педерчено Киеза ќе му земе место на Кулушевски ... Штета, баш личеше ќе си се развива солидно и непречено.

нема, пошто Киеза ќе го играат лев крилест бек .. Кулушевски супорт страјкер..

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.570
Поени од реакции
8.190
нема, пошто Киеза ќе го играат лев крилест бек .. Кулушевски супорт страјкер..
Ко што знам Киеза е десно крило/wing-back, да може да игра и лево ама класично (старомодно) десно крило е по природа колку што знам.Така изреагирав зошто Кулушевски гледам десно крило/десен винг-бек ви игра последните 3 утакмици или барем на папир така личи.
Ако сте го испланирале Киеза за лево, тогаш супер. (y)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.842
Поени од реакции
115.989
Па нели изјави претседателот на Лион дека Депај и Ауар официјално остануваат сезонава?

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.770
Поени од реакции
17.691
Ко што знам Киеза е десно крило/wing-back, да може да игра и лево ама класично (старомодно) десно крило е по природа колку што знам.Така изреагирав зошто Кулушевски гледам десно крило/десен винг-бек ви игра последните 3 утакмици или барем на папир така личи.
Ако сте го испланирале Киеза за лево, тогаш супер. (y)
Една утакмица изигра Десен вингбек.

Кулушевски ќе игра полушпиц или CM/AM.

Киеза ќе игра лево или крило. Кулушевски не е во опасност плус го платија тон пари во Јануари.

Тоа што е можно еден од Алонсо/Палмиери да стигни утре е уште еден знак дека Кулушевски нема да игра вингбек.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Па нели изјави претседателот на Лион дека Депај и Ауар официјално остануваат сезонава?
Братот е многу забеган лик, ништо не му се верува него, прави притисок врз тимовите да му ги купат. Ауар сам одлучи да остане, иначе ако стигнеше понуда од 50 милки, во целофан ќе им го испратеше :D

Kajgana Shop

На врв Bottom