La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во право сте и двајцата. Не случајно Гризман го одбрав, сакав да изнудам коментар од Стефи пошто оддамна не пишала нешто во темава :D

Меси се одвојува во споредба со било кој. Има доста дискутабилни позиции, блиски играчи кои секој клуб ќе си го фаворизира својот. А тоа дека ако тргнеш 4ца (најјаките) од Барса добиваш ЛЕ екипа, подеднакво важи и за Атлетико
Во секој случај мислам дека и при ваков Реал и Барса, Атлетико нема да освои.
Како виновник ќе го ставам Чоло и мислам време е за промена во Атлетико. Досаден сум со тоа форсирање на офанзивен фудбал муабет, ама сметам дека времето на игра со “бранење резултат” помина.
И маливе екипи со огромна мотивација искачаат наовие дуели, па само една добра контра може да ти го сјебе планот. Затоа сакам билдање разлика кога се пружа шанса, наспроти повлекување. *демек експертско мислење, базирано на клавајте голој

Барса уште е мизерен тим, 2 победи не не залажаа. Али дефинитивно е подобра од Атлетико, тоа шо собравте имиња не ве прави квалитет. Еве уште пред да почне сезоната ти реков, и пак ќе ти повторам. Ќе завршите минимум 10 бодови позади Барса и Реал. Во 3 кола веќе станува разликата очигледна во класи.
Па прајме муабет за кој какви играчи има а не како истите се снаоѓаат.
Затоа беше муабетот дека е срамота Атлетико со овие играчи да вади вакви резултати и за тоа мора тренерот да превземе одговорност.
Јас гарантирам со глава дека со поинаква тактика ќе искини друг тренер во оваа умрена лига, оти моментално умрена е.
Клоп да е тренер со овие играчи над 100 бода ќе собери.

Кои играчи ги има Атлетико што никогаш пред Барса и Реал не завршуваат, притоа Барса имаше дњгени од тренери, во некој филм си Стефи, не дека е тоа лошо, ама во реалноста не разбираш фудбал :kafence:

Кои играчи ги има Атлетико што никогаш пред Барса и Реал не завршуваат, притоа Барса имаше дњгени од тренери, во некој филм си Стефи, не дека е тоа лошо, ама во реалноста не разбираш фудбал :kafence:
Ме тераш да бидам Ставро и да те навредам ама нема од општа култура :)
Значи шо збораме од преѓе дека Атлетико има играчи ама џабе кога Чоло оди прво да не прими гол па после да нападни.
Ајде наброј ми кои играчи ги има Барса, чекам од преѓе.

Значи шо збораме од преѓе дека Атлетико има играчи ама џабе кога Чоло оди прво да не прими гол па после да нападни.
Кутињо, Де Јонг, Тер Штеген, Алба, Меси, Фати, Гризман... уште?

Араухо ако гледаш гази, Ленгле е топ штопер, Дест се уште не го рачунам...

Со кравар место тренер завршивме пред вас, ти за Чоло ми викаш. Овие играчи со кравар за тренер се подобри од Атлетико, не знам како да ти објаснам.

Кутињо, Де Јонг, Тер Штеген, Алба, Меси, Фати, Гризман... уште?

Араухо ако гледаш гази, Ленгле е топ штопер, Дест се уште не го рачунам...
Прајме муабет за подобри, Алба оќго стави и остана жив, Гризман ? Истиот тој Гризман шо даде помалку голови од црепот Мората ? Де Јонг од кој е подобар ? Кутињо и Фати два натпревари имаат изиграно не можиш од два натпревари да носиш такви заклучоци.
Ленглет бил ок штопер, да ве фатам со еден стап
Автоматски споено мислење:

Со кравар место тренер завршивме пред вас, ти за Чоло ми викаш. Овие играчи со кравар за тренер се подобри од Атлетико, не знам како да ти објаснам.
Џабе прајме муабет, истото ти го верглам и јас ама не можиш да сфатиш

Кој е бе тој Дест ?

Да почнам да спамам за Гризман или рано е :sneaky:

Последно уредено:
Ме бендиса револуцијата на Барса со Куман :icon_lol:
Точно нула шанси имаа од кога израмнија.
Единствена светла точка на натпреварот беше овој штоперот Араухо, дури и на Меси му се гледа крајот.
Дно од игра

Абе овој Кунде сериозен дефанзивец бил бе. Ја мислев некое преценто францизинче е од Бордо.
Денес против Барса, а исто и против Баерн во Супер Купот, дечково гази позади.
Нема ниту еден изгубен дуел, секоја топка ја чисти, а и технички не е лош, сепак само 21 година има и тек треба да созрева за таа позиција

Зашто ВАР не го гледаше на крај ова врз Меси? Јез да ни он самиот не се побуни за пенал, ама на повторената се виде како да го нагази.

Абе овој Кунде сериозен дефанзивец бил бе. Ја мислев некое преценто францизинче е од Бордо.
Нема ниту еден изгубен дуел, секоја топка ја чисти, а и технички не е лош, сепак само 21 година има и тек треба да созрева за таа позиција

Зашто ВАР не го гледаше на крај ова врз Меси? Јез да ни он самиот не се побуни за пенал, ама на повторената се виде како да го нагази.

Дечкото искина против Јунајтед.

Три пати проверив дали ти си го пишал постов, можда пак ти е хакиран профилот :cautious: 2020 е година на чуда, па така и об1 се побуна за пенал во корист на Барса :toe::ROFLMAO:

• Љубов
Reactions: ob1
Три пати проверив дали ти си го пишал постов, можда пак ти е хакиран профилот :cautious: 2020 е година на чуда, па така и об1 се побуна за пенал во корист на Барса :toe::ROFLMAO:

Срање се повеќето судии во Ла Лига неколку сезони, а со ВАР-от го допираат секое дно. Најчесто на одлуки во корист или против Реал/Барса се крева фама, а имаш минимум барем една срамна одлука на повеќето натпревари секое коло. За ситуацијата со Меси во најмала рака требаше да прегледа, а и чист пенал беше и убаво се виде на забавената снимка.

Да го обелиме образот со @ob1 да нема многу Франко муабети. :D

Не тресете зелени прво топката ја допре ја исчисти па потоа го нагазна, топката веќе не беше во Меси кога го стапна, затоа не се ни побуни Меси :)

Леле колку беа слаби Барса, ауу.... Тешко нив сезонава со ваква игра најискрено, а имаат среќа што Реал и Атлетико се исто така тињести па нема да е кујзне колкава разликата на крај, ваљда...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom