Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Сеуште имам некои резервации за Дони (околу неговата искреност и желба), поготово после пропаднатиот трансфер во Реал.

Не знам дали ти се исправни резервациите, ама се дур играчот не даде јасно до знаење дека не сака да биде во клубот, агентот нека си врти на празно колку сака. Играчот засега игра како што треба, и не збори ништо лошо. Mене ми е и очекувана изјавата од некаде. Дојде од прв тим на Ајакс и засега е резерва во Јунајтед.

Имаш голем број на примери на играчи на кои им пропаднат трансфер, па пропаднале и тие со форма. Ериксен на пример, веќе никогаш нема да биде истиот играч. Ди Марија отворено правеше глупости, за да даде до знаење дека не сака да биде во Јунајтед.

Не знам дали ти се исправни резервациите, ама се дур играчот не даде јасно до знаење дека не сака да биде во клубот, агентот нека си врти на празно колку сака. Играчот засега игра како што треба, и не збори ништо лошо. Mене ми е и очекувана изјавата од некаде. Дојде од прв тим на Ајакс и засега е резерва во Јунајтед.

Имаш голем број на примери на играчи на кои им пропаднат трансфер, па пропаднале и тие со форма. Ериксен на пример, веќе никогаш нема да биде истиот играч. Ди Марија отворено правеше глупости, за да даде до знаење дека не сака да биде во Јунајтед.

А што кажал агентот на Де Бек?

Памтите Фалкао кога леташе во Манчестер во 5 попладне а дедлајнот до 12? [emoji23] Ван Гал искина тогаш ко на Менаџер, не знаевме ни кој е продаден, ни кој е купен.

Памтите Фалкао кога леташе во Манчестер во 5 попладне а дедлајнот до 12? [emoji23] Ван Гал искина тогаш ко на Менаџер, не знаевме ни кој е продаден, ни кој е купен.

Јас памтам Фелаини ко го купија на 22 секунди пред истекот на преодниот рок.

Нешто во стилот на, не го донесов играчот во Јунајтед, за сега да биде резерва.

А ха. Па има време, само што почна сезоната. Не знам него што му е филмот. Јасно беше уште кога доаѓаше дека во прво време нема да биде прв избор. Ако продолжи Погба со ваквите настапи, за два три натпревари ќе заврши на клупата секако.

Драпа Оле со Погба во првиов тим. Па стави го Ван Де Бек бе, ново дете, желно за игра. До кога со манекенов ќе се нервираме.

кој коњ е Мегвајр... на Шо му се обеси :pos: :pos:

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom