Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
3 типа, онака, од чувство, ке ги подредам по "сигурност".

Евертон - Брајтон 1 @ 1.85

Евертон сезонава делува како препородена екипа со новите играчи, и очекувам ова да го добијат со Брајтон, кои не се ни налик тврдата екипа од лани. На поситно, ке ја пробам и 1&4+ @ 6.

Лестер - Вест Хем - Жолти картони - над 2,5 - @ 1.65.

Вест Хем се покажува за нијанса како потврд противник, и очекувам барем 2 жолти од нивна страна.

Волфс - Фулам - 1 @ 1.55

Вториве ми се фаворити за испаѓање, и не гледам како би извлекле бод против екипа која традиционална игра добро на домашен терен.

Потенцијално изненадување, Лидс со Сити, сешто може да биде на тој меч.

Denes pocnuva i ABA ligata
Prvo kolo Igokea na domasen teren gi precekuva Mega.
Igokea e ogromen favorit denes protiv Mega, donesoa eden kup novi igraci, dodeka za Mega sezonava ke nastapuvaat standardno nepoznati mladi igraci.
Hendikep 1 -5 5 1.65

3 типа, онака, од чувство, ке ги подредам по "сигурност".

Евертон - Брајтон 1 @ 1.85

Евертон сезонава делува како препородена екипа со новите играчи, и очекувам ова да го добијат со Брајтон, кои не се ни налик тврдата екипа од лани. На поситно, ке ја пробам и 1&4+ @ 6.

Лестер - Вест Хем - Жолти картони - над 2,5 - @ 1.65.

Вест Хем се покажува за нијанса како потврд противник, и очекувам барем 2 жолти од нивна страна.

Волфс - Фулам - 1 @ 1.55

Вториве ми се фаворити за испаѓање, и не гледам како би извлекле бод против екипа која традиционална игра добро на домашен терен.

Потенцијално изненадување, Лидс со Сити, сешто може да биде на тој меч.
U koja kladza ti e ova za kartonite na west ham?

Znae li nekoj maxbet dali moze so visa ili mastercad depozit , ili samo na salter posto nikako da najdam koa se logiram na sajto deposit

Овие две ми се со „сумливи„ високи коефициенти и ќе ги пробам:

Crawley - Southend 1 @ 1,85

Harrogate - Bolton 1 @ 2.25

Немам некоја експертиза, едноставно иако домаќиниве како што гледам не блескаат, сепак гостиве (Саутенд и Болтон) се прелоши и се кандидати за отпаѓање и овие ми се чинат како value bet за денеска.

Spal - Cosenza 1 1.75

Cosenza nisto posebno ke se borat za opstanok, Spal recisi so istiot tim od lani, ne bi trebalo da imaat problemi deneska, kec.

Беневенто - Болоња 2 @ 2.25 (недела)

Станува збор за доста солидна разлика во квалитет и пристап на игра. На Болоња тренер им е Михајловиќ, кој игра цврст и физички фудбал, со огромна борба и многу трчање по теренот. Од друга страна, Беневенто е run&gun екипа, која се потпира на добар напад и сосема течна игра за тим со второлигашки квалитет, но располага со преслаба одбрана и премалку физичка сила.

Немав играно цела недела тикет, ај реков денес еден викендашки, колку да се прати нешто.

Ја пишам Сарпсборг - Стабек ГГ, си мана 1:0 на почеток, по две минути мава 1:1, ајде реков, лапај си добивка. Ми ја вратија 1:0 и еве ја сега 25-та минута е 4:0, мамицата скандинавска.

Даниел Алтмаер 186-то место на АТП
Хуго Гастон - 239
Себастиан Корда - 213
Мартина Тревисан - 159
Паула Бадоса Гиберт - 87
Надиа Подорска - 131
Барбора Крејчикова - 117

Не е челенџер у Свирипичино, втора недела на Роланд Гарос е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom