Добар задник вс Големи Гради

• Креатор на темата Креатор на темата xxixka
  • Време на започнување Време на започнување
Батка, во целава работа ти си небитен, ај не ни го еби раатот.
Дуле буразерче, ја отсекогаш сум бил небитен. Агда и Луси се битни.
А ти сеуште си у заблуда дека си битен, а?

Дуле буразерче, ја отсекогаш сум бил небитен. Агда и Луси се битни.
А ти сеуште си у заблуда дека си битен, а?
Не ни сакам да сум битен лик никаде, а посебно не во форумов, туку отсекогаш си бил опак некако со членовиве.. :D

Не ни сакам да сум битен лик никаде, а посебно не во форумов, туку отсекогаш си бил опак некако со членовиве.. :D
И да сакаш не си битен.
Мала корекција. Несум опак, туку сум наопак. На прв поглед изгледа исто, ама друго е.

И да сакаш не си битен.
Мала корекција. Несум опак, туку сум наопак. На прв поглед изгледа исто, ама друго е.
Ете биди за мене битен..

Ете биди за мене битен..
Дуле! Ја нисам битан. Ја сам сама Бит Живота. А Бит живота није битно дал је битна ил небитна.
него @Луси_Лу , буразерице јел читаш ти овог Дулета? Сумњив је. Због треба да си хомофобична.

Дуле! Ја нисам битан. Ја сам сама Бит Живота. А Бит живота није битно дал је битна ил небитна.
него @Луси_Лу , буразерице јел читаш ти овог Дулета? Сумњив је. Због треба да си хомофобична.
Жити се не почнувај со текстовиве.. :facepalm:

Уствари овој му е еден од најдобрите постови у живот. :D
Ма коме то причаш! ... Него Луси је нестала. Вероватно је отишла у џим да пумпа своју гузицу. Мислили смо да се и она исто спрда ко нас, ал можда јој је гузица заиста равна ко даску за пеглање одеча.

Ма коме то причаш! ... Него Луси је нестала. Вероватно је отишла у џим да пумпа своју гузицу. Мислили смо да се и она исто спрда ко нас, ал можда јој је гузица заиста равна ко даску за пеглање одеча.
Абе од тебе ѓаволот ќе избега, а не пак женска..

А Оти мислеше лажам? Оди Агда прашај ја ќе ти каже дека сум равна како планетава Земја.
Автоматски споено мислење:

Абе од тебе ѓаволот ќе избега, а не пак женска..
Му фали атеншн на Г.

А Оти мислеше лажам? Оди Агда прашај ја ќе ти каже дека сум равна како планетава Земја.
Автоматски споено мислење:

Му фали атеншн на Г.
Атеншан јор flatearth ass. Му фали а литл мор медитејшн на Г. ;)

Му се погоди темава на Г., може да има главна реч, што би рекол тој.

Oduvek mi bile najseksi tenki zeni visoki 1,70 tenko strukce malo gaze ama izvajani golemi gradi.. nesto nalik jenifer love hewit

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom