Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Децава нормално дека немаат победнички менталитет пола и више од тимот ни се копиљаци што немаат освоено ништо во животот како фудбалери,затоа на вакви на вакви утакмици се ствара менталитет.Ќе биде долга сезоната и ќе играме многу натпревари и со корона срањево некогаш ќе играме со комбиниран состав како вчера и понекогаш мора да победуваме и на начин како што победивме вчера,мора да победуваме иако имаме лоша игра.Пиоли изненадувачки многу добро си ја работи работата и е многу битно што победуваме без битните играчи.Нормално Хакан и Кессие некоја утакмица нема да ја изиграат на ниво бидејќи играат цело време и во моментов се незаменливи во првиот тим односно буквално немаме замени за нив.Рано е да се критикува Леао бидејќи сеуште не добил вистинска шанса.Ми се допаѓа како се одвиваат работите во моментов со Милан но сеуште е рано да видиме дали имаме капацитет за четврто место.

Подобар си кога пишуваш пост од два реда.
Би ти ограничил само на 140 карактери.

Подобар си кога пишуваш пост од два реда.
Би ти ограничил само на 140 карактери.
Побогу Форца имаш фетиш на мене,ќе помислам дека сакаш да ми го бапнеш педериште едно.

Инаку за против Специја, не е лошо да го пушти Хауге. Прво, нема да мора Салесмакерс да игра лево, за Кастиљехо да игра десно и на крај па да сме без крила. Второ, ако не го пушти сега, потешко да има деби на дербито, па ќе се одолговлекува додека да добие шанса. А и никој не заслужил да игра пред него.

Најистурен би го ставил Леао пред Коломбо. Ако за ништо друго, да имам кого да пцујам доколку тргне нешто лошо.

Далот скоро сигурно во Милан. Негде пишува сува позајмица негде со право на откуп ама како и да е за длабочина во составот е добро. Може и лево и Десно да покрие. Не може на Конти да се потпреме.

Далот скоро сигурно во Милан. Негде пишува сува позајмица негде со право на откуп ама како и да е за длабочина во составот е добро. Може и лево и Десно да покрие. Не може на Конти да се потпреме.
Utre na medicinski doagja, Romano i Di Marzio potvrdija deka e samo pozajmica poso Utd barale 30m za otkup, nesto sto nikoj nikogas nema da im go plati za igrac so 3 godini stagnira a i valjda e kupen za pomalce od 30m.

Sto igrac e ovoj? Ne se naigra vo United i normalno nie mora da go sobereme..ke soberat sega se sto e mozno na pozajmica nekoj odpad.

Уште штопер и средина еден мора да се земат. Не смее се застане тука. А на зима шитни го Саличе и земи класично квалитетно десно крило.

Sto igrac e ovoj? Ne se naigra vo United i normalno nie mora da go sobereme..ke soberat sega se sto e mozno na pozajmica nekoj odpad.
Mourinjo go falese mnogu koga go potpisa, ama nisto ne pokaza. Vo ofanziva e soliden, znae da proigra ili centrira, ama za vo odbrana e golema dupka. Sekogas koga e igral, protivnikot ne e targetiral po negovata strana i e stvaral sansi.
Zatoa e samo obicna pozajmica, pa ako se pokaze drugoto leto da mu se zgolemi cenata i da se prodade.

Има само 20 години Ибра,Малдини и Пиоли ќе го направат ѕвер.
Автоматски споено мислење:

Марко Рока во Баерн за 15 милиони,што кур прават нашиве обавезно ни треба CB и DM.

Последно уредено:
Озан Кабак, го опишуваат као ултра талентиран и силен играч, ама усијана глава. Еве, на пример ако дојде нема да може да игра 4 утакмици дека одлежува суспензија од вкупно 5 затоа што плукнал играч минатото коло. Разбирам усијана глава, сме имале такви, али ова сељачко копито не знам, не би го сакал во тим, вака на прва.

Од друга страна, алтернативите коишто се спомнуваат се мех. Пецела, Мецела, Настасич, па нив па ич не би ги сакал во тим затоа што не се никаков апгрејд на дефанзивниот пакет играчи во Милан. Ако му ја средат главата и ако Хакан вети дека нема да се лижат во соблекувална, нека го земат, иако ги одби лани, ваљда Малдини и Ибра ќе го доведат во контрола. А и увек ќе има некој Сиваспор да го купи.

Рудигер, ако дојде во што не верувам, ќе биде најдобриот штопер во тим, нека ми прости Ромањоли капитенот, али јебига. Топ за кај нас, топ за Серие А. Што би рекол еден голем навивач на Челзи, мој брат, како се дојде до тоа да го бркаат Рудигер од тим, а да го чуваат Кристенсен, само тие си знаат.

Rudiger za Kabak e Nesta ali toa e..ovoj nekolku pati go gledav posto bevme zainteresirani koga bese uste vo Sttudgart i bese katastrofa teska.

Рудигер одма би го земал. Прв тим да игра со Кјаер а капитенот нека ротира. Него ништо нема шпекулации за везњак што ќе биде огромна грешка да не се земе. А сме го понудиле Конти на Фиорентина.

Хакан,Бенасер и Кессие се незаменливи но заслужиа одмор,да видиме како ќе функционираат Тонали и Крунич.

Ај да видиме, но да играш со речиси цел втор состав не знам колку е паметно, па ја имал и Специја против себе. А и после доаѓа репрезентативна пауза, па можеа да запнат уште еден натпревар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom