- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.619
- Поени од реакции
- 6.423
Тешко ми е за верувавање дека ќе прифатат и 120м одеднаш сега веќе кога ќе немаат време да најдат замена.
Видовме со Обамејанг дека не им е тоа проблемТешко ми е за верувавање дека ќе прифатат и 120м одеднаш сега веќе кога ќе немаат време да најдат замена.
Малце ми е чудно што немаат некаков бекап план за да барем донесат некаква разновидност во нападот, скоро сите топ6 екипи се засилуваат, воопшто нема да им биде лесно ако треба цела сезона да ја играат со Мата и Гринвуд таму.Јас кренав раце од тоа дека ќе се оствари трансферот. Искрено би бил шокиран ако биде нешто од тоа во последните два дена од преодниот рок.
Не е веќе ни до Санчо работата, јас искрено не можам да сфатам што се случува во клубот со трансферите. Ова испаѓа како управата намерно да го саботира клубот. Факт е дека Јунајтед одигра одлично после короната, исто како што е факт дека и пилињата на гранка знаат кои се слабите места во екипата каде што треба засилувања. Неверојатно е дека тие места не се ни обидоа да ги пополнат. Нека не се Санчо и Упамекано, сигурно можеше да се најде солидно десно крило за 40-50 милиони и штопер подобар од Линделоф за истата таа сума. Никој не може да ме убеди дека Манчестер не може да си дозволи да потроши 80-90 милиони во еден преоден рок, еве и нека бидат 130 со парите потрошени за Де Бек.Малце ми е чудно што немаат некаков бекап план за да барем донесат некаква разновидност во нападот, скоро сите топ6 екипи се засилуваат, воопшто нема да им биде лесно ако треба цела сезона да ја играат со Мата и Гринвуд таму.
Не знам и дали вреди слепо да веруваш и да го чекаш Санчо за наредно лето, куп екипи може да загризаат за него во меѓувреме.
Баш тоа и мене ми е поентата, ај сеа можда лош пример ама за Милан знам што да очекувам, у финансиска дупка сме и неаме такви пари за фрлање, мораме да крпиме бар доека влеземе у ЛШ и средиме стадион ама за Јунајтед ми е несфатливо, на крај нема да моеш ни да го обвиниш Солскер, а во неколку наврати му имам читано изјави дека бара засилувања.Не е веќе ни до Санчо работата, јас искрено не можам да сфатам што се случува во клубот со трансферите. Ова испаѓа како управата намерно да го саботира клубот. Факт е дека Јунајтед одигра одлично после короната, исто како што е факт дека и пилињата на гранка знаат кои се слабите места во екипата каде што треба засилувања. Неверојатно е дека тие места не се ни обидоа да ги пополнат. Нека не се Санчо и Упамекано, сигурно можеше да се најде солидно десно крило за 40-50 милиони и штопер подобар од Линделоф за истата таа сума. Никој не може да ме убеди дека Манчестер не може да си дозволи да потроши 80-90 милиони во еден преоден рок, еве и нека бидат 130 со парите потрошени за Де Бек.
Ова што се случува е несфатливо, јас немам објаснување.
Ако не се земе барем десно крило, и тоа некое солидно од типот на овој Окампос, многу ќе биде тешко за топ 4. Тотенхем е многу добра екипа, Евертон исто ќе биде заебан, тука се и Арсенал и Челзи, иако мислам дека Челзи сигурно нема да биде топ 4, бидејќи изнаправиа еден куп глупости со парите.Дали во тој пост Ферги период па до минатото лето влегоа во толкава дупка пошо фрлаа пари ко луди па сега последиците се тие, појма неам ама искрено гледано ако во овие останати 2-3 дена не пробаат да измислат нешто ќе имаат пеколно тешка борба за топ4.
Па и не баш, ако правиме муабет за понудата што ја објави @Shteff Mathers, пак се доаѓа до 110 милиони, 95+15 бонуси. Ем е 10 милиони помалку, а и од досегашните муабети, Дортмунд не сака бонуси туку сигурна пара, што би значело 120 милиони на два, три, пет дела.Јас мислам дека сакаат одеднаш 120 милиони. Ете сега имаат 100+20 во остварливи бонуси, тешко дека ќе прифатат.
Да си само ти добро е...Рефреширам и едвај чекам некој да пише Here we go и скриншот од десно крило со наш дрес.